Vilt

- Jeg vil ha alt!

MTV-stjernen og stilikonet Charlotte Thorstvedt lot seg vilt begeistre av visningen til norske Tina H.

- FANTASTISK!: MTV-programleder Charlotte Thorstvedt vil fylle opp garderobeskapet med klærne hun så under visningen til Tina H. Foto: Per Ervland/Det Tredje Øyet
- FANTASTISK!: MTV-programleder Charlotte Thorstvedt vil fylle opp garderobeskapet med klærne hun så under visningen til Tina H. Foto: Per Ervland/Det Tredje Øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Under den celebre åpningen av Oslo Fashion Week i operaen mandag kveld, stilte programleder Charlotte Thorstvedt i en grå silkekjole fra merket Tina H.Når kjolens designer viser høstkolleksjonen sin på DogA på moteukens andre dag, er hun selvskreven gjest på første rad. Denne gangen i et mer avslappet og rocka antrekk, riktignok. - Jeg elsker Tina H. Hun er en fantastisk designer, en av mine aller største norske favoritter, sier programlederen, som er blitt kåret til årets best kledde to ganger, til kk.no. Se bilder fra visningen, intervju med designeren og kjendisene på første rad lenger ned i artikkelen.

- Et utrolig flott show!

Visningen er som en nostalgisk reise tilbake til røykfylte jazzklubber på 30-tallet, og fra høyttaleren smyger det ut myke toner fra Bryan Ferrys album «As Times Goes By» fra 1999.Her går det i silkekjoler, små søte bluser og lange myke fløyelsfrakker, og tankene vandrer til gamle glansbilder og fordums glamour.Responsen lar ikke vente på seg.- Det var et utrolig flott show, og en kolleksjon som jeg tror vil slå an. Selv vil jeg ha alt, spesielt en lang limegrønn ullkåpe og de svarte paljettbuksene i 80-tallsstil, sier Thorstvedt begeistret rett etter showet.Se bildene av klærne og intervju med designeren lenger ned i artikkelen.

Stor stas i salen

Paljettbuksene må hun i så fall kjempe om. Jenny Skavlan er minst like frelst.- Her var det mye fint jeg kunne tenke meg. Jeg må ha de svarte buksene og en gammelrosa jakke som jeg bare elsker, sier «Skal vi danse»-stjernen.Surferosa-vokalist Mariann Thomassen, som etterlyste en hel del mer humor og galskap under selve åpningsshowet mandag kveld, er også i fyr og flamme. - Jeg er virkelig veldig imponert over Tina Haagensen, sier hun.Vokalisten hadde tatt med seg kjæresten og snowboardesset Daniel Franck på visningen.Andre kjente navn på showet var ellers popstjernen Mira Craig, stilikon og Koma-eier Marte Krogh og skuespiller Marian Saastad Ottesen.

Sjekk ut hvem som kom på visningen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer