BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Gabriella fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil føle meg fin!

Gabriella ville bytte ut turklærne hun ofte bruker, med hverdagsfine antrekk.

Publisert

Gabriella Wall Granelid

Alder: 35 år
Høyde: 174 cm
Størrelse: M/L
Hjemsted: Funäsdalen i Sverige
Sivilstatus: Gift, ett barn på 5 år
Yrke: Driver eget firma

Jeg håper denne dagen får meg til å føle meg fin. Jeg har egentlig ingen stil og kler meg for det meste i svart. Antrekkene mine blir fort litt kjedelige, så jeg håper å få ny inspirasjon til både hverdag og fest.

Jeg går for det meste i turklær på jobb og i hverdagen, så jeg kan absolutt trenge noe nytt. Ønsker meg flere fine hverdagsklær. Hverdagen min består av å levere og hente barna på skolen, jobbe og lage middag. Og så trener jeg i de periodene jeg har tid og overskudd til det. Jeg liker spesielt å løpe.

Av utseende er jeg mest fornøyd med mine blå øyne, og minst glad for at øyebrynene mine er så lite synlige. Bruker maskara, pudder og øyebrynspenn av sminke, noe som tar mellom fem og ti minutter om morgenen. Før fest kan jeg gjerne bruke en time på å pynte meg.

Januar er sist gang jeg var hos frisøren, da stripet jeg håret og klipte det. Er villig til å få en ny frisyre nå, så lenge den ikke blir fort kort. Jeg har en virvel i luggen, så jeg ønsker ikke kort lugg.

Noe av det fineste jeg har fått høre om mitt eget utseende, er: «Wooow, for noen øyne du har!» Det og at jeg er fin, er det veldig hyggelig å høre.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Gabriella ønsket seg hverdagsantrekk som får henne til å føle seg fin, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Jumpsuit (kr 2600, Michael Kors), armbånd (kr 100) og sandaler (kr 200, begge fra Kappahl). Tips! En mønstrete buksedress gjør deg hverdagsfin på 1, 2, 3! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Jumpsuit (kr 2600, Michael Kors), armbånd (kr 100) og sandaler (kr 200, begge fra Kappahl). Tips! En mønstrete buksedress gjør deg hverdagsfin på 1, 2, 3! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Gabriella kler en kaldere nyanse og kortere klipp, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Olajakke (kr 1000, Inwear), topp (kr 1300, Sand), jeans (kr 400) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl), veske (kr 900, By Malene Birger) og høyhælte sandaler (kr 1500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denim er alltid en slager, og kan gjerne brukes på over- og underdel samtidig. FOTO: Astrid Waller
Olajakke (kr 1000, Inwear), topp (kr 1300, Sand), jeans (kr 400) og øredobber (kr 100, begge fra Kappahl), veske (kr 900, By Malene Birger) og høyhælte sandaler (kr 1500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denim er alltid en slager, og kan gjerne brukes på over- og underdel samtidig. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Gabriella har fantastiske øyne som vi ville få fram, sier Stine Brovold, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Start med å legge en primer i et tynt lag på øyelokket. Det jevner ut huden og gjør at øyelokket ikke blir oljete, noe som kan føre til at skyggen striper seg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg en lys, ferskenfarget øyeskygge over hele lokket, og dus den litt ut over globallinjen. Påfør den også under øyet, helt inntil vippekanten, for å skape en fin ramme.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. For et mer intenst blikk kan du legge en sterkere kobberfarge med skimmer helt ned mot vipperoten. Bruk en tynn pensel, og legg skyggen som en liner.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer