Bli ny:

- Jeg vil føle meg velstelt!

Nina har gått ned 20 kilo, men ikke funnet en ny stil hun føler seg vel med.

BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg kan virke forsiktig og beskjeden, men det bobler inni meg, og det vil jeg vise fram! Til hverdags går jeg som regel i olabukser som dessverre ikke sitter så godt, og en kjedelig genser. Jeg vet at jeg kler farger, så jeg burde absolutt tørre bruke det mer, men jeg går mest i svart, grått og blått. Drømmestilen min er moteriktig og chic, men samtidig avslappet. Skulle gjerne brukt skjørt og en fin topp i stedet for bukse og genser hele tiden. Ønsker også hjelp til å finne jeans som sitter bra.

- Jeg har gått ned rundt 20 kilo de siste par årene, men er fortsatt ikke sikker på hvordan jeg skal kle meg for å føle meg flott og velstelt. Jeg trener for å holde meg i form og fordi det gjør meg godt. Jeg går tur et par ganger i uken, og liker også å gå på langrenn med kjæresten min om vinteren. Ellers gjør jeg styrkeøvelser hjemme på stuegulvet og prøver å sykle 30–60 minutter hver dag.

- Håret mitt er blitt grått, så jeg farger det enten hos frisør eller hjemme. Vil gjerne lære meg å stelle håret mitt sånn at det ser fresht ut. Av sminke bruker jeg foundation i pudderform, maskara og kajal. Til fest prøver jeg å pynte meg med øyeskygge, men det blir alltid mislykket. Har hørt at jeg har fin øyefarge, så ønsker tips til å framheve den.

STILTIPS

Etter at Nina gikk ned i vekt, har hun vært usikker på hva som kler henne.

  • Nina strålte allerede da hun kom, og må bare bli trygg på seg selv. Hun kler virkelig alt, så her er det bare fantasien som setter grenser!
  • Drømmestilen til Nina er moderne, elegant og avslappet, så vi gikk for to ulike antrekk som begge passer denne beskrivelsen. Alle plaggene kan dresses opp og ned, og de kan brukes om hverandre for å få flere antrekk.
ETTER: Skjorte (kr 300) og skjørt (kr 300, begge fra Lindex) og sneakers (kr 1995, Busnel). Tips!
Enkle antrekk trenger på ingen måte å være kjedelige. Se etter detaljer som fine knapper eller splitt i skjørtet for å heve stilen. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Skjorte (kr 300) og skjørt (kr 300, begge fra Lindex) og sneakers (kr 1995, Busnel). Tips! Enkle antrekk trenger på ingen måte å være kjedelige. Se etter detaljer som fine knapper eller splitt i skjørtet for å heve stilen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Vi ville gi Nina en fresh frisyre som kler personligheten hennes.

  • Tuppene til Nina var slitte, så vi ble enige om en sporty frisyre som gir henne mer volum. Boben vi klipte, har oppklipte lengder som gjør den enkel å style.
  • Tidligere har hun hjemmefarget håret i en litt for hard nyanse. Vi avfarget og myket så opp med en sjokoladebrun tone som er rikere og tilfører mer varme.
  • Vi fønet håret med mousse for å få hold som varer. Til slutt gikk vi over med en rettetang på lengdene for å forme dem.
Kjole (kr 300) og jeans (kr 500, begge fra Lindex) og sneakers (kr 1995, Busnel). Tips! Style den søte kjolen med jeans og sneakers for et hverdagsfint antrekk. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 300) og jeans (kr 500, begge fra Lindex) og sneakers (kr 1995, Busnel). Tips! Style den søte kjolen med jeans og sneakers for et hverdagsfint antrekk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Nina ville lære seg å legge naturlig sminke.

  • Nina har flott hud, derfor blandet vi foundation med fuktighetskrem så den ikke skulle bli for dekkende.
  • For å markere ansiktstrekkene til Nina la vi bronzer på kinnbeina, langs hårfestet i pannen og under kjevebeinet. For å tilføre friskhet og farge la vi rouge i kinnene. Vi valgte en med skimmer som gir glød i tillegg til farge.
  • Vi brukte mørkebrun brynsskygge for å definere halen på brynene, og gikk over med en farget gel over hele brynet.
  • Vi la samme bronzer som tidligere som en øyeskygge for et naturlig resultat.
  • På leppene blandet vi leppestift og leppeolje og påførte med fingrene. Dette gir fin farge, men blir samtidig ikke for sminket.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruke solpudder som øyeskygge til hverdags. Det definerer øynene på en snedig måte, og skaper helhet til resten av makeupen der pudderet også er brukt.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Skimmer i øyekroken kan enten legges med en tynn kost eller med fingrene. Med en lys skimmerskygge får øynene et løft og virker mer åpne.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør leppestiften med fingrene for et mykere resultat som ikke ser for sminket ut. Vi blandet i tillegg inn litt leppeolje som gjør at fargen blir mindre pigmentert.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer