Bli ny:

- Jeg vil bli den beste utgaven av meg selv!

Nina ønsket seg en stil som både funker på jobb og i hverdagen.

BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- I skapet mitt har jeg lite klær. Skulle gjerne hatt flere basisplagg og lært om hvordan jeg kan style dem. Ser av og til hvor lite som faktisk skal til for å friske opp stilen. Blir inspirert av dem som er flinke med små detaljer som gjør kjedelige plagg elegante – litt sånn prikken over i-en.

- Jeg ønsker meg tips til hvordan jeg kan bli den beste utgaven av meg selv når det gjelder klær og utseende. Stilen min framstår nok som litt kjedelig, og jeg har ofte tenkt at jeg har lyst til å være med på en «Bli ny»-dag. Er ikke så flink til å se hva jeg kler eller hvordan jeg kan sette sammen plagg til ulike antrekk. Det jeg liker med klærne mine, er at de er behagelige, men det blir ofte ikke så gjennomtenkt.

- Hårfargen min er mørk blond, og jeg begynner å bli grå. Sist jeg var hos frisøren, var i november, da klippet jeg tuppene. Er absolutt villig til både å farge og klippe håret mitt nå. Bruker som regel ikke mer enn fem minutter på badet i ukedagene og rundt et kvarter til fest. Jeg vil bli flinkere til å kle meg pent på jobb og når jeg deltar på middager i forbindelse med jobb eller privat.

LES OGSÅ: 6 måter å oppdatere jobbantrekkene på

Stiltips!

- Nina ønsket å friske opp stilen sin med fine hverdagsplagg som også kan styles til fest. En kjole som markerer midjen, er perfekt til Ninas fasong. Omslagskjoler som rekker til rundt knærne, er spesielt kledelig. Et par store øredobber gir stilen det lille ekstra. Det samme gjelder sko i freshe farger. Mønster er med på å gi liv til antrekkene. Se etter både kjoler, bluser og skjørt med feminine print, og kombiner dem med ensfargede klær for en god balanse, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! Omslagskjolen får fram figuren på en superlekker måte. Velg gjerne en med mønster for en mer leken stil.

LES OGSÅ: 14 gensere du kan bruke nå og i sommer

NINA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 2400) og pumps (kr 1200, begge fra Michael Kors/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller
NINA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 2400) og pumps (kr 1200, begge fra Michael Kors/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Håret til Nina var ufarget hår. Vi ga henne en varm kobberfarge, som gir glød til ansiktet hennes. Lengden på håret ble klippet litt, og vi gikk for en lang bob som får fram ansiktet hennes. Vi klipte frisyren lett opp for å skape bevegelse og volum. Av stylingprodukter brukte vi saltvannsspray for å få tekstur og en shinespray som får fram den nye hårfargen enda bedre. For å skape en fin ramme rundt ansiktet til Nina, farget vi også brynene hennes. Dette gjør at hun får kontrasten hun trenger, sier Nina Miljanic, som er frisør.

LES OGSÅ: Nå kan du spraye på neglelakken!

NINA HAR PÅ SEG: Strikket genser (kr 1000) og bukse (kr 1200 begge fra Samsøe & Samsøe), veske (kr 1300, Coach/Høyer Byporten), pumps (kr 1300, Michael Kors) og øredobber (kr 900, Miss Mathisen). FOTO: Astrid Waller
NINA HAR PÅ SEG: Strikket genser (kr 1000) og bukse (kr 1200 begge fra Samsøe & Samsøe), veske (kr 1300, Coach/Høyer Byporten), pumps (kr 1300, Michael Kors) og øredobber (kr 900, Miss Mathisen). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Nina har en fin hud og en nydelig, klar farge på øynene som vi ville framheve. Vi la en lett foundation med en godt fuktet beautyblender-svamp. Så gikk vi over med en mørkere foundation for å framheve trekkene til Nina. På øyelokkene la vi en lys beige skygge og en mørkebrun, matt variant i globallinjen. Legg også litt skygge under øynene for å skape en fin helhet i sminken. Brynene ble markert med en skygge som matcher hårfargen. For å løfte brynet la vi highlighter på brynsbeinet, under selve brynet, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: 18 superfine funn til under 500 kroner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer