Bli ny:

– Jeg vil ha en gjennomført stil!

Anja beskriver stilen sin som hummer og kanari, og savner en rød tråd i antrekkene sine.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker meg tips om klesstil, og om hvordan jeg kan behandle huden og håret mitt på best mulig måte. Jeg husker ikke sist jeg var hos frisøren engang, det er lenge siden. Jeg har langt, grått hår, og kunne tenke meg en klipp som gir mer fylde, men vil ikke ta noe særlig på lengden. Bruker ikke sminke til hverdags, men vil gjerne ha tips til diskré sminke til festbruk.

Stilen min vil jeg beskrive som hummer og kanari. Den er lite gjennomtenkt, og jeg savner en gjennomført garderobe som gjør at alle plagg kan kombineres. Jeg bruker mye svart, men forsøker å introdusere flere farger, som turkis, oransje og rødt. Drømmen er klær som både er kvinnelige, sporty og typete. Jeg vil så gjerne se bra ut hver dag, både hjemme og på jobb.

For litt over et år siden gikk jeg ned 20 kilo, og det er jeg veldig stolt av. Har en kontorjobb, og er mye på kontoret, men jeg trener taiji og egentrening for å holde meg i form.

Stiltips

- Anja er en flott dame som ønsket en stil som passer hennes utstråling og alder, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Hun er glad i farger og er ikke redd for å prøve nye ting. Derfor spritet vi opp klassiske antrekk og farger med en sterk kontrastfarge som viser selvtillit.
  • Strikkeplagg er noe hun kan bruke hele året. Kardiganer finnes i mange varianter, og en litt oversized variant er perfekt over en ettersittende kjole. Til den litt vide dressbuksen valgte vi en nettere utgave.
  • Midiskjørt er både elegant og moderne. For å gjøre antrekket stilrent er det fint å velge støvletter og strømper i samme farge.

Hårtips

- Anja kler sin naturlige gråfarge, og vi ville beholde lengde, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer