Bli ny:

- Jeg vil føle meg stilig!

Cecilie går for det meste i t-skjorte og jeans, men ønsket å oppdage nye muligheter på klesfronten.

BLI NY: Slik så Cecilie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Cecilie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper å komme ut av komfortsonen min og kanskje oppdage noen nye sider ved meg selv. Vil få øynene opp for at jeg også kan være stilig til tider. Stilen min består for det meste av jeans og T-skjorte. Liker at stilen min er laidback, men synes det er kjedelig at den «alltid» er lik.

- Innholdet i klesskapet mitt er veldig ensformig, skulle gjerne hatt mer typete plagg. Sist jeg var hos frisøren, var i desember 2017. Da klippet og farget jeg håret. Har ikke min naturlige hårfarge nå heller, jeg farger det mørkere. Jeg er villig til å klippe meg litt, men ikke kort. Av sminke bruker jeg solpudder, svart eller turkis eyeliner, brynpenn og maskara.

- Jeg er en som ser andres behov og bidrar til at alle rundt meg har det bra. Jeg holder i alle tråder og sørger for at logistikken i hverdagen går opp. Ifølge min samboer er jeg god på å være kjæreste. Til tider er jeg en skikkelig hønemor – barna betyr alt. Jeg er forsiktig, og har en tendens til å bekymre meg mye for hva som kan skje.

- En typisk dag ser sånn her ut: Jeg står opp, dusjer, lager tre matbokser, frokost, følger minsten til skolen, ser om det er jobber å søke på, gjør husarbeid, handler mat, henter på skolen, følger til trening, lager middag, hjelper med lekser og prøver å flette inn trening. Har hatt pause fra treningen en stund, men har kommet i gang med styrketrening og litt løping nå igjen. Trener for å forsøke å eldes med stil.

Stiltips

Cecilie har en flott figur og kan leke seg med mye større variasjoner enn hva hun er vant til.

  • Jumpsuiten er et behagelig og veldig enkelt plagg å kle på seg om morgenen. Buksedressen fungerer like bra til hverdags som til fest, alt avhenger av tilbehøret og skoene hun bruker.
  • Cecilie kler både duse jordtoner som beige og militærgrønt og mer sterke nyanser av rødt. Den røde kjolen passer perfekt når hun vil stråle litt ekstra.
  • Gullsmykker passer godt til Cecilies farger og gir en fin glød og varme til huden.
ETTER: Jumpsuit (kr 1800, Part Two), øredobber (kr 600, Syster P), solbriller (kr 3200, Celine) og sandaler (kr 945, Ilse Jacobsen). Tips! Buksedressen er behagelig og samtidig velkledd. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Jumpsuit (kr 1800, Part Two), øredobber (kr 600, Syster P), solbriller (kr 3200, Celine) og sandaler (kr 945, Ilse Jacobsen). Tips! Buksedressen er behagelig og samtidig velkledd. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Håret til Cecilie er typisk nordisk og fint, og vi ville gi det mer fylde.

  • Hjemmefargen som Cecilie har brukt er mørkere enn hennes egen bunnfarge. Vi la en myk balayage i lengdene, for å bryte opp det mørkeste.
  • Etterveksten farget vi i en naturlig og noe kaldere bruntone. Lengdene fikk en mer nøttebrun nyanse som gir glød til hudtonen hennes.
  • Vi klippet lengden til rett under kragebenet for å få en fyldig og elegant frisyre. Håret ble stylet med fine bølger med volumskum og en krem mot frizz.
Kjole (kr 3000, Ilse Jacobsen) og øredobber (kr 1200, Syster P). Tips! Farger og mønstre spriter opp stilen. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 3000, Ilse Jacobsen) og øredobber (kr 1200, Syster P). Tips! Farger og mønstre spriter opp stilen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Cecilie har et nydelig blikk og en fin tilstedeværelse vi ville få fram.

  • Vi farget brynene hennes for å skape en helhet med hårfargen. Dette får fram ansiktstrekkene hennes.
  • På huden la vi foundation, solpudder, rouge og highlighter. Øynene ble sminket med en lys skygge over hele lokket, og deretter brukte vi skimmer for en frisk look. Vi la en mørkere skygge i ytterkant av øyet og samme solpudder som tidligere for å duse ut. På vippene la vi maskara, mens brynene ble gredd på plass med gel.
  • På leppene gikk vi for en leppestift som framhever hennes egen tone og fant en neglelakk som matcher.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Legg solpudder i et 3-tall fra panne, ned till kinnbenet og ned under kjevebenet. Dette fungerer som en lett konturering. Hvis du legger pudderet på kinnbenet i stedet for under, får ansiktet et løft.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg rouge på selve kinnbenet like over der du la solpudderet. Dette vil også hjelpe til med å løfte og forme ansiktet og gi farge tilbake til fjeset.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. For å få en flott glød, legg highlighter på det øverste punktet på kinnbenet, samt under halen på brynene og opp mot tinningene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer