Bli ny:

- Jeg vil få freshet opp både stilen, huden og håret

Jannicke ender som oftest opp i genser og jeans, men nå vil hun ha mer variasjon i antrekkene sine.

BLI NY: Se forandringen da Jannicke ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Se forandringen da Jannicke ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jannicke Gjermundshaug

Alder: 40 år
Høyde: 171 cm
Størrelse: 38
Hjemsted: Tynset
Sivilstatus: Singel, mamma til tre
Yrke: Selger, kjøkken- og kontormedarbeider

I dag vil jeg gjerne få freshet opp både stilen, huden og håret. Jeg elsker makeup, men vet ikke om jeg bruker det riktig. Vil lære meg å sminke en litt tørr hud med linjer og porer.

Drømmestilen min når det kommer til klær, er klassisk og moderne. Jeg elsker dongeri, men antrekkene mine kan fort bli litt kjedelige. I klesskapet mitt er det altfor mye klær som jeg ikke bruker. Jeg ender nesten alltid opp med å gå i det samme, og det er i olabukse og genser.

Vibeke Klemetsen og Vendela Kirsebom er naturlige og fine damer jeg ser opp til når det gjelder hår, sminke og klær. Selv bruker jeg rundt et kvarter på badet om morgenen og 20 minutter til å stase meg opp før fest.

Jeg har ikke min naturlige hårfarge, det er farget blondt. Det er kort tid siden jeg var hos frisøren, men jeg er villig til både å klippe og farge håret for å fornye meg litt.

Jeg er nok en person som det kan være ganske vanskelig å komme innpå, men jeg er veldig glad i å tilbringe tid med barna mine. Hverdagen består av å fikse meg og spise frokost med barna før jobb. Etter jobb lager jeg middag, hjelper til med leksene og er med på fotball eller ski med barna. Jeg går tur hver dag, og masse på ski om vinteren.

Stiltips

- Jannicke har en flott figur som vi ville få fram, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

 • Jannicke er glad i jeans, men synes fort at det kan bli litt ensformig og kjedelig. Da er skinnbuksen et supert alternativ som gir antrekket en ny vri!
 • Duse pastelltoner som nude og rosa er nydelig til Jannicke, i tillegg til at hun kler olivengrønt og blått veldig godt.
 • Omslagskjolen er superkledelig for Jannickes fasong. Vi gikk for en lang variant med splitt og blomstermønster.
ETTER: Kåpe (kr 1200, Nümph), bluse 
 (kr 1700 Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske 
 (kr 700, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Style skinnbuksen med en fin bluse til fest og en stor strikkegenser til hverdags. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kåpe (kr 1200, Nümph), bluse (kr 1700 Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 700, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Style skinnbuksen med en fin bluse til fest og en stor strikkegenser til hverdags. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Jannicke kler sitt blonde hår, så vi gjorde bare noen justeringer for å optimalisere fargen og klippen, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

 • Vi frisket opp hårfargen med noen striper og la inn en skyggeeffekt i bunnen for å skape dybde. Vi gikk for en bunnfarge som ikke er for mørk, men heller matcher Jannickes egen, da blir etterveksten mindre framtredende.
 • Vi glosset lengdene for å få bort misfarging, og skape mer glans i håret. Mange med blondt hår opplever at fargen blir gyllen og blass av sollys og varme, derfor er en glossing en fin måte å friske opp fargen på.
 • Vi stusset slitte tupper og klippet opp i front for å gi mer fylde og volum.
 • For å skape bevegelse i frisyren delte vi opp håret i ganske store lokker og krøllet dem med en krølltang. Dette gir mer volum på sidene, noe Jannicke kler veldig godt.
Jakke (kr 2500, Lexington), kjole (kr 1000, Part Two), veske (kr 500, Don Donna), ring (kr 14 000, Dulong) og sko (kr 700, Jean Paul). Tips! Gjør den feminine kjolen mer sporty med en bomberjakke og sneakers. FOTO: Astrid Waller
Jakke (kr 2500, Lexington), kjole (kr 1000, Part Two), veske (kr 500, Don Donna), ring (kr 14 000, Dulong) og sko (kr 700, Jean Paul). Tips! Gjør den feminine kjolen mer sporty med en bomberjakke og sneakers. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Jannicke ville lære mer om makeup, og spesielt om hvordan hun bør sminke huden, sier Rikke Holtlien, som er makeupartisk hos Nikita.

 • Vi startet med å farge og nappe brynene for å ramme inn blikket.
 • For gi huden et godt utgangspunkt renset vi og masserte inn et serum. Deretter la vi ansiktskrem og øyegelé for å tilføre fuktighet, før vi påførte en primer som gir glød.
 • Under øyene og rundt nesevingene la vi concealer, etterfulgt av foundation i hele ansiktet. Solpudder og rouge gir farge og liv til ansiktet.
 • På øynene gikk vi for en lys skimmerskygge, og la en tynn strek med en grønnbrun kremskygge langs øvre vippekant. Til slutt fullførte vi looken med maskara.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bland en lys concealer og bitte litt highlighter for å få en lysreflekterende effekt under øynene. Dette får bort mørke ringer og åpner opp blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruker du kost til å påføre foundation, får du et jevnt og mer dekkende resultat. Gå så over med fingrene for å få sminken til å smelte inn ved å dytte lett på huden.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bland lipliner med en klar gloss for å skape din egen leppestift. På den måten kan du styre intensiteten på fargen ved å justere mengden liner og gloss.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer