Bli ny:

- Jeg vil føle meg fin!

Gabriella ville bytte ut turklærne hun ofte bruker, med hverdagsfine antrekk.

BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg håper denne dagen får meg til å føle meg fin. Jeg har egentlig ingen stil og kler meg for det meste i svart. Antrekkene mine blir fort litt kjedelige, så jeg håper å få ny inspirasjon til både hverdag og fest.

Jeg går for det meste i turklær på jobb og i hverdagen, så jeg kan absolutt trenge noe nytt. Ønsker meg flere fine hverdagsklær. Hverdagen min består av å levere og hente barna på skolen, jobbe og lage middag. Og så trener jeg i de periodene jeg har tid og overskudd til det. Jeg liker spesielt å løpe.

Av utseende er jeg mest fornøyd med mine blå øyne, og minst glad for at øyebrynene mine er så lite synlige. Bruker maskara, pudder og øyebrynspenn av sminke, noe som tar mellom fem og ti minutter om morgenen. Før fest kan jeg gjerne bruke en time på å pynte meg.

Januar er sist gang jeg var hos frisøren, da stripet jeg håret og klipte det. Er villig til å få en ny frisyre nå, så lenge den ikke blir fort kort. Jeg har en virvel i luggen, så jeg ønsker ikke kort lugg.

Noe av det fineste jeg har fått høre om mitt eget utseende, er: «Wooow, for noen øyne du har!» Det og at jeg er fin, er det veldig hyggelig å høre.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Gabriella ønsket seg hverdagsantrekk som får henne til å føle seg fin, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Vi kledde henne i en mønstrete buksedress som både er behagelig og stilig – perfekt til hverdags! Med høye sko og fine øredobber blir antrekket løftet og klart til fest.
  • Gabriella har fine former som hun får fram ved å bruke plagg som markerer midjen. Buksedressen har smalt liv, og vi gikk også for en jakke med belte i livet for å få fram figuren hennes.
  • Denim fra topp til tå gir et gjennomført antrekk, og Gabriella er veldig fin i jeans. Bare se på neste side!
ETTER: Jumpsuit (kr 2600, Michael Kors), armbånd (kr 100) og sandaler (kr 200, begge fra Kappahl). Tips! En mønstrete buksedress gjør deg hverdagsfin på 1, 2, 3! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Jumpsuit (kr 2600, Michael Kors), armbånd (kr 100) og sandaler (kr 200, begge fra Kappahl). Tips! En mønstrete buksedress gjør deg hverdagsfin på 1, 2, 3! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Gabriella kler en kaldere nyanse og kortere klipp, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Siden hudtonen hennes har et hint av rødt i seg, ville vi gi henne en kaldere hårfarge. Gylne toner kan fort understreke rødheter i huden, mens den nye fargen kler hennes naturlige nyanser godt. Vi brukte hennes egen hårfarge som utgangspunkt, da blir heller ikke etterveksten så tydelig når den vokser ut.
  • Gabriella har en oval ansiktsform som kler kortere frisyrer veldig godt. Vi klipte derfor håret til kjevepartiet og skapte volum på sidene ved å lage bevegelse i håret.
  • For å bevare den kalde nyansen bør hun bruke lillasjampo to ganger i uken, og gjerne en fuktighetsgivende kur. I tillegg vil spray med UV-beskyttelse sørge for at fargen blir gyllen av sollys.
Olajakke (kr 1000, Inwear), topp (kr 1300, Sand), jeans (kr 400) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl), veske (kr 900, By Malene Birger) og høyhælte sandaler (kr 1500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denim er alltid en slager, og kan gjerne brukes på over- og underdel samtidig. FOTO: Astrid Waller
Olajakke (kr 1000, Inwear), topp (kr 1300, Sand), jeans (kr 400) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl), veske (kr 900, By Malene Birger) og høyhælte sandaler (kr 1500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denim er alltid en slager, og kan gjerne brukes på over- og underdel samtidig. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Gabriella har fantastiske øyne som vi ville få fram, sier Stine Brovold, som er makeupartist hos Nikita.

  • Gabriella har veldig fin hud, så vi la kun concealer under øynene og et lett lag med pudderfoundation.
  • Vi farget brynene hennes i en askebrun farge for å matche den nye hårfargen.
  • Øynene hennes har en nydelig blåfarge som vi ville framheve. Da er det lurt å bruke komplementærfarger, og vi valgte fersken og kobber. Da får vi også en lekker kontrast mellom det varme og kalde.
  • For å ramme inn ansiktet og gi glød la vi solpudder under kinnbeina og i ansiktets ytterkanter. På leppene la vi en frisk gloss i en svak rosatone.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Start med å legge en primer i et tynt lag på øyelokket. Det jevner ut huden og gjør at øyelokket ikke blir oljete, noe som kan føre til at skyggen striper seg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg en lys, ferskenfarget øyeskygge over hele lokket, og dus den litt ut over globallinjen. Påfør den også under øyet, helt inntil vippekanten, for å skape en fin ramme.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. For et mer intenst blikk kan du legge en sterkere kobberfarge med skimmer helt ned mot vipperoten. Bruk en tynn pensel, og legg skyggen som en liner.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer