BLI NY: Se forandringen da Jannicke ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Se forandringen da Jannicke ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil få freshet opp både stilen, huden og håret

Jannicke ender som oftest opp i genser og jeans, men nå vil hun ha mer variasjon i antrekkene sine.

Publisert

Jannicke Gjermundshaug

Alder: 40 år
Høyde: 171 cm
Størrelse: 38
Hjemsted: Tynset
Sivilstatus: Singel, mamma til tre
Yrke: Selger, kjøkken- og kontormedarbeider

I dag vil jeg gjerne få freshet opp både stilen, huden og håret. Jeg elsker makeup, men vet ikke om jeg bruker det riktig. Vil lære meg å sminke en litt tørr hud med linjer og porer.

Drømmestilen min når det kommer til klær, er klassisk og moderne. Jeg elsker dongeri, men antrekkene mine kan fort bli litt kjedelige. I klesskapet mitt er det altfor mye klær som jeg ikke bruker. Jeg ender nesten alltid opp med å gå i det samme, og det er i olabukse og genser.

Vibeke Klemetsen og Vendela Kirsebom er naturlige og fine damer jeg ser opp til når det gjelder hår, sminke og klær. Selv bruker jeg rundt et kvarter på badet om morgenen og 20 minutter til å stase meg opp før fest.

Jeg har ikke min naturlige hårfarge, det er farget blondt. Det er kort tid siden jeg var hos frisøren, men jeg er villig til både å klippe og farge håret for å fornye meg litt.

Jeg er nok en person som det kan være ganske vanskelig å komme innpå, men jeg er veldig glad i å tilbringe tid med barna mine. Hverdagen består av å fikse meg og spise frokost med barna før jobb. Etter jobb lager jeg middag, hjelper til med leksene og er med på fotball eller ski med barna. Jeg går tur hver dag, og masse på ski om vinteren.

Stiltips

- Jannicke har en flott figur som vi ville få fram, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Kåpe (kr 1200, Nümph), bluse 
 (kr 1700 Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske 
 (kr 700, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Style skinnbuksen med en fin bluse til fest og en stor strikkegenser til hverdags. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kåpe (kr 1200, Nümph), bluse (kr 1700 Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 700, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Style skinnbuksen med en fin bluse til fest og en stor strikkegenser til hverdags. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Jannicke kler sitt blonde hår, så vi gjorde bare noen justeringer for å optimalisere fargen og klippen, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Jakke (kr 2500, Lexington), kjole (kr 1000, Part Two), veske (kr 500, Don Donna), ring (kr 14 000, Dulong) og sko (kr 700, Jean Paul). Tips! Gjør den feminine kjolen mer sporty med en bomberjakke og sneakers. FOTO: Astrid Waller
Jakke (kr 2500, Lexington), kjole (kr 1000, Part Two), veske (kr 500, Don Donna), ring (kr 14 000, Dulong) og sko (kr 700, Jean Paul). Tips! Gjør den feminine kjolen mer sporty med en bomberjakke og sneakers. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Jannicke ville lære mer om makeup, og spesielt om hvordan hun bør sminke huden, sier Rikke Holtlien, som er makeupartisk hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bland en lys concealer og bitte litt highlighter for å få en lysreflekterende effekt under øynene. Dette får bort mørke ringer og åpner opp blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruker du kost til å påføre foundation, får du et jevnt og mer dekkende resultat. Gå så over med fingrene for å få sminken til å smelte inn ved å dytte lett på huden.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bland lipliner med en klar gloss for å skape din egen leppestift. På den måten kan du styre intensiteten på fargen ved å justere mengden liner og gloss.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer