Bli ny:

– Jeg vil ha en gjennomført stil!

Anja beskriver stilen sin som hummer og kanari, og savner en rød tråd i antrekkene sine.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker meg tips om klesstil, og om hvordan jeg kan behandle huden og håret mitt på best mulig måte. Jeg husker ikke sist jeg var hos frisøren engang, det er lenge siden. Jeg har langt, grått hår, og kunne tenke meg en klipp som gir mer fylde, men vil ikke ta noe særlig på lengden. Bruker ikke sminke til hverdags, men vil gjerne ha tips til diskré sminke til festbruk.

Stilen min vil jeg beskrive som hummer og kanari. Den er lite gjennomtenkt, og jeg savner en gjennomført garderobe som gjør at alle plagg kan kombineres. Jeg bruker mye svart, men forsøker å introdusere flere farger, som turkis, oransje og rødt. Drømmen er klær som både er kvinnelige, sporty og typete. Jeg vil så gjerne se bra ut hver dag, både hjemme og på jobb.

For litt over et år siden gikk jeg ned 20 kilo, og det er jeg veldig stolt av. Har en kontorjobb, og er mye på kontoret, men jeg trener taiji og egentrening for å holde meg i form.

FØR: Slik så Anja ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
FØR: Slik så Anja ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Anja er en flott dame som ønsket en stil som passer hennes utstråling og alder, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Hun er glad i farger og er ikke redd for å prøve nye ting. Derfor spritet vi opp klassiske antrekk og farger med en sterk kontrastfarge som viser selvtillit.
  • Strikkeplagg er noe hun kan bruke hele året. Kardiganer finnes i mange varianter, og en litt oversized variant er perfekt over en ettersittende kjole. Til den litt vide dressbuksen valgte vi en nettere utgave.
  • Midiskjørt er både elegant og moderne. For å gjøre antrekket stilrent er det fint å velge støvletter og strømper i samme farge.
ETTER: Kardigan (kr 500), strikket kjole (kr 600), rød pologenser (kr 300) og støvletter (kr 600, alt fra Zara) og strømpebukse (kr 200, H&M). Tips! Samme farge på kardigan og kjole gir et helhetlig og sofistikert uttrykk. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kardigan (kr 500), strikket kjole (kr 600), rød pologenser (kr 300) og støvletter (kr 600, alt fra Zara) og strømpebukse (kr 200, H&M). Tips! Samme farge på kardigan og kjole gir et helhetlig og sofistikert uttrykk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Anja kler sin naturlige gråfarge, og vi ville beholde lengde, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

  • Anjas hår er blitt lysere de siste årene, og derfor er fargen mørkere i tuppene. Vi la inn noen større partier med en mørkere grå glansvask for å koble sammen bunnen og lengdene.
  • Vi avsluttet med en lys grå glossing, som er en kurbehandling med fargepigmenter som sklir ut naturlig. Den gir glans og nøytraliserer gylne toner.
  • Tuppene ble klippet for å gi en fyldigere følelse, og vi teksturerte og lettet luggen. Anja fikk glamorøse krøller med en krølltang, noe som framhever glansen.
Kardigan i kasjmir (kr 1300), pologenser (kr 300) og støvletter (kr 600, alt fra Zara) og dressbukse i herremodell (kr 1600, Oscar Jacobsen). Tips! Her har vi brukt en herrebukse for å få den rette, kule passformen. FOTO: Astrid Waller
Kardigan i kasjmir (kr 1300), pologenser (kr 300) og støvletter (kr 600, alt fra Zara) og dressbukse i herremodell (kr 1600, Oscar Jacobsen). Tips! Her har vi brukt en herrebukse for å få den rette, kule passformen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Anja er en sprudlende og spenstig dame, noe vi ville få fram med sminken, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Etter hudpleien la vi en mediumdekkende foundation, og en litt lysere concealer under øyene, på neseryggen, i pannen og på haken for å lysne opp. Vi konturerte lett med en krembronzer og ga ansiktet glød med en rødlig kremrouge i kinnene. For å gi «piff» til sminken la vi kremet highlighter øverst på kinnbeinet, neseryggen og innerst i øyekroken.
  • Anja har fantastiske bryn som vi ville få fram, uten at det ble for hardt. Vi brukte et brynspudder, og gredde så over med en klar gelé. Resultatet blir mykere ved bruk av pudder enn pomade eller penn. På øynene la vi en blågrønn øyeskygge som gir Anja det lille ekstra.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en bronzer som øyeskygge, det gjør at base- og øyesminken harmonerer godt. Bronzeren definerer globallinjen på en fin og naturlig måte.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg først en grønntonet kremskygge langs hele vippekanten, for deretter å påføre en blågrønn øyeskygge over. Dus ut for myke overganger.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk en leppeolje blandet med en leppestift for en frisk finish. Perfekt hvis du ønsker farge på leppene uten at det blir for hardt. Vil også gi masse fukt.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer