Bli ny:

- Jeg vil føle meg fresh!

Elisabeth ønsket seg en mer moderne stil. Se hvor flott hun ble!

BLI NY: Elisabeth (35) ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Elisabeth (35) ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Om morgenen setter jeg av ti minutter på badet, og bruker maskara, øyeskygge, eyeliner og lipgloss. Jeg vil gjerne lære meg å legge en elegant makeup. Det bør ikke være for mye sminke, men fortsatt fint. I tillegg ønsker jeg meg hjelp til å finne antrekk som kan brukes til hverdags og på jobb.

Jeg vil føle meg fresh! Stilen min er avslappet, men jeg drømmer om en stil som er mer moderne og sexy. Jeg liker klærne til Tone Damli og Marna Haugen veldig godt. Begge de kler seg casual og klassisk, synes jeg. Plaggene jeg eier, går til det meste, men antrekkene kan fort bli litt kjedelige. Skulle ønske innholdet i klesskapet mitt var mer moteriktig, og at jeg hadde noe til enhver anledning.

Den fineste komplimenten jeg har fått, er at jeg ser bra ut uten sminke. Og av utseende er jeg selv mest fornøyd med øyene mine. Som person er jeg sprudlende og energisk! Likevel er jeg veldig glad i yoga som treningsform, fordi det hjelper på mine stive ledd.

Stiltips

- Elisabeth trengte å finne tilbake til den feminine og flotte dama hun er, sier Afaf Ali, som er stylist.

  • Utstrålingen til Elisabeth er helt nydelig, og hun har så mye personlighet! Denne energien ville vi få fram ved å kle henne i freshe antrekk.
  • De vakre øynene hennes kommer ekstra godt fram når hun kler seg i blått, så vi valgte både genser og skjørt i fine blåtoner.
  • Stilen vi gikk for, er både feminin og kul, en kombinasjon som kler Elisabeth veldig godt.
ETTER: Kjole (kr 1400) og sneakers (kr 400, Zara). Tips! Gjør kjolen kul med sneakers!
ETTER: Kjole (kr 1400) og sneakers (kr 400, Zara). Tips! Gjør kjolen kul med sneakers! Vis mer

Hårtips

- Elisabeth har ikke funnet en kort frisyre som hun trives med, så det ville vi hjelpe henne med, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Elisabeth har hatt kreftbehandling, som har gjort at hun mistet håret. I fjor sommer kom håret tilbake, men tidligere har hun vært vant til langt hår, så den korte frisyren er fortsatt uvant.
  • Vi ville gi henne en tøff frisyre som matchet personligheten hennes, så vi klipte henne kort i nakken og i sidene, og litt lengre på toppen, som er enkelt å style.
  • For å friske opp looken gikk vi for en helt blond farge som passet hudtonen og øyefargen hennes. Vi farget i stedet for å bleke, noe som er mer skånsomt for håret.
Strikkegenser (kr 1000, Mbym), skjørt (kr 500, Frakment Orson/Message) og sneakers (kr 400, Zara). TIps! Blanke materialer er superfint mot grov strikk. FOTO: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 1000, Mbym), skjørt (kr 500, Frakment Orson/Message) og sneakers (kr 400, Zara). TIps! Blanke materialer er superfint mot grov strikk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Naturlig, men likevel fin makeup var det Elisabeth ville lære seg, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Hun har en nydelig hud som krever lite sminke. Vi la en BB-krem i ansiktet, og under øynene la vi en concealer som er et hakk lysere.
  • For å få mer farge og glød valgte vi en krembronzer og rouge. >Brynene fylte vi inn med brynspenn før vi påførte øyeskygge og maskara.
  • På leppene la vi en noe mørkere farge i ytterkant av leppene og en lysere farge i midten. Dette skaper en illusjon av fyldigere lepper, og blir veldig naturlig om du duser ut overgangene.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Fyll inn brynene med en brynspenn. Tegn små, korte streker for å imitere brynshår. Elisabeth manglet litt hår i underkant etter overplukking, så her fylte vi inn for å gi brynene en form som kler trekkene hennes.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en highlighter eller en litt lysere concealer rett under brynet for å gi et renere uttrykk. Dette vil definere brynet og gi ansiktet et løft.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Ønsker du en mykere eyeliner, er øyenskygge et supert alternativ! Her la vi en rosa øyeskygge på selve lokket, og gikk deretter inn med en mørkebrun skygge og la den som en liner.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer