Bli ny:

– Jeg vil føle meg bra!

Charlotte ville bort fra antrekk preget av at ting går litt fort i svingene, og heller finne en stil som matcher hennes personlighet.

BLI NY: Charlotte ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Charlotte ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

– Jeg er ikke så veldig fokusert på klær, det må jeg innrømme, men jeg liker jo å føle meg bra, så jeg skulle ønske at jeg hadde komfortable klær med litt mer stil. Nå er innholdet i klesskapet mitt litt hummer og kanari.

– Ønsker meg innspill til hverdagsstilen, og kunne trengt noen pene sko. Synes det ville vært spennende å få en noe mer rocka stil som viser mer av meg og hvem jeg er. Stilen min preges i dag av komfort, og er en lett blanding av mange forskjellige uttrykk. Den bærer rett og slett mer preg av at ting går fort og gæli.

– Sist jeg var hos frisøren, er nok rundt et halvt år siden, og da stusset jeg som vanlig tuppene. Sminke er blitt nedprioritert, og etter at tvillingene kom, er sminkebruken lik null. Jeg vasker ansiktet og pusser tennene, og tar på krem hvis jeg føler at jeg har tid til det.

– Dagene mine starter med at jeg vekkes av to toåringer, og mens de er i barnehagen, studerer jeg. På ettermiddagen koser jeg meg med jentene før det er tid for legging. Er ikke kommet i gang med treningen etter at jentene kom til verden, men er vanligvis svært aktiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer