Bli ny:

- Jeg vil få en kulere stil!

Monica følte seg til tider som en grå mus,og drømte om mer typete klær og frisyre.

BLI NY: Slik så Monica ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Monica ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Håper å få en kulere stil. Bli litt mer typete, både klesmessig og på håret – uten å bli kjerring, for det er jeg ikke ennå. Jeg blir straks 50, og vil gjerne se sprek ut på min 50-årsdag. Hverdagsklærne mine er kjedelige og det er dårlig med litt pyntet klær i skapet, det savner jeg. Liker å se litt annerledes ut, ikke som en grå mus, som jeg ofte føler meg som i hverdagen. Gjerne spreke farger og mønstre, uten å se ut som en klovn.

- Har tre hårfrisyrer som går igjen, så jeg trenger noen nye tips. Vil samtidig ha en frisyre som er lettstelt og kan varieres. Sunt, krøllete, stort hår har alltid vært drømmen, men ingen frisører har klart den klippen på meg ennå.

- I tillegg til krøllene er jeg er fornøyd med høyden og beina mine. Og så er jeg veldig glad i å bruke leppestift. Jeg vil beskrive uttrykket jeg liker som litt røft, men samtidig mykt.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så lekker Kari-Anne ble med en rocket frisyre!

STILTIPS!

- Monica er høy og har en flott figur som vi ville få fram. Hun ønsket seg en kulere stil som skiller seg ut i mengden. Vi lekte med kontraster i antrekkene for å få fram et personlig uttrykk. Monica har mange fine kjoler i skapet, men savner flere variasjoner til fest, derfor gikk vi for en stilig dress, i tillegg til et antrekk med skjørt og topp. Beina hennes er rålekre, så vi framhevet dem med knelangt skjørt og spisse pumps, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer