Bli ny:

- Jeg vil få en kulere stil!

Monica følte seg til tider som en grå mus,og drømte om mer typete klær og frisyre.

BLI NY: Slik så Monica ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Monica ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Håper å få en kulere stil. Bli litt mer typete, både klesmessig og på håret – uten å bli kjerring, for det er jeg ikke ennå. Jeg blir straks 50, og vil gjerne se sprek ut på min 50-årsdag. Hverdagsklærne mine er kjedelige og det er dårlig med litt pyntet klær i skapet, det savner jeg. Liker å se litt annerledes ut, ikke som en grå mus, som jeg ofte føler meg som i hverdagen. Gjerne spreke farger og mønstre, uten å se ut som en klovn.

- Har tre hårfrisyrer som går igjen, så jeg trenger noen nye tips. Vil samtidig ha en frisyre som er lettstelt og kan varieres. Sunt, krøllete, stort hår har alltid vært drømmen, men ingen frisører har klart den klippen på meg ennå.

- I tillegg til krøllene er jeg er fornøyd med høyden og beina mine. Og så er jeg veldig glad i å bruke leppestift. Jeg vil beskrive uttrykket jeg liker som litt røft, men samtidig mykt.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så lekker Kari-Anne ble med en rocket frisyre!

STILTIPS!

- Monica er høy og har en flott figur som vi ville få fram. Hun ønsket seg en kulere stil som skiller seg ut i mengden. Vi lekte med kontraster i antrekkene for å få fram et personlig uttrykk. Monica har mange fine kjoler i skapet, men savner flere variasjoner til fest, derfor gikk vi for en stilig dress, i tillegg til et antrekk med skjørt og topp. Beina hennes er rålekre, så vi framhevet dem med knelangt skjørt og spisse pumps, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: Kari Traa om at Sarah Jessica Parker la ut selfie ikledd hennes ulltights: - Kul dama!

MONICA HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 700, Samsøe & Samsøe),skjørt (kr 3000, Tiger of Sweden),veske (kr 1700, Coach) og pumps(kr 1400, Sam Edelman/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller
MONICA HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 700, Samsøe & Samsøe),skjørt (kr 3000, Tiger of Sweden),veske (kr 1700, Coach) og pumps(kr 1400, Sam Edelman/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Monica har nydelige krøller, men klippen hun hadde, gjorde dessverre ingenting for håret hennes. Vi klippet opp håret hennes en god del for å skape en mykere og lettere form. Vi beholdt lengden, men ville få fram krøllene hennes bedre med en god klipp. Fargen gjorde vi dypere og varmere, noe som passer godt til hudtonen og øyefargen hennes. Nå har fargen mer spill og glans, og rammer inn ansiktet hennes. Monica kan både lufttørke og føne håret. For å få fram krøllene er det fint å klemme dem opp underveis mens hun føner, sier Nina Miljanic, som er frisør hos Påhåret Barcode.

LES OGSÅ: 3 farger som gir deg Meghan-looken

MONICA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 600), bukse (kr 400), brosje (kr 100), veske (kr 200) og øredobber (kr 100, alt fra KappAhl), skjorte (kr 300, H&M) og pumps (kr 1200, Michael Kors). FOTO: Astrid Waller
MONICA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 600), bukse (kr 400), brosje (kr 100), veske (kr 200) og øredobber (kr 100, alt fra KappAhl), skjorte (kr 300, H&M) og pumps (kr 1200, Michael Kors). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Monica har nydelig hud og kler leppestift utrolig godt. Vi formet ansiktet med et pudder som er hakket mørkere enn huden. Dette la vi under kinnbeina og kjevebeinet, samt rundt hårfestet i pannen. Så ga vi kinnene farge med en rouge. På øynene la vi lys skygge helt opp til brynsbeinet og deretter en mørk skygge i globalen for å markere øynene. Vi blandet den mørke skyggen med en ferskenfarget variant for å skape liv i makeupen. Monica tåler mye farge, og hun kan til og med velge svart skygge til fest. Langs nedre vippekant la vi den mørkebrune skyggen for å markere øynene ekstra, sier kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret Vinderen.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Gavene til hun som elsker hjemmespa

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer