Bli ny:

- Jeg vil bli en ny og bedre utgave av meg selv!

Bente ønsket seg en frisyre og stil som får fram det beste ved henne.

BLI NY: Slik så Bente ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Bente ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Stilen min vil jeg beskrive som klassisk og bohemsk, og jeg er glad i farger som blått, oransje, grønt og rødt. I dag vil jeg få hjelp til å få fram en ny og bedre utgave av meg selv! Klesskapet mitt inneholder kanskje litt for mye som jeg ikke bruker. Drømmen er å ha gode basisplagg som kan brukes til forskjellige anledninger i garderoben.

- Jeg er ikke så fornøyd med sveisen min, så jeg er åpen for både farging og klipping. Sist jeg var hos frisøren, var i april, da stripet og stusset jeg håret. Har nå min naturlige hårfarge i bunn og lyse striper i lengdene.

- Bruker rundt 10 minutter på badet i hverdagen og en halvtime til fest. Av sminke bruker jeg kajal, maskara, brynsfarge, concealer og noen ganger leppestift. Er mest fornøyd med de blå øynene mine.

LES OGSÅ: 12 perfekte hverdagsvesker til høstsesongen

STILTIPS!

- Bente ønsket seg en hverdagsfin stil som både er pen og behagelig. Med Bentes nye frisyre kommer øredobbene ekstra godt fram, så det kan være en fin måte å pynte opp antrekket på. Hun kler dype jordtoner som brunt og militærgrønt, men også sprekere farger som rosa og blått. Vinrøde lepper og en matchende neglelakk gjør stilen gjennomført og høstlig, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: Gjør et motekupp! Her er 105 kjøp til under 500 kroner

BENTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1800, Stella Nova), genser (kr 2495, Lexington), veske (kr 300, Accessorize), ring (kr 795) og øredobber (kr 695, begge fra Calvin Klein) og sko (kr 1100, Superga). FOTO: Astrid Waller
BENTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1800, Stella Nova), genser (kr 2495, Lexington), veske (kr 300, Accessorize), ring (kr 795) og øredobber (kr 695, begge fra Calvin Klein) og sko (kr 1100, Superga). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Bente kom inn med oppklipt, bleket hår. Vi ville gi henne en tøff frisyre som samtidig er feminin. Hun har typisk skandinavisk hår som er sårbart for harde fargebehandlinger og må behandles med forsiktighet. Vi la inn varme nyanser med et hint av kobber for å få fram blåfargen i øynene hennes. Bunnen gjorde vi noe dypere for å skape skyggeeffekt som gir følelse av tykkere hår. Nakken klipte vi kort, mens i luggen beholdt vi lengde slik at Bente har mulighet til å variere styling. I vått hår påførte vi saltvannsspray for tråhet og løft, så fønet vi håret i alle retninger. Vi gikk for tørrsjampo ved røttene og avsluttet med spray med godt hold når vi hadde formet frisyren, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør hos Påhåret Bogstadveien.

LES OGSÅ: Søstrene Annikken (29) og Andrea (26) fikk privat melding fra supermodell Miranda Kerr i innboksen!

BENTE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 2000) og jeans (kr 1000, begge fra Part Two), strikket genser (kr 1600, Ilse Jacobsen), silkeskjerf (kr 1400, Gant), veske (kr 250, Accessorize), klokke (kr 2500, Calvin Klein) og øredobber (kr 350, Edblad). FOTO: Astrid Waller
BENTE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 2000) og jeans (kr 1000, begge fra Part Two), strikket genser (kr 1600, Ilse Jacobsen), silkeskjerf (kr 1400, Gant), veske (kr 250, Accessorize), klokke (kr 2500, Calvin Klein) og øredobber (kr 350, Edblad). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Bente har en nydelig hud med masse glød. Vi ville ikke bruke masse foundation som dekker til huden hennes, derfor blandet vi en primer og en ansiktskrem med litt farge. Blanke områder kan tones ned med et lett pudder. Kinnbeina, pannen og kjeven ble konturert med et mørkt pudder for å framheve trekkene i ansiktet. For å få ekstra farge og glød blandet vi en ferskenfarget og en rosa rouge. Så avsluttet vi med en bringebærrød leppestift, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret vinderen.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Superstjernen avslører hva hun aldri ville hatt på seg: - Det hadde vært ydmykende

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer