Bli ny:

- Jeg vil føle meg stilig!

Cecilie går for det meste i t-skjorte og jeans, men ønsket å oppdage nye muligheter på klesfronten.

BLI NY: Slik så Cecilie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Cecilie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper å komme ut av komfortsonen min og kanskje oppdage noen nye sider ved meg selv. Vil få øynene opp for at jeg også kan være stilig til tider. Stilen min består for det meste av jeans og T-skjorte. Liker at stilen min er laidback, men synes det er kjedelig at den «alltid» er lik.

- Innholdet i klesskapet mitt er veldig ensformig, skulle gjerne hatt mer typete plagg. Sist jeg var hos frisøren, var i desember 2017. Da klippet og farget jeg håret. Har ikke min naturlige hårfarge nå heller, jeg farger det mørkere. Jeg er villig til å klippe meg litt, men ikke kort. Av sminke bruker jeg solpudder, svart eller turkis eyeliner, brynpenn og maskara.

- Jeg er en som ser andres behov og bidrar til at alle rundt meg har det bra. Jeg holder i alle tråder og sørger for at logistikken i hverdagen går opp. Ifølge min samboer er jeg god på å være kjæreste. Til tider er jeg en skikkelig hønemor – barna betyr alt. Jeg er forsiktig, og har en tendens til å bekymre meg mye for hva som kan skje.

- En typisk dag ser sånn her ut: Jeg står opp, dusjer, lager tre matbokser, frokost, følger minsten til skolen, ser om det er jobber å søke på, gjør husarbeid, handler mat, henter på skolen, følger til trening, lager middag, hjelper med lekser og prøver å flette inn trening. Har hatt pause fra treningen en stund, men har kommet i gang med styrketrening og litt løping nå igjen. Trener for å forsøke å eldes med stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer