BLI NY: Etter å ha gått ned hele 32 kilo, trenger Åse tips til hva som kler den nye figuren hennes. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Etter å ha gått ned hele 32 kilo, trenger Åse tips til hva som kler den nye figuren hennes. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil få ny gnist

Åse har gått ned hele 32 kilo, og trenger tips til hva som kler den nye figuren hennes.

- Jeg er en sprudlende humørspreder, og hverdagen består i korte trekk av jobb, familie og trening. Jeg trener for å holde meg i form og for å passe på vekten. Både turer i skogen og på tredemølla, samt sykling er favoritter.

- Stilen min er vanlig og avslappet, men samtidig fargerik. Liker alt fra blått, til rødt og grønt. Skulle ønske jeg var bedre til å variere antrekkene mine. Ønsker meg rett og slett ny gnist i hverdagen! Jeg har gått ned 32 kilo, og fått høre at jeg stråler! Nå trenger jeg tips og råd til hva som kler meg. Jeg må bli flinkere til å ikke dekke meg til i for store klær.

- Håret mitt er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Hårfargen jeg har nå, er ikke min naturlige, jeg har stripet og lysnet det. Er også villig til å klippe meg, men ikke kort. Til vanlig bruker jeg farget dagkrem, øyeskygge, eyeliner, maskara og rouge. Må også tegne opp øyebrynene fordi de til tider er hårløse. Bruker rundt 10 minutter på badet om morgenen, men til fest kan det gå helt opp mot en time.

LES OGSÅ: På tre og et halvt år har Else hatt hele tre svangerskap, og kroppen hennes har endret seg. Vi ville gi henne en ny og kledelig stil!

Stiltips!

- Åse har gått ned i vekt, og kjenner ikke kroppen sin og hva hun kler helt ennå. Hun bør prøve ut ulike fasonger og snitt for å bli bevisst på hva hun liker og hva hun føler seg komfortabel i. Innslag av mønster, som for eksempel leopard og ruter, gir liv til antrekkene. Åse kler mønster godt og kan gjerne leke mer med klær! Høye hæler er ikke noe Åse bruker så ofte, men et par klassiske pumps burde hun absolutt investere i, for det kler henne veldig godt, sier Afaf Ali, som er stylist.

Et godt tips! En rutete blazer er et godt kjøp som passer til både jobb og hverdags.

LES OGSÅ: 6 tips som hjelper deg å bekjempe tørr vinterhud

ÅSE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 900), bluse (kr 400) og jeans (kr 500, alt fra Lindex) og pumps (kr 900, Bianco). FOTO: Astrid Waller
ÅSE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 900), bluse (kr 400) og jeans (kr 500, alt fra Lindex) og pumps (kr 900, Bianco). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Åse hadde langt hår med en farge som gjerne kunne vært litt kaldere for å kle henne bedre. Vi gikk for en mer oppklipt og kortere frisyre som får fram ansiktet til Åse bedre. Luggen gjorde vi lang nok til å kunne styles til siden, men samtidig tydelig nok til at den får fram kinnbena hennes. Den nye fargen hennes er kaldere enn den hun kom med. Nå står den bedre i stil med hudtonen hennes og gir fin glød. Etter at fargingen var ferdig, fønet vi håret tørt med skum for å skape hold og volum. Deretter avsluttet vi stylingen med hårspray med medium hold som setter frisyren, sier Nina Mijanic, som er frisør.

LES OGSÅ: Pelsdyrnæringen i Norge avvikles. Slik reagerer motebransjen

ÅSE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 600), T-skjorte (kr 100) og bukse (kr 400, alt fra Lindex) og pumps (kr 900, Bianco). FOTO: Astrid Waller
ÅSE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 600), T-skjorte (kr 100) og bukse (kr 400, alt fra Lindex) og pumps (kr 900, Bianco). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Åse har fin hud som ikke trenger mye sminke. Under øynene og på kinnbena la vi en concealer som er en tone lysere enn resten av ansiktet for å framheve og gi lys til anikstet. Vi gikk for plommelilla nyanser på øyeskyggen, og blandet også inn en varm rosa for å skape spill. Vi duset godt ut, og la skyggen både over og under øyet. Under kinnbena og haken la vi et mørkere pudder for et solkysset resultat som også rammer inn ansiktet. Varm rouge og en rød leppestift ble valgt for å skape en fin kontrast til den kalde hårfargen, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

1. Bruk samme skygge over og under øyet for å skape helhet i looken. Ved å legge litt skygge langs nedre vippekant blir blikket mer intenst.
2. Legg en lys foundation eller highlighter i overkant av leppen og i amorbuen for å skape inntrykk av fyldigere munn.
3. Dus ut den lyse kanten du lagde for å få et naturlig resultat. Avslutt med en lipgloss eller leppestift som gir farge og liv.

LES OGSÅ: Slik kan striper gjøre underverker for figuren din

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: