Bli ny:

- Jeg vil eksperimentere mer!

Helene ønsket seg fine plagg til fest og ville bytte ut svarte klær med mer fargerike antrekk.

BLI NY: Slik så Helene ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Helene ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker å bli inspirert til å bruke litt mer tid på å ordne meg i hverdagen. Har vel ingen spesiell stil, det ender med at jeg går med det som føles komfortabelt, enkelt og raskt - som oftest svart, grått og denim. Har med andre ord flest basisplagg som er praktiske, men også kjedelige.

Ønsker å eksperimentere mer med klær, og ser etter fine plagg som egner seg til festligheter. Svigerinnen min er flink til å kle seg og har en stil som inspirerer meg.

LES OGSÅ: Er det en ny jeanstrend vi er vitner til her?

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

Sist jeg var hos frisøren, var i desember, da både farget og klipte jeg håret. Jeg går ofte uten sminke, men det hender også at jeg bruker maskara og eyeliner. Bruker rundt en halvtime på badet om morgenen og kanskje 20 minutter mer før fest.

Folk ser meg nok som ganske sosial, for jeg liker godt å ha venner på besøk og lage mat og kose oss. Men jeg er glad i å slange meg på sofaen og. En typisk dag i mitt liv begynner med at jeg setter på radioen og lager meg en kopp kaffe.

Nå som det er så varmt ute, sitter jeg ofte ute og koser meg eller tusler litt rundt hjemme og fikser ting. Begynner vanligvis på jobb kl. 16. Og jeg går veldig mye på jobb, så jeg får litt mosjon der også.

STILTIPS

Cornelia Brunasso, stylist
Vi ville gi Helene en fresh stil med innslag av farger og mønster.

  • Helene tåler farger godt, så det er ingen grunn til at hun kun skal bruke svart og grått. Spesielt varme toner får henne til å stråle, så oransje, brunt og burgunder er gode valg.
  • Figuren hennes er nydelig og bør absolutt fremheves! En omslagskjole får fram midjen, og er i tillegg flatterende for både bein og byste.
  • I antrekk nummer to har vi valgt å kombinere ulike materialer for å skape spenning i sammensetningen. Silke og strikk gir et luksuriøst og behagelig uttrykk som passer godt til hverdags.

LES OGSÅ: 11 superfine kjoler du bør sikre deg før salget er over

ETTER: Kjole (kr 3000, FWSS), veske (kr 3800, Cala & Jade) og høyhælte sandaler (kr 1300, Sam Edelman/Høyer Byporten). Foto: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 3000, FWSS), veske (kr 3800, Cala & Jade) og høyhælte sandaler (kr 1300, Sam Edelman/Høyer Byporten). Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Sandra Jensen Kåsreff, frisør Påhåret Bogstadveien
Helene kom inn med nokså nyfarget hår, men lengdene hennes var veldig mettet på farge.

  • Helene har gått i den typiske fella og farget etterveksten hjemme og dratt ut fargen hver gang sånn at lengdene er blitt mye mørkere enn bunnen.
  • Vi jevnet ut ved å pensle på ny bunnfarge. Så lysnet vi lengdene for å myke opp den harde fargen som overlappingen under tidligere fargeprosesser har medført.
  • Vi fjernet slitte spisser og klipte litt ekstra i nakken, slik at frisyren heller framover, og fikk formet frontpartiet ved å skrå lett fra kjeve og bakover. Bevegelsen i håret er laget med krøllstav, som vi gredde ut med børste og formet med hendene. Avslutt med olje og krem om du ønsker en glatt look, eller tørrsjampo og teksturspray dersom du vil ha mer rufs.
Strikket genser (kr 1900, Tiger of Sweden), bukse (kr 2000, Sand), veske (kr 4300, Cala & Jade) og sandaler (kr 1100, Rag & Bone).
Strikket genser (kr 1900, Tiger of Sweden), bukse (kr 2000, Sand), veske (kr 4300, Cala & Jade) og sandaler (kr 1100, Rag & Bone). Vis mer

MAKEUPTIPS

Moa Evalina Larsson, makeupartist Påhåret
Helene ville lære seg å legge naturlig hverdagssminke som holder godt på jobb.

  • Basen er det viktigste for å få resten av sminken til å holde seg fin hele dagen. Begynn med primer for å få et jevnt grunnlag.
  • Deretter la vi foundation i hele ansiktet og en lysere foundation under øynene for å skape et våkent uttrykk. Vi pudret med solpudder og rouge for å gi farge og friskhet.
  • På øynene gikk vi for pudderrosa over hele lokket, før vi sotet med brunt på selve lokket.

LES OGSÅ: Skjønnhetsnyhetene redaksjonen er hekta på akkurat nå

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer
- Jeg vil eksperimentere mer!
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer