Bli ny:

- Jeg vil få ny glød!

Tina ville bli mer modig i klesveien og ønsket seg en stil som både er ungdommelig og feminin.

BLI NY: Slik så Tina Veronica ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Tina Veronica ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil være ungdommelig og feminin i stilen så lenge som overhodet mulig! Vil generelt bli mer modig når det kommer til bruk av farger på klærne mine. Stilen min vil jeg beskrive som ordinær, og jeg går mye i svart og grått. Liker at klærne mine er nøytrale og passer inn i de fleste sammenhenger, men de kan fort bli litt kjedelige.

- Ønsker meg veiledning til å velge riktige klær og få ny glød i hverdagen. Jeg har mange flotte bekjente i livet mitt som er flinke til å kle seg. Av kjente folk må jeg trekke fram Shakira, hun er en sprek og kul dame!

- Sist jeg var hos frisøren, var i høst, da farget jeg håret. Fra naturens side er jeg egentlig mørk blond. Jeg vil helst ikke klippe håret for mye, for jeg setter stor pris på å ha litt lengde på det. Ny farge er jeg åpen for!

- Øynene mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt, og jeg får skryt for blikket og øynene mine. Til daglig framhever jeg dem med maskara og eyeliner. Til fest blir det gjerne litt mer sminke og mer tid på badet.

LES OGSÅ: Vi har testet selvbruning og delt ut tre 6-ere!

STILTIPS!

- Tina har en flott figur som vi ville framheve med nye snitt og farger. Hun ønsket seg en mer feminin stil, så vi stylet henne i lette materialer og elegante plagg. Tina ville bli mer modig når det gjaldt farger. Et smart tips er å se etter gode basisplagg som for eksempel den hvite buksen, og sprite opp antrekket ved å legge til et par fargerike sko og en fin bluse. For å få fram Tinas høyde og smale midje gikk vi for en kjole med høyt liv og som stopper rett under knærne. Det høye livet gir en illusjon av både smalere midje og lengre kropp, sier Marlene Rojas, som er stylist.

TINA VERONICA HAR PÅ SEG: Bluse (kr 200, Lindex), bukse (kr 400) og pumps (kr 600, begge fra Zara). FOTO: Astrid Waller
TINA VERONICA HAR PÅ SEG: Bluse (kr 200, Lindex), bukse (kr 400) og pumps (kr 600, begge fra Zara). FOTO: Astrid Waller Vis mer

LES OGSÅ: Slik kler du deg smart i varmen

SMINKETIPS!

- Tina hadde mørkt, hjemmefarget hår som vi ville gjøre hakket mykere. Vi tonet håret i en lysere brunfarge med noen enda lysere innslag for å skape spill. Håret ble klippet opp i etasjer, slik at det er lettere å style i hverdagen. Vi gikk for svake bølger som gir en sofistikert stil. Hun kan enten la håret henge løst eller sette det opp bak, og la den tunge luggen kommer fram på en tøff måte. Vi brukte skum og saltvannsspray før vi krøllet håret for å gi hold til frisyren. Deretter avsluttet vi med hårspray for å sette krøllene, sier Nina Miljanic, som er frisør.

LES OGSÅ: Bli ny: Pia (35) fikk en helt ny look - se den fine hårfargen!

TINA VERONICA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 500, Mango), veske (kr 200, Lindex) og sandaler (kr 300, Zara). FOTO: Astrid Waller
TINA VERONICA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 500, Mango), veske (kr 200, Lindex) og sandaler (kr 300, Zara). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Tina har et nydelig og intenst blikk som vi ville vise fram. Vi la en primer i T-sonen (panne og nese) for å unngå at huden blir oljete utover dagen. Dette gir også foundation bedre feste. Pudre så ansiktet lett med et transparent pudder for å gi solpudder, rouge og highlighter en tørr base. På øynene begynte vi med en skygge i en varm bruntone som vi la over hele lokket og litt under øyet. Så la vi eyeliner for å ramme inn øynene. Det er lurt å lage begge vingene først, deretter dra resten av linjen. Maskara og et par punktvipper ble kronen på verket før vi avsluttet med lipgloss med farge, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer