Bli ny:

- Jeg vil ha mer variasjon

Pia føler at stilen hennes er kjedelig og at antrekkene hennes blir veldig like. Derfor ga vi henne en ny stil!

BLI NY: Slik så Pia ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Pia ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Ironisk nok består klesskapet mitt for det meste av sommerklær, til tross for at sommeren er kort her i Norge. Men jeg er veldig glad i å reise til varmere strøk, så jeg får alltids brukt klærne. Har mange kjoler, både korte og lange. Ellers har jeg mye treningsklær. Skulle ønske at klærne mine var mer varierte, mange av plaggene er liksom i «slekt». Jeg har masse klær, men ender alltid opp med å gå i de samme plaggene. Føler ofte at stilen min blir litt traus og kjedelig.

- Av kjente personer synes jeg Olivia Palermo har en elegant og stilig stil. Jeg ønsker finne hverdagslige antrekk som er stilfulle, og i tillegg antrekk til mer uformelle festligheter.

LES OGSÅ: Kjolene som egner seg perfekt til bryllup (og de som ikke er fullt så bra ...)

KLESTIPS!

- Vi ville gi Pia en fargerik og fresh stil med masse variasjon. Pia kler farger veldig godt, og vi gikk for både blått og gult til henne. I tillegg tilførte vi ekstra farge med tilbehøret. Store øredobber er en super måte å pynte opp antrekket på! De kan enten matche resten av looken eller ha en helt ny farge. Pia ønsket seg klær til både festlige anledninger og hverdags, så vi gikk for ett antrekk med kjole og ett med skjorte og jeans, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: Slik tar du vare på håret om natten - det er spesielt én feil mange gjør!

PIA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1600, Part Two) og øredobber (kr 250, Accessorize). FOTO: Astrid Waller
PIA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1600, Part Two) og øredobber (kr 250, Accessorize). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Pia har tynt og fint hår som lett knekker, spesielt om det blekes. Hun sliter med mye småhår, noe som kommer av at håret hennes knekker. Vi ville gi henne en sunn og elegant frisyre som kler henne. De slitte spissene ble derfor klippet bort, og hun fikk mer fylde i lengdene. Med skånsomme farger rammet vi inn ansiktet med en mørkere bunnfarge. Vi vevde inn noen folier i lengdene med en lysere nyanse som skaper dybde og volumeffekt. Før vi fønet volum i røttene med en rundbørste, påførte vi en lett farge- og varmebeskyttende spray. Vi gikk også for en saltvannsspray med fokus på røttene, la spissene være for å unngå en tørr følelse. Småhårene la vi ned med en tørr voks, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: Makeupartisten avslører hvordan han la hertuginne Meghans bryllupssminke

PIA HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 1600, Gant), jeans (kr 650, Saint Tropez), øredobber (kr 350) og veske (kr 350, begge fra Accessorize) og pumps (kr 2100, Monsoon). FOTO: Astrid Waller
PIA HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 1600, Gant), jeans (kr 650, Saint Tropez), øredobber (kr 350) og veske (kr 350, begge fra Accessorize) og pumps (kr 2100, Monsoon). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Pia bruker lite sminke til vanlig, så vi ville vise henne noen enkle tips hun kan bruke til både hverdag og fest. Vi blandet sammen to ulike foundations for å få den rette fargen. Pia kan også blande foundation med en dagkrem for en lettere makeup. Etter foundation la vi et pudder som matter huden og gir en god base for rouge og solpudder. Pia fikk lagt øyeskygge i delikate jordtoner som framhever de vakre øynene hennes. På leppene valgte vi en farge som gir liv til hele ansiktet, sier Kim Hong Loung, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Hårbøylene som setter kronen på verket

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer