BLI NY: Slik så Hanne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Hanne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil ha bedre stil med enkle grep!

Hanne ønsket seg en ny frisyre og klær i fine farger - det fikk hun.

Jeg ønsker meg inspirasjon og tips til hvordan jeg enkelt kan få en bedre stil. Nå vil jeg beskrive stilen min som veldig varierende, men jeans og joggesko er uniformen min. Tone Damli inspirerer meg når det kommer til stil!

- Synes hele klesskapet mitt er preget av tilfeldighet, så jeg er ikke spesielt fornøyd med innholdet. Det jeg liker best, er kanskje det at jeg har en del plagg med farger. Ellers er det mye rot, så jeg savner mer orden. Og gjerne et mer voksent uttrykk på klærne.

- Håret mitt har jeg ikke vært fornøyd med på veldig lenge. Jeg klipte tuppene i juni, og er helt åpen for både å farge og klippe meg. Om morgenen bruker jeg rundt fem minutter på badet, og av sminke foretrekker jeg maskara og blush. Er mest fornøyd med øyene mine.

LES OGSÅ: Slik bruker du samme farge i hele antrekket

STILTIPS!

- Hanne har nydelige blå øyne som vi ville få fram. Hanne er glad i farger, og med sin nye hårfarge kler hun så godt som alle toner. Varme farger spiller på håret hennes, mens kalde farger framhever øynene. Sneakers er superbehagelige og perfekt til hverdags. Når Hanne vil pynte seg, er ankelstøvletter et godt alternativ. Vi valgte et par med leopardmønster for å fokusere på skoene. Når det kommer til materialer, gikk vi for både strikk, kordfløyel og denim. Med grove materialer som disse kan hun bruke mer pyntede plagg som skjørt, kåpe og blazer uten at uttrykket blir for stivt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! Lilla er en trendfarge vi ser mye av denne høsten!

LES OGSÅ: Se på denne nye vesketrenden!

HANNE HAR PÅ SEG: Genser (kr 300) og øredobber (kr 100, begge fra KappAhl), skjørt (kr 150, H&M), veske (kr 4000, Cala & Jade) og sko (kr 1100, Veja/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller
HANNE HAR PÅ SEG: Genser (kr 300) og øredobber (kr 100, begge fra KappAhl), skjørt (kr 150, H&M), veske (kr 4000, Cala & Jade) og sko (kr 1100, Veja/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

Hanne hadde solbleket hår som var tørt og trengte en god kur etter en lang sommer. Vi valgte en dypere kobberfarge som kler både huden og øyefargen hennes godt. Hudtonen får mer glød, og øynene framheves av kontrastfargen vi la i håret. Vi klippet noe av lengden og tynnet ut håret for å skape en ny frisyre. Hanne fikk også en lugg med litt lengde, som gir henne en fin ramme og personlig preg. Luggen kan styles med både midt- og sideskill. Når håret er nyfarget, er det viktig å bruke varmebeskyttende produkter før styling, og gjerne en olje som gir glans og samler håret, sier Nina Miljanic, som er frisør hos Påhåret Barcode.

LES OGSÅ: Slik endrer håret seg gjennom livet

HANNE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300), T-skjorte (kr 100) og jeans (kr 400, alt fra KappAhl), blazer (kr 500), veske (kr 200) og ankelstøvletter (kr 400, alt fra H&M). FOTO: Astrid Waller
HANNE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300), T-skjorte (kr 100) og jeans (kr 400, alt fra KappAhl), blazer (kr 500), veske (kr 200) og ankelstøvletter (kr 400, alt fra H&M). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

Hanne har fantastiske øyne, så vi fokuserte på dem i sminken. Hanne ville lære seg å legge smokey eyes, så vi gikk for en sofistikert variant hun kan få til selv. Se hvordan vi gjorde det i trinnene til venstre. Gløden i huden hennes er veldig fin, og kommer ekstra godt fram med ny hårfarge. Vi tilførte litt ferskenfarget rouge for å understreke den fine friskheten. På leppene la vi først en rød lipliner på hele leppen. Deretter gikk vi over med en nude leppestift og blandet de to sammen for en tilpasset farge, sier Kim Hong Loung, som er makeupartist hos Påhåret Vinderen.

Slik gjør du sminken:

1. Start med å legge en kobberfarget skygge på hele lokket. Bruk en ren blendekost for å få myket opp harde kanter. Kobber framhever blå øyne. Ram deretter inn blikket ved å legge en mørkere brun skygge i en trekant i ytterkant.
2. Brun eyeliner gir et mykere resultat enn helt svart. Legg lineren langs hele vippekanten oppe for å gi ekstra dybde og en følelse av tykkere vipper. Påfør også gjerne eyelineren på nedre vippekant for å skape helhet, men legg den bare i ytterkant, og dus litt før midten.
3. Bruk sikksakk-bevegelser når du legger maskara og få et fyldig resultat. Start helt innerst ved roten, slik at du får mest maskara der, og jobb deg utover mot spissen av vippene. Da får du volum i stedet for at vippene blir tunge.
Slik så Hanne ut etter at hun ble ny med KK!

LES OGSÅ: Redaksjonens skjønnhetsfavoritter fra matbutikken

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: