BLI NY: Charlotte ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Charlotte ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

– Jeg vil føle meg bra!

Charlotte ville bort fra antrekk preget av at ting går litt fort i svingene, og heller finne en stil som matcher hennes personlighet.

Publisert

CHARLOTTE SVINGEN

Alder: 31 år
Høyde: 170 cm
Størrelse: 36
Hjemsted: Tønsberg
Sivilstatus: Alenemor med tvillinger
Yrke: Helsefagarbeider, studerer økonomi og ledelse

– Jeg er ikke så veldig fokusert på klær, det må jeg innrømme, men jeg liker jo å føle meg bra, så jeg skulle ønske at jeg hadde komfortable klær med litt mer stil. Nå er innholdet i klesskapet mitt litt hummer og kanari.

– Ønsker meg innspill til hverdagsstilen, og kunne trengt noen pene sko. Synes det ville vært spennende å få en noe mer rocka stil som viser mer av meg og hvem jeg er. Stilen min preges i dag av komfort, og er en lett blanding av mange forskjellige uttrykk. Den bærer rett og slett mer preg av at ting går fort og gæli.

– Sist jeg var hos frisøren, er nok rundt et halvt år siden, og da stusset jeg som vanlig tuppene. Sminke er blitt nedprioritert, og etter at tvillingene kom, er sminkebruken lik null. Jeg vasker ansiktet og pusser tennene, og tar på krem hvis jeg føler at jeg har tid til det.

– Dagene mine starter med at jeg vekkes av to toåringer, og mens de er i barnehagen, studerer jeg. På ettermiddagen koser jeg meg med jentene før det er tid for legging. Er ikke kommet i gang med treningen etter at jentene kom til verden, men er vanligvis svært aktiv.

– Som person er jeg positiv og i godt humør. Har stå-på-vilje og er åpen for det meste, og kan også være filosofisk av meg.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

TIPS!

Gi frisyren det lille ekstra med et silkebånd i håret.

Genser fra Zara, kr 200. Sko fra Zara, kr 600. Jeans fra Lindex, kr 400. Foto: Astrid Waller
Genser fra Zara, kr 200. Sko fra Zara, kr 600. Jeans fra Lindex, kr 400. Foto: Astrid Waller Vis mer

STILTIPS

Afaf Ali, stylist

– Charlotte fikk en klassisk og kul stil som kler henne godt.

Blazer fra Zara, kr 600. Bukse fra Zara, kr 400. Sko fra Zara, kr 600. Foto: Astrid Waller
Blazer fra Zara, kr 600. Bukse fra Zara, kr 400. Sko fra Zara, kr 600. Foto: Astrid Waller Vis mer

TIPS!

Gjør dressen ekstra legger med røde lepper og negler.

HÅRTIPS

Aicha Amalie Hissaoui, frisør hos Nikita

– Charlotte hadde et nydelig hår som vi kun justerte for å gjøre enda vakrere.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Rikke Holtlien, makeupartist hos Nikita

– Charlotte har nydelige øyne og lepper, og en hud som trenger litt ekstra omtanke.

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Ikke bruk for mye sminke på sensitiv hud med akne. Velg en lett mineralmakeup som base, og gå heller over med concealer på området som trenger mer dekke, da blir resultatet naturlig og fresht.
1. Ikke bruk for mye sminke på sensitiv hud med akne. Velg en lett mineralmakeup som base, og gå heller over med concealer på området som trenger mer dekke, da blir resultatet naturlig og fresht. Vis mer
2. Skap konturer i ansiktet ved å bruke et mørkere pudder under kinnbeina, langs hårfestet i pannen og under haken. Gjør ansiktet varmere med rouge i kinnene.
2. Skap konturer i ansiktet ved å bruke et mørkere pudder under kinnbeina, langs hårfestet i pannen og under haken. Gjør ansiktet varmere med rouge i kinnene. Vis mer
3. Øyeskygge gir et mykere uttrykk enn en klassisk eyeliner. For å gjøre makeupen mer rocka er en vinge som gir et løft til øynene, perfekt.
3. Øyeskygge gir et mykere uttrykk enn en klassisk eyeliner. For å gjøre makeupen mer rocka er en vinge som gir et løft til øynene, perfekt. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer