Vanessa Rudjord

- Jeg var redd for å bli oppfattet som overfladisk

Mote er både fjas og superviktig, mener tidligere moteredaktør og moteprofil Vanessa Rudjord. I sin nye bok deler hun hemmeligheten bak en tidløs stil og et liv uten bomkjøp.

DEN LILLE HVITE: I boka «Stilkoden» gir moteprofilen Vanessa Rudjord oppskriften på det hun beskriver som en tidløs, men personlig stil, og anbefaler de fleste av oss å se mindre på trender og mer på stoff og snitt når vi handler. FOTO: Julie Pike
DEN LILLE HVITE: I boka «Stilkoden» gir moteprofilen Vanessa Rudjord oppskriften på det hun beskriver som en tidløs, men personlig stil, og anbefaler de fleste av oss å se mindre på trender og mer på stoff og snitt når vi handler. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joda, det er lett å le av sprø kreasjoner på catwalken. Lett å gjøre narr av hele moteopplegget og spørre seg hvem som er dum nok til «gå på de greiene der». Vanessa Rudjord, den tidligere motemagasinredaktøren som nå blogger og lager podcast i stedet - innrømmer i boken Stilkoden at moten i sitt vesen er lett å harselere med. Hun som nesten hele livet har jobbet med hva som er ute og inne, er klar over at mange avfeier mote som både teit og unødvendig. Men så presiserer hun: det er jo en gang slik at vi alle sender ut signaler med hva vi velger å ha på oss, enten vi vil ikke. Så hvorfor ikke forsøke å gjøre det beste ut av det?

- Klær er ikke uviktig. Lenge syntes jeg det var flaut å si at jeg jobbet med mote, fordi jeg var redd for å bli oppfattet som overfladisk, men det er jeg i grunn ferdig med nå, sier den tidligere motemagasinredaktøren til KK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer