BLI NY: Hanne Skarnes (50) ble ny med Allers - se hvor flott hun ble! Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Hanne Skarnes (50) ble ny med Allers - se hvor flott hun ble! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Bli ny:

Jeg vil gjerne ha litt mer farger inn i garderoben min

Da venninnen hennes påsto at Hanne trengte å bli ny, ble hun ikke fornærmet, men sa at hun var helt enig! 

Publisert

– Jeg har sett lik ut veldig lenge, sier Hanne. Jeg kler meg gjerne i svart, grått og beige – liker nok å være litt nøytral.

Stylisten Hilde synes at Hanne trenger å være alt annet enn nøytral! Hun har et nydelig ansikt, og en kropp som er veldig enkel å kle. Samtidig er hun litt sjenert og beskjeden, så stilen må også gjenspeile den hun er.

Hanne Skarnes (50):

Bosted: Lørenskog
Yrke: Rådgiver
Familie: Kjæreste, to sønner
Høyde: 162 cm
Størrelse: 34
Favorittplagg: Joggebukse
Nei-plagg: Nei
Siste kjøp: Svart bukse

– Jeg synes det er så lett å gå igjen i den samme stilen år etter år, og kanskje man ikke tenker så mye over det heller? Jeg vil gjerne ha litt mer farger inn i garderoben min, men stylisten har helt rett i at fargene må passe til hvem jeg er. Så jeg liker best litt dempede farger, kanllfarger er ikke noe for meg. Men det finnes jo veldig mange andre muligheter enn svart, grått og beige!

Hanne er glad i å shoppe, men har det samme problemet som så mange andre – hun kommer hjem med ting som er lignende det hun har hjemme fra før.

– Jeg synes jeg er ganske flink med tilbehør i perioder, kanskje mest om sommeren. Og så er jeg veldig glad i å gå i kjoler fordi det er så behagelig, men de må helst være litt enkle. Jeg bruker sminke hver dag, så mange ting er jeg ganske god på, men jeg skulle gjerne bare følt meg litt freshere!

BLI NY: Hanne Skarnes ble ny med Allers! Foto: Yvonne Wilhelmsen

Klærne

Hanne er en feminin og yndig kvinne som er nett i fasongen! Hun kler derfor en feminin og cool stil, gjerne med litt innslag av romantikk og bohem. Men hun kan også kle en frekk «chic» fransk stil som er strammere og mer klassisk. Hun kan være begge deler. Hun kler lyse, klare farger, er flott i blåtoner, varme hvitfarger, lyse gultoner og grønntoner som sjøgrønt. Hun har en flott figur som kler det meste, så hun har mange muligheter. Hun må bare ikke gjemme seg bort i gustne farger som stjeler alt fra ansikt- og hårfargen – da forsvinner hun helt.

Håret

Hårfargen var altfor lys i forhold til hva som kler Hannes hudtone. Så frisøren la inn en mørkere farge i bunnen for å gi litt mer farge til ansiktet. Den mørke bunnen går over i litt lysere lengder for å gi et lett solbleket uttrykk. Frisyren var for lang og litt tung mot fronten. Så håret ble klippet av ved kragebeinet, da ser håret fyldigere ut, og gradert inn mot ansiktet. Håret ble stylet med store bølger.

Sminken

Hannes lyse fine hud kler gylne toner. En god primer gir glød og minsker linjer og porer, under en lett foundation med fin tone. Brynene ble nappet og farget. Gylne toner på øyelokk og under øynene. Solpudder over hele ansiktet, korall rouge på eplekinn og korallfarget lipgloss. Hun bør bruke mye fukt i oljer og kremer, og peeling en gang i uken. Med høy solfaktor holder man huden ung lenger.

Stylist: Hilde Ottem. Frisør: Auster Salon & Academy v/Torunn Raunedokken. Til info: Denne saken har også vært på trykk i Allers.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer