Bli ny:

- Jeg vil ha bedre selvtillit!

Catharina skal gifte seg i sommer, og ønsket seg et løft som får henne til å stråle.

BLI NY: Catharina ble ny med KK! Foto: Astrid Waller
BLI NY: Catharina ble ny med KK! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper denne dagen gjør at jeg kan føle meg vel med meg selv. Jeg sliter en del med selvbildet mitt, og føler ofte at jeg gjemmer meg bak klærne jeg går med. Trenger å føle meg bra og få bedre selvtillit. En typisk dag i mitt liv starter med at jeg står opp tidlig, og jobber fra 06.00 til 15.30. Deretter henter jeg barna i barnehagen og lager middag til dem og samboeren min.

- Av sminke bruker jeg foundation og maskara. Har lyst til å lære meg å legge en jevn hudsminke som dekker arr som jeg sliter med. Jeg er fornøyd med øynene mine og vil gjerne framheve dem. Stilen min er enkel, men nå vil jeg freshe opp meg selv. Føler ikke at jeg finner en stil jeg er fornøyd med, for jeg strever med å finne ting jeg synes passer sammen.

- Har veldig lite klær i klesskapet mitt, og skulle ønske jeg hadde flere plagg som kan kombineres og som jeg føler meg vel i. Drømmestilen min er klassisk og løfter meg. Caroline Berg Eriksen har en stil som jeg beundrer. Jeg liker at hun klarer å matche plaggene sine, hun ser alltid så velkledd ut. Sist jeg var hos frisøren, som snart er ett år siden, klipte jeg meg og la inn lyse striper. Jeg er villig til å klippe meg, men vil beholde lengden siden jeg skal gifte meg i sommer.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

STILTIPS

Stylist: Afaf Ali

- Catharina har en flott figur og må bare bli trygg på å kle seg etter den.

  • Catharina står brud i sommeren, og vi ønsket å inspirere henne til å pynte seg og ta plass i rommet.
  • Utstrålingen hennes er så god, og fortjener antrekk som matcher den.
  • Hun har en nydelig figur som hun får vist fra sin beste side i feminine kjoler.
  • V-hals og markert midje understreker feminiteten, og kler Catharina ekstra godt.
Kjole fra Designers Remix, kr 3500. Foto: Astrid Waller
Kjole fra Designers Remix, kr 3500. Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Aicha Amalie Hissaoui, Nikita

- Catharina sparer håret til bryllupet, så vi gjorde kun små justeringer til den store dagen.

  • For å gi henne flere muligheter lettet vi håret og klipte opp for å oppnå en mer livlig frisyre. Med denne klippen vil krøller eller bølger holde mye bedre.
  • Hun er naturlig blond og kler det veldig godt. Vi lysnet etterveksten og la folie med babylights og duse striper, som gjør at hun får en naturtro start på stripene. Vi la en kald minicolor over for fin glans som framhever gløden i huden hennes siden hun kler kaldere toner.
  • Vi brukte hårskum med godt hold, det vil hjelpe krøllene med å holde lenger. Til slutt lagde vi en teksturert hestehale som er perfekt til festlige anledninger.
Kjole fra Designers Remix, kr 2200. Sandaler fra H&M, kr 600. Foto: Astrid Waller
Kjole fra Designers Remix, kr 2200. Sandaler fra H&M, kr 600. Foto: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Makeupartist: Rikke Holtlien, Nikita

- Vi ville vise Catharina makeup som framhever alt det fine ved henne.

  • Vi la primer før lett foundation, som vi påførte med en svamp. Så gikk vi over med concealer under øyene, i pannen og på neseryggen, samt rundt nesevingene og på haken.
  • For å gjøre sminken ekstra frisk la vi kremet highlighter på kinnbeinet og opp mot tinningene, og også på neseryggen, haken og amorbuen. Deretter påførte vi korallfarget kremrouge før vi gikk over med den samme sminkesvampen vi brukte til foundation, noe som gjør at rougen ser mer naturlig ut.
  • På øynene begynte vi med den samme skimmerkremen som vi brukte som highlighter, både på lokket og under brynene. Deretter la vi champagnefarget skimmerskygge og en mørkere, matt brunlilla i globalen. Vi la samme mørke øyeskygge langs nedre vippekant og en mørkebrun liner på øvre vippekant før maskara. Brynene farget vi før vi fylte inn med en brynsskygge.
Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer
1. Etter at du har påført maskara som vanlig, kan du bruke en flat kost til å legge maskaraen helt inntil vipperoten for mer fylde. Foto: Astrid Waller
1. Etter at du har påført maskara som vanlig, kan du bruke en flat kost til å legge maskaraen helt inntil vipperoten for mer fylde. Foto: Astrid Waller Vis mer
2. Et par løsvipper gir øynene det lille ekstra. Til bryllup er punktvipper et godt valg, for da slipper du å tenke på at hele raden kan falle av når du ler og gråter. Foto: Astrid Waller
2. Et par løsvipper gir øynene det lille ekstra. Til bryllup er punktvipper et godt valg, for da slipper du å tenke på at hele raden kan falle av når du ler og gråter. Foto: Astrid Waller Vis mer
3. På bryllupsdagen er en lipgloss med farge et godt valg. Den er enkel å påføre underveis, og vil forsvinne på en diskré måte. Legg eventuelt en lipliner under om du vil ha mer farge. Foto: Astrid Waller
3. På bryllupsdagen er en lipgloss med farge et godt valg. Den er enkel å påføre underveis, og vil forsvinne på en diskré måte. Legg eventuelt en lipliner under om du vil ha mer farge. Foto: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer