Bli ny:

– Jeg vil ha få og nøye utvalgte klær

Annette er full av liv og initiativ, og ønsker seg en stil som matcher personligheten hennes.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Som person er jeg energisk og sprudlende. Jeg trener for å få ut litt energi, og for å finne den indre roen. Uten trening kan jeg fort bli rastløs. Dagene mine starter alltid rolig med en kopp kaffe i sengen. Uansett om jeg skal være i bakeriet jeg driver klokken 05, så starter jeg dagen sånn. En god dag i mine øyne består av trening, møte herlige ­mennesker og spise god, hjemmelaget mat.

Min naturlige hårfarge er med årene blitt veldig mørk, men jeg føler meg fortsatt lys som i mine barne- og ungdomsår. De siste tre årene har jeg forsøkt å spare til langt hår, etter mange år med kortere klipp. Vil gjerne lære meg å krølle håret for å få noen nye stylingmetoder nå som håret er lengre. Ønsker meg inspirasjon til å gi håret og sminken et løft, og jeg vil gjerne lære meg hvordan jeg kan få fram øynene mine bedre.

Stilen min vil jeg beskrive som enkel og klassisk. Til daglig går jeg mest i svarte ­arbeidsklær og treningstøy. Jeg sliter med å finne fine klær i min størrelse uten at de koster skjorta, og klesskapet mitt inneholder ikke så langt over 20 plagg totalt. Jeg har få og nøye utvalgte ting. Og når jeg først finner noe jeg liker, kjøper jeg det som regel i flere farger.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Annette er en ordentlig stilig dame, og har allerede en stil hun liker, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

  • Jeg ønsket å vise henne at både kjoler og dressbukser kan ha en naturlig plass i garderoben hennes. Det er likevel viktig å bevare en tøff og rocka look som er hennes signatur.
  • Blondekjoler behøver absolutt ikke å bli for søte. Det å mikse blonder med skinndetaljer er et godt tips. Denne kjolen kan du også bruke på kjøligere dager med strømpebukser og høye støvletter til. Jeg anbefaler å gjøre plass til et par stilfulle svarte bukser i klesskapet. De kan være utgangspunkt for så mange forskjellige antrekk!
ETTER: Kjole (kr 2500, Camilla Stenberg) og pumps (kr 5500, Pierre Balmain). Tips! Kjoler med smalt liv, markerte skuldre og vidde i skjørtet får fram midjen på en superflatterende måte. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 2500, Camilla Stenberg) og pumps (kr 5500, Pierre Balmain). Tips! Kjoler med smalt liv, markerte skuldre og vidde i skjørtet får fram midjen på en superflatterende måte. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Annettes nordiske hår ser fort tynnere ut enn det egentlig er, sier Cecilie, som er hårstylist og eier av Vest.

  • For å gjøre håret lysere, men likevel beholde følelsen av det naturlige spillet, valgte vi foliestriper. Ved å bruke folier har jeg kontroll på hvor jeg plasserer stripene.
  • En liten skygge i bunnen, kaldere, lyse striper utover, men samtidig noen mørke for å framheve dybde, gir inntrykk av fyldigere hår.
  • Vi klippet bort slitte tupper, men beholdt lengden. Et godt tips er å skrå håret i fronten framfor å klippe det opp hele veien rundt. Da beholder du fylde nederst, samtidig som håret får mer liv og bevegelse. Vi framhevet klippen ved å skape bølger med en krølltang
Bluse (kr 2800) og bukse (kr 2000, begge fra By Malene Birger) og pumps (kr 5500, Pierre Balmain). Tips! Helsvart HELSVART ER ALLTID STILIG! VELG EN BLUSE MED FINE DETALJER FOR Å MYKE OPP ANTREKKET.
Bluse (kr 2800) og bukse (kr 2000, begge fra By Malene Birger) og pumps (kr 5500, Pierre Balmain). Tips! Helsvart HELSVART ER ALLTID STILIG! VELG EN BLUSE MED FINE DETALJER FOR Å MYKE OPP ANTREKKET. Vis mer

Makeuptips

- Øynene til Annette stråler, og jeg ville få fram nettopp denne gløden, sier Cecilie.

  • Start med å legge en lett foundation på de partiene i ansiktet som trenger litt ekstra hjelp, du trenger absolutt ikke å legge den i hele ansiktet. Trikset er å finne en farge som matcher din egen hudtone slik at overgangene ikke synes.
  • Vi la øyeskygger i jordtoner over hele lokket. For å virkelig markere blikket brukte vi en svart eyeliner. Dus ut med en skråkost for at linjen ikke skal bli for hard. Da trenger du heller ikke å være så nøye med å få streken helt jevn når den påføres.
  • På leppene gikk vi for en delikat leppestift i rosa. En fin farge på leppene gjør at sminken oppleves frisk.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik legger du makeupen

1. For å dempe rødhet og gjøre huden jevn og glødende er en lett foundation som dekker, og som samtidig gir masse fukt, perfekt for en voksen hud. Det er lettere å påføre kremete produkter pent ved å bruke en god kost.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Når du ønsker et mer våkent blikk, anbefaler jeg en ekstra lys concealer. Velg gjerne en som også inneholder lysreflekterende partikler som gjør at poser og blå ringer oppleves mindre.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Avslutt med et lett strøk med rouge for å gi ansiktet friskhet. Rougen påføres enklest med en fluffy sminkekost for å oppnå et naturlig resultat uten harde overganger.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer