Bli ny:

- Jeg vil ha ny stil!

Vi ville gi Kari-Anne en drømmedag med egenpleie og positive opplevelser.

BLI NY: Slik så Kari-Anne ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Kari-Anne ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Tidligere har jeg jobbet som helse- sekretær, men nå er jeg under kreftbehandling og derfor sykmeldt. Jeg har brystkreft med spredning til skjelettet, men vil vise at det går an å være en positiv, engasjert og aktiv person på tross av sykdom.

- I dag håper jeg å lære noen små knep og få nye tips til klær. Stilen min er klassisk, men kan fort bli litt kjedelig. Jeg bruker for det meste varme høstfarger, noe jeg liker veldig godt Klesskapet mitt består av klassiske og behagelige plagg som stretchbukser og skjerf, men jeg vil gjerne ha tips til flere forskjellige overdeler.

- Til vanlig bruker jeg ti minutter på badet, og legger foundation, rouge og maskara.

- Jeg klippet tuppene mine for rundt en måned siden, og jeg er villig til både å farge og klippe håret nå. Et av de fineste komplimentene jeg har fått, er at jeg har fin hodefasong og fin hårfarge. I tillegg til håret mitt, er jeg fornøyd med hendene.

LES OGSÅ: 20 motesitater vi aldri glemmer

STILTIPS!

- Kari-Anne fortjener en stil som passer til hennes vinnende vesen og gode humør. Kari-Anne er liten og nett, og kler både kjoler, bukser og skjørt godt. Til årets julebordsesong er både metallisk gull og fløyel store trender. Vi gikk derfor for en nydelige kjole med gullprint og et matchende sett i lilla fløyel. Med den nye sveisen kommer både detaljer i halsen og øredobber godt fram, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! Kjolen er perfekt til julebord og nyttårsaften. Den kan også dresses ned med en grovstrikket kardigan og boots.

LES OGSÅ: Vet du hva en «scrumper» er?

KARI-ANNE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 3000, Stella Nova). FOTO: Astrid Waller
KARI-ANNE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 3000, Stella Nova). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Kari-Annes kobberfargede hår er superlekkert og kler henne godt. Hun fikk en oppfriskning av sin naturlige hårfarge med en glossing. Den skal kun virke i fem minutter, og fargen ser forsatt naturlig ut, men får mer glans og friskhet. Denne type farge anbefales til dem som allerede er fornøyd med utgangspunktet, men vil freshe det opp litt. Vi klippet en kort bob som kan virke en del kortere hvis håret styles bakover, men blir lenger om det henger ned. En fin frisyre som kan varieres! Håret ble stylet med saltvannsspray og en sterk hårspray som gir hold til frisyren, sier Nina Miljanic, som er Frisør hos Påhåret Barcode.

Et godt tips! Et sett i fløyel med vide bukser er både behagelig og elegant.

LES OGSÅ: Dette bør du se etter under salget

KARI-ANNE HAR PÅ SEG: Jakke (kr 2000), bukse (kr 1900), bluse (kr 900, alt fra Masai) og øredobber (kr 100, Accessorize). FOTO: Astrid Waller
KARI-ANNE HAR PÅ SEG: Jakke (kr 2000), bukse (kr 1900), bluse (kr 900, alt fra Masai) og øredobber (kr 100, Accessorize). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Kari-Anne har nydelig hud og øyne som vi ville framheve. Vi startet med å legge en primer med masse glød. En primer jevner ut huden og gir en god base for makeup. Deretter la vi mineralfoundation i pudderform. For å framheve kinnbena, la vi en kald, brun skygge under kinnbena og en ferskenfarget rouge på selve kinnet. På øynene la vi kobberfarget øyeskygge som kler Kari-Anne godt. For å få fine overganger, er det lurt å bruke to ulike koster – en fast en til å påføre skyggen med og en med mykere bust til å duse ut med. Vi la også hudfarget eyeliner på våtkanten som åpner blikket og reduserer rødhet, sier Kim Hong Luong, som er frisør hos Påhåret Vinderen.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: 4 krav du må stille til vinterskoene dine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer