Bli ny:

- Jeg vil ha ny stil!

Vi ville gi Kari-Anne en drømmedag med egenpleie og positive opplevelser.

BLI NY: Slik så Kari-Anne ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Kari-Anne ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Tidligere har jeg jobbet som helse- sekretær, men nå er jeg under kreftbehandling og derfor sykmeldt. Jeg har brystkreft med spredning til skjelettet, men vil vise at det går an å være en positiv, engasjert og aktiv person på tross av sykdom.

- I dag håper jeg å lære noen små knep og få nye tips til klær. Stilen min er klassisk, men kan fort bli litt kjedelig. Jeg bruker for det meste varme høstfarger, noe jeg liker veldig godt Klesskapet mitt består av klassiske og behagelige plagg som stretchbukser og skjerf, men jeg vil gjerne ha tips til flere forskjellige overdeler.

- Til vanlig bruker jeg ti minutter på badet, og legger foundation, rouge og maskara.

- Jeg klippet tuppene mine for rundt en måned siden, og jeg er villig til både å farge og klippe håret nå. Et av de fineste komplimentene jeg har fått, er at jeg har fin hodefasong og fin hårfarge. I tillegg til håret mitt, er jeg fornøyd med hendene.

LES OGSÅ: 20 motesitater vi aldri glemmer

STILTIPS!

- Kari-Anne fortjener en stil som passer til hennes vinnende vesen og gode humør. Kari-Anne er liten og nett, og kler både kjoler, bukser og skjørt godt. Til årets julebordsesong er både metallisk gull og fløyel store trender. Vi gikk derfor for en nydelige kjole med gullprint og et matchende sett i lilla fløyel. Med den nye sveisen kommer både detaljer i halsen og øredobber godt fram, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer