Bli ny:

- Jeg vil ha bedre stil med enkle grep!

Hanne ønsket seg en ny frisyre og klær i fine farger - det fikk hun.

BLI NY: Slik så Hanne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Hanne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker meg inspirasjon og tips til hvordan jeg enkelt kan få en bedre stil. Nå vil jeg beskrive stilen min som veldig varierende, men jeans og joggesko er uniformen min. Tone Damli inspirerer meg når det kommer til stil!

- Synes hele klesskapet mitt er preget av tilfeldighet, så jeg er ikke spesielt fornøyd med innholdet. Det jeg liker best, er kanskje det at jeg har en del plagg med farger. Ellers er det mye rot, så jeg savner mer orden. Og gjerne et mer voksent uttrykk på klærne.

- Håret mitt har jeg ikke vært fornøyd med på veldig lenge. Jeg klipte tuppene i juni, og er helt åpen for både å farge og klippe meg. Om morgenen bruker jeg rundt fem minutter på badet, og av sminke foretrekker jeg maskara og blush. Er mest fornøyd med øyene mine.

LES OGSÅ: Slik bruker du samme farge i hele antrekket

STILTIPS!

- Hanne har nydelige blå øyne som vi ville få fram. Hanne er glad i farger, og med sin nye hårfarge kler hun så godt som alle toner. Varme farger spiller på håret hennes, mens kalde farger framhever øynene. Sneakers er superbehagelige og perfekt til hverdags. Når Hanne vil pynte seg, er ankelstøvletter et godt alternativ. Vi valgte et par med leopardmønster for å fokusere på skoene. Når det kommer til materialer, gikk vi for både strikk, kordfløyel og denim. Med grove materialer som disse kan hun bruke mer pyntede plagg som skjørt, kåpe og blazer uten at uttrykket blir for stivt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer