Bli ny:

- Jeg vil føle meg fin!

Gabriella ville bytte ut turklærne hun ofte bruker, med hverdagsfine antrekk.

BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg håper denne dagen får meg til å føle meg fin. Jeg har egentlig ingen stil og kler meg for det meste i svart. Antrekkene mine blir fort litt kjedelige, så jeg håper å få ny inspirasjon til både hverdag og fest.

Jeg går for det meste i turklær på jobb og i hverdagen, så jeg kan absolutt trenge noe nytt. Ønsker meg flere fine hverdagsklær. Hverdagen min består av å levere og hente barna på skolen, jobbe og lage middag. Og så trener jeg i de periodene jeg har tid og overskudd til det. Jeg liker spesielt å løpe.

Av utseende er jeg mest fornøyd med mine blå øyne, og minst glad for at øyebrynene mine er så lite synlige. Bruker maskara, pudder og øyebrynspenn av sminke, noe som tar mellom fem og ti minutter om morgenen. Før fest kan jeg gjerne bruke en time på å pynte meg.

Januar er sist gang jeg var hos frisøren, da stripet jeg håret og klipte det. Er villig til å få en ny frisyre nå, så lenge den ikke blir fort kort. Jeg har en virvel i luggen, så jeg ønsker ikke kort lugg.

Noe av det fineste jeg har fått høre om mitt eget utseende, er: «Wooow, for noen øyne du har!» Det og at jeg er fin, er det veldig hyggelig å høre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer