Bli ny:

- Jeg vil ha en forandring!

Ester vil gi antrekkene sine et lite løft.

BLI NY: Ester Elisabeth (27) ble ny med KK. Se forandringen. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Ester Elisabeth (27) ble ny med KK. Se forandringen. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg er en blid person, og prøver å se det positive i hverdagen. Aldri likt konflikter og negativitet, og ønsker å være forståelsesfull og vise omsorg når andre har det vanskelig. Jeg er ganske sosial, men er ikke nødvendigvis den som prater mest. Liker godt å være hjemme alene, men setter like mye pris på gode samtaler. Og så er jeg veldig glad i å synge.

Ønsker meg en liten forandring utseendemessig, og gode tips til både sminke, hår og klær. Sist jeg var hos frisøren, må være minst fire år siden. Etter det har noen snille venninner stusset håret mitt.

Jeg får veldig mye klær av kolleger og venninner ettersom jeg liker å arve og bruke klær på nytt, men det gjør også at klesskapet kan bli fylt med klær jeg ikke bruker så mye. Prøver derfor å velge de plaggene jeg liker best og gir videre resten. Skulle ønske jeg hadde flere kvalitetsplagg jeg virkelig elsket og mindre av de alminnelige plaggene.

Meghan Markle er en person jeg synes har veldig fin klesstil. Hun kler seg classy, og varierer med både formsydde kjoler og mer avslappete antrekk.

Jeg bruker for det meste nøytrale farger, ofte blå dongeri og litt for mye grått og svart. Ønsker å bruke flere farger. Antrekkene mine kan fort bli litt kjedelige, og de mangler det lille ekstra.

Stiltips

- Ester elsker klær, men handler sjelden noe nytt, så vi ville vise henne hvordan hun kan style antrekkene på litt nye måter, sier Afaf Ali, som er stylist.

  • Hun vil gjerne bruke mer farger, så vi blandet inn både grønt og rosa sammen med de nøytrale basefargene hun stort sett sverger til. Da blir stilen både klassisk og spennende.
  • Vi ville skape antrekk som både er komfortable og kule med en trendy vri.
  • Ester ønsket seg noen elementer som overrasker litt. En mønstrete kåpe er en fin måte å løfte hverdagsantrekket på.
ETTER: Kåpe (kr 4000), grønn genser (kr 1500), T-skjorte (kr 500) og jeans (kr 1300, alt fra Day Birger et Mikkelsen) og sko (kr 1300, Bibba). Tips! En mønstrete kåpe gir liv til antrekket. FOTO: Astrid Waller.
ETTER: Kåpe (kr 4000), grønn genser (kr 1500), T-skjorte (kr 500) og jeans (kr 1300, alt fra Day Birger et Mikkelsen) og sko (kr 1300, Bibba). Tips! En mønstrete kåpe gir liv til antrekket. FOTO: Astrid Waller. Vis mer

Hårtips

- Ester har spart lenge, og ønsket å beholde lengden på håret, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Vi klipte de slitte tuppene for å få et fyldigere uttrykk. I front klipte vi opp for å ramme inn ansiktet. Dette gjør også at hun får løft og volum.
  • Vi la striper i tre ulike farger for å skape spill og dybde i fargen. Over stripene la vi en glossing som går mot fersken for å gi glød til huden og øynene.
  • Vi fønet håret med volumspray og varmebeskyttende og glansgivende spray. Så gikk vi over med en krølltang for å framheve hennes naturlige fall. Til slutt påførte vi olje i tuppene for å samle og gi ekstra glans til spissene.
Genser (kr 2000) og bukse (kr 1700, begge fra Day Birger et Mikkelsen). Tips! Strikk er perfekt til hverdags, og med en frisk farge blir antrekket superfint. FOTO: Astrid Waller
Genser (kr 2000) og bukse (kr 1700, begge fra Day Birger et Mikkelsen). Tips! Strikk er perfekt til hverdags, og med en frisk farge blir antrekket superfint. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Ester bruker kun maskara, og ønsket seg en naturlig look, sier Rikke Holtlien, som er stylist hos Nikita.

  • Ester var litt beskjeden da hun kom, men etter makeoveren struttet hun av selvtillit! Og for et talent foran kamera! Hun har noen av de fineste brynene vi har sett, de måtte bare markeres mer.
  • På øyelokkene la vi beige skygge som base og en varm bruntone i globalen. Deretter påførte vi en mørkere brunfarge langs vippekanten. I kroken og midt på lokket la vi lys øyeskygge som åpner opp blikket.
  • I ansiktet la vi primer med skimmer og foundation som jevner ut. Vi konturerte lett med lys concealer under øynene, på neseryggen, i amorbuen og på haken, og bronzer langs hårfestet, under kinnbeina og kjevebeinet. På leppene la vi en farget gloss.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. For å få fram øyebrynene bedre farget vi dem i en naturlig bruntone. Ester hadde aldri farget eller formet brynene, så dette gjorde en stor og fin forskjell.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en lys concealer under brynene for å markere formen du ønsker, og napp bort hårene som er under streken du har laget deg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. En brynsmaskara løfter og friserer brynene, og sørger for at de holder seg på plass hele dagen. Vi valgte en med farge som får fram brynshårene enda bedre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer