Bli ny:

- Jeg vil ha mer variasjon

Pia føler at stilen hennes er kjedelig og at antrekkene hennes blir veldig like. Derfor ga vi henne en ny stil!

BLI NY: Slik så Pia ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Pia ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Ironisk nok består klesskapet mitt for det meste av sommerklær, til tross for at sommeren er kort her i Norge. Men jeg er veldig glad i å reise til varmere strøk, så jeg får alltids brukt klærne. Har mange kjoler, både korte og lange. Ellers har jeg mye treningsklær. Skulle ønske at klærne mine var mer varierte, mange av plaggene er liksom i «slekt». Jeg har masse klær, men ender alltid opp med å gå i de samme plaggene. Føler ofte at stilen min blir litt traus og kjedelig.

- Av kjente personer synes jeg Olivia Palermo har en elegant og stilig stil. Jeg ønsker finne hverdagslige antrekk som er stilfulle, og i tillegg antrekk til mer uformelle festligheter.

LES OGSÅ: Kjolene som egner seg perfekt til bryllup (og de som ikke er fullt så bra ...)

KLESTIPS!

- Vi ville gi Pia en fargerik og fresh stil med masse variasjon. Pia kler farger veldig godt, og vi gikk for både blått og gult til henne. I tillegg tilførte vi ekstra farge med tilbehøret. Store øredobber er en super måte å pynte opp antrekket på! De kan enten matche resten av looken eller ha en helt ny farge. Pia ønsket seg klær til både festlige anledninger og hverdags, så vi gikk for ett antrekk med kjole og ett med skjorte og jeans, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer