BLI NY: Hilde ble ny med KK!
BLI NY: Hilde ble ny med KK! Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil føle meg fresh og fin

Hilde (47) har en god basisgarderobe, men savner plagg som gir antrekkene ekstra snert.

Publisert
Sist oppdatert

Jeg går mye i grått, hvitt og blått, og liker at det meste jeg har av klær passer sammen. Føler at jeg treffer med å ha en tilbakelent stil. Håper denne dagen blir full av kos og at jeg ender opp med å føle meg fin. Ønsker en stil som gjør at jeg kan se fresh ut hele tiden.

Psst: Har du fått med deg at du kan kjøpe 5 av høstens nøkkelplagg allerede nå?

Det jeg er minst fornøyd med, er håret mitt. Jeg var hos frisøren for bare to uker siden, men har fortsatt lyst på noe nytt. Jeg vil helst bare klippe tuppene, men fargen kan vi godt gjøre noe med. Jeg er naturlig mørk blond, og drømmer om en kaldere farge enn den jeg har nå.

LES OGSÅ: Kort eller langt hår? Det er én ting som avslører hva du kler!

Jeg bruker rundt et kvarter på badet om morgenen, og legger makeup hver dag. Maskara, eyeliner, rouge, øyeskygge, foundation og highlighter. Jeg er fornøyd med ansiktsformen min og øynene mine. Bryn og tenner er jeg mindre fornøyd med. (Psst: Slik blir du kvitt mørke ringer under øynene!)

Dagene mine går med til møter, løpeturer i skogen, meditasjon og kafébesøk. I tillegg til løpingen trener jeg på studio. Glad, optimistisk, fornøyd, takknemlig og morsom er ord som beskriver meg godt. Noe av det fineste noen har sagt til meg er at jeg er varm og intelligent.

LES OGSÅ: Se så stilig Gro (49) ble i rosatoner!

BLI NY: Hilde ble ny med KK - se så flott!

MAKEUP & STILTIPS:

Hilde fikk en feminin og fresh stil med mønster og volanger.

  • Mye av garderoben til Hilde går veldig ton i ton, så vi ville vise henne noen morsomme plagg som kan sprite opp det hun allerede har.
  • Tilbehør kan også gjøre en stor forskjell, så gå for et par metalliske sko eller en fargerik veske for å gi liv til antrekket.
  • Hilde er liten og nett, så volanger kler henne veldig godt fordi de skaper form og bevegelse.
  • Hilde er flink til å sminke seg til vanlig, så vi viste henne noen små triks hun kan bruke selv.
  • Primer gir et godt grunnlag for foundation og får sminken til å sitte bedre gjennom hele dagen. Det samme gjelder øyeskyggen, så vi brukte en primer på lokkene før vi la farge.
  • Vi la lys skygge over hele lokket og deretter en kobberfarget variant opp til globalen og under øyet. Under bryn og i øyekroken la vi highlighter for å gi et løft.
  • På leppene fikk hun en lipgloss i en varm ferskenfarge for å skape glød.

Foto: Astrid Waller. Styling: Cornelia Brunasso. Hår: Cecilie Aknes. Makeup: Moa Evelina Larsson.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer