Bli ny:

- Jeg vil eksperimentere mer!

Helene ønsket seg fine plagg til fest og ville bytte ut svarte klær med mer fargerike antrekk.

BLI NY: Slik så Helene ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Helene ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker å bli inspirert til å bruke litt mer tid på å ordne meg i hverdagen. Har vel ingen spesiell stil, det ender med at jeg går med det som føles komfortabelt, enkelt og raskt - som oftest svart, grått og denim. Har med andre ord flest basisplagg som er praktiske, men også kjedelige.

Ønsker å eksperimentere mer med klær, og ser etter fine plagg som egner seg til festligheter. Svigerinnen min er flink til å kle seg og har en stil som inspirerer meg.

LES OGSÅ: Er det en ny jeanstrend vi er vitner til her?

Sist jeg var hos frisøren, var i desember, da både farget og klipte jeg håret. Jeg går ofte uten sminke, men det hender også at jeg bruker maskara og eyeliner. Bruker rundt en halvtime på badet om morgenen og kanskje 20 minutter mer før fest.

Folk ser meg nok som ganske sosial, for jeg liker godt å ha venner på besøk og lage mat og kose oss. Men jeg er glad i å slange meg på sofaen og. En typisk dag i mitt liv begynner med at jeg setter på radioen og lager meg en kopp kaffe.

Nå som det er så varmt ute, sitter jeg ofte ute og koser meg eller tusler litt rundt hjemme og fikser ting. Begynner vanligvis på jobb kl. 16. Og jeg går veldig mye på jobb, så jeg får litt mosjon der også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.