Bli ny:

- Jeg vil gjerne pynte meg mer i hverdagen

Vi ga Tonje en frisyre som fremhever det flotte ansiktet hennes.

BLI NY: Slik så Tonje ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Tonje ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg håper å få ny inspirasjon og en stil og sveis som passer meg. Ønsker også å lære om hvilke farger som kler meg når det gjelder sminke, og hvordan jeg kan legge produktene riktig.

Jeg vil gjerne pynte meg mer i hverdagen, uten at det ser ut som jeg har pyntet meg. Liker at stilen er både avslappet og pen på samme tid.

Klesskapet mitt er preget av at jeg er utrolig dårlig til å shoppe! Jeg har mye forskjellig, men skulle ønske skapet var mer ryddig og gjennomført. Jeg ønsker meg flere kule hverdagsklær.

Hverdagen min starter klokken 06.30, og jeg dusjer og fikser meg før jeg vekker barna. Vi spiser frokost sammen før vi drar hver til vårt. Etter jobb er det leksehjelp, kjøring til aktiviteter, middag og legging på agendaen. Etter det slapper jeg av på sofaen med en ­serie og en god kopp te.

Jeg prøver å trene for å føle meg i form og holde meg frisk. De periodene hvor jeg ikke trener, er det fordi jeg ikke føler at jeg rekker eller rett og slett ikke gidder.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Vi ville gi Tonjes stil et løft, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Stilen til Tonje var allerede fin, men vi ville utfordre henne med litt nye snitt. Derfor byttet vi ut de smale buksene med et par vide, og introduserte noen nye detaljer.
  • Skjortekjolen er enkel å style på mange forskjellige måter, og er derfor et godt kjøp. Den kan for eksempel brukes over en bukse til hverdags eller til bare ben og pumps på fest.
  • Dressbuksen er et nøkkelplagg som Tonje vil ha masse glede av i garderoben sin. Hun bør velge en modell som er høy i livet og som har litt vidde – en flatterende og kul passform. For å få fram midjen, er det fint å stikke overdelen ned i bukselinningen.
ETTER: Skjorte (kr 650, Nümph), herrebukse i ull (kr 1800, Oscar Jacobsen) og sko (kr 600, H&M). Tips! Store krager er i vinden for tiden. En fin detalj som hever antrekket! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Skjorte (kr 650, Nümph), herrebukse i ull (kr 1800, Oscar Jacobsen) og sko (kr 600, H&M). Tips! Store krager er i vinden for tiden. En fin detalj som hever antrekket! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Tonje fortjener en frisyre som får fram det flotte ansiktet hennes, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

  • Vi la lyse striper i front for å skape mer liv i fargen. Vi beholdt det naturlige preget som Tonje allerede hadde, og skapte spill med en teknikk som får de lyse partiene til å smelte inn med det mørke.
  • Mot bunnen la vi en anelse mørkere minicolor for å forsiktig dempe de grå hårene, og for å skape en fin dybde. Hele håret fikk en glansvask som frisker opp fargen.
  • Håret ble klippet i en lang bob som ender ved kragebeinet. I front klippet vi opp, så hun fikk en lugg som åpner opp og rammer inn. Vi stylet håret med teksturgivende spray og tilfeldige bølger.
Skjortejakke (kr 300), skjortekjole (kr 300) og sko (kr 600, alt fra H&M). Tips! Mønster gir stilen det lille ekstra. Hent gjerne opp fargene fra resten av antrekket for et gjennomført uttrykk. FOTO: Astrid Waller
Skjortejakke (kr 300), skjortekjole (kr 300) og sko (kr 600, alt fra H&M). Tips! Mønster gir stilen det lille ekstra. Hent gjerne opp fargene fra resten av antrekket for et gjennomført uttrykk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville gi Tonje en frisk og sunn glød, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Aller først farget vi brynene for å definere dem. Så preppet vi huden med fuktighetskrem, øyekrem og lysreflekterende primer. Tonje har en veldig fin og jevn hudtone, så vi la kun en lett pudderfoundation som base.
  • Deretter konturerte vi lett med en bronzer og ga ansiktet farge med en rosa rouge i kinnene. Highlighter på kinnbeina, neseryggen, under øyebrynene og i amorbuen gir fin glød.
  • Øynene fikk ferskenfarget og brun makeup som kler Tonje godt. Vi la også den brune skyggen under øyene for en sotet effekt. På leppene gikk vi for en dus rosa leppeolje som gir friskhet.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Brynsgelé er supert for å gi blikket et løft, og for at brynene skal holde formen sin gjennom dagen. Bruk geleen etter skygge eller penn dersom du ønsker å fylle inn brynene og definere formen enda mer.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Concealer eller primer på øyelokket gjør at øyeskyggen sitter bedre og ikke striper seg på øyelokket i løpet av dagen. En god base gjør også at pigmentene i mskyggen kommer bedre fram.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk gjerne litt skimmer eller highlighter innerst i øyekroken for å lysne opp, og dermed få et mer opplagt og våkent blikk. Veldig fin og enkel teknikk for å få øynene til å se litt større ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer