BLI NY: Se hvor flott Elisabeth ble da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Se hvor flott Elisabeth ble da hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil ha ny inspirasjon!

Elisabeth har hatt to tette graviditeter og ikke fått tid til å pleie seg selv de siste årene.

Publisert

Elisabeth Thorbjørnsen

Alder: 34 år
Høyde: 180 cm
Størrelse: L/XL
Hjemsted: Opprinnelig fra Arendal, bor i Lier
Sivilstatus: Samboer, to barn på 1 og snart 3 år
Yrke: Prosjektplanlegger

Klesstilen min vil jeg beskrive som normal og litt ensformig. Det blir ofte svarte eller blå jeans og bluse. Vil gjerne ha inspirasjon til antrekk som kan brukes i hverdagen og på jobb, samt til jentekvelder og middager.

I skapet mitt henger det klær som ikke passer lenger, etter to tette graviditeter. Jeg har heller ikke villet kjøpe nye klær før jeg er ferdig med amming og vet hvordan kroppen min vil bli.

Jeg vil lære å kle meg etter fasongen min, ha det moro og bruker mer farger. Drømmer også om en hårklipp og farge som kler ansiktet mitt. Det er over ett år siden jeg var hos frisøren sist. Jeg har stripet håret de siste 15 årene, men nå lar jeg det blonde vokse ut.

Til vanlig bruker jeg foundation og maskara, og til festlige anledninger tar jeg også på eyeliner og øyeskygge. Bruker som regel 15 minutter på badet, men med to små barn rundt beina må det ofte gå fortere. Om morgenen er det kaos for å få alle klare til barnehage og jobb. Noe av det fineste jeg vet, er når min kjære samboer sier noe fint til meg når det stormer som verst med lite søvn. Han vet hvor mye søvn jeg egentlig trenger, og at han da sier at jeg er en god mamma, betyr mye for meg. Familien betyr alt for meg.

Stiltips

- Vi ville få fram den flotte figuren Elisabeth har, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Kjole (kr 2600, Michael Kors), veske (kr 3600, Coach/Høyer Byporten) og boots (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denne kjolen er like fin med hvite sneakers. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 2600, Michael Kors), veske (kr 3600, Coach/Høyer Byporten) og boots (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Tips! Denne kjolen er like fin med hvite sneakers. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Elisabeth ønsket seg en frisyre som kler ansiktet hennes og som er enklere å style enn den hun har hatt, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Genser (kr 1600, Just Female), bluse (kr 1000, Untold Stories) og sko (kr 1300, Lille Vinkel Sko). Tips! Hev antrekket med en spennende bukse og pastellfargede sko. FOTO: Astrid Waller
Genser (kr 1600, Just Female), bluse (kr 1000, Untold Stories) og sko (kr 1300, Lille Vinkel Sko). Tips! Hev antrekket med en spennende bukse og pastellfargede sko. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Elisabeth har et strålende smil og vakre øyne som vi ville framheve, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Sjekk fargen på innsiden av leppene dine og ta utgangspunkt i den tonen for valg av leppestift. Her ser du om du har en kald eller varm undertone på leppene, og finner dermed ut hvilke farger som passer best.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Lepper og negler i samme farge gir en fullført og velstelt look, så finn gjerne en neglelakk som matcher leppestiften din. Korall er for eksempel superfresht!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Brynsgel med farge er perfekt å bruke for å definere, farge og forme brynene på en naturlig måte. Påfør gjerne lys concealer under brynet for å løfte og definere ytterligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer