Bli ny:

- Jeg vil føle meg velstelt!

Nina har gått ned 20 kilo, men ikke funnet en ny stil hun føler seg vel med.

BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Nina ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg kan virke forsiktig og beskjeden, men det bobler inni meg, og det vil jeg vise fram! Til hverdags går jeg som regel i olabukser som dessverre ikke sitter så godt, og en kjedelig genser. Jeg vet at jeg kler farger, så jeg burde absolutt tørre bruke det mer, men jeg går mest i svart, grått og blått. Drømmestilen min er moteriktig og chic, men samtidig avslappet. Skulle gjerne brukt skjørt og en fin topp i stedet for bukse og genser hele tiden. Ønsker også hjelp til å finne jeans som sitter bra.

- Jeg har gått ned rundt 20 kilo de siste par årene, men er fortsatt ikke sikker på hvordan jeg skal kle meg for å føle meg flott og velstelt. Jeg trener for å holde meg i form og fordi det gjør meg godt. Jeg går tur et par ganger i uken, og liker også å gå på langrenn med kjæresten min om vinteren. Ellers gjør jeg styrkeøvelser hjemme på stuegulvet og prøver å sykle 30–60 minutter hver dag.

- Håret mitt er blitt grått, så jeg farger det enten hos frisør eller hjemme. Vil gjerne lære meg å stelle håret mitt sånn at det ser fresht ut. Av sminke bruker jeg foundation i pudderform, maskara og kajal. Til fest prøver jeg å pynte meg med øyeskygge, men det blir alltid mislykket. Har hørt at jeg har fin øyefarge, så ønsker tips til å framheve den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer