Fam Irvoll

- Jeg vil ikke si hvor mye den kostet

Men timeprisen går i alle fall nedover, sier forlagsdirektør og moteløve Ellen Arnstad. Her er moteukens dyreste tilbehør.

GLITTER OG GLAMOUR: Det var masse lekre smykker, sko og tilbehør å se blant gjestene på Fam Irvolls visning onsdag kveld.  Foto: Adéle C. Blystad
GLITTER OG GLAMOUR: Det var masse lekre smykker, sko og tilbehør å se blant gjestene på Fam Irvolls visning onsdag kveld. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Fashion Week (OFW) har bare vart i litt over to døgn, likevel har kjendiser, designere, bloggere og andre «it»-personligheter innen norsk moteindustri allerede klart å vise seg frem i mye av sin aller fineste stas.

Onsdagens visning av Fam Irvolls nyeste kolleksjon på By:Larm var intet unntak.

For her var det høy glitter, glam og vintage-faktor, og det var ikke rent få lekre og dyre plagg og accessoirer å skimte på fingre, skuldre, føtter og tær.

Les også: Tok på seg det som lå nærmest

Gucci, Alexander Wang og Christian Louboutin

Tidligere HENNE-redaktør, nå forlagsdirektør i Aller Media, Ellen Arnstad var på plass.

- Denne vesken er nok helt klart det dyreste jeg «har på meg» i dag. Den er fra Gucci og kostet en del. Akkurat hvor mye er hemmelig, men timeprisen går stadig nedover for å si det sånn, for jeg bruker den mye, nesten hele tiden, smiler hun til KK.no.

Arnstad kom på motefesten sammen med skuespillerinne Marian Saastad Ottesen og fiolinist Marthe Krogh, og de to måtte også innrømme at de hadde noen eksklusive accessoirer.

- Det dyreste jeg har på meg i dag er denne vesken, som er fra Alexander Wang. Jeg vil ikke si akkurat hvor mye den kostet, men det var helt klart verdt det. Jeg jobber så mye, så jeg fortjener det, sier Saastad Ottesen til KK.no, mens Krogh, som ankom åpningen tirsdag i en lekker kjole fra Chanel, nikker og smiler ved siden av:

- Det dyreste jeg har på meg i dag er faktisk skoene mine. De er fra Christian Louboutin. De var faktisk ikke så dyre synes jeg. De kostet 4500 kroner, og det er ikke så mye sett i forhold til veskene til damene.

Les også: Elsker Fam Irvolls barnekolleksjon

Vintagejakke med frynser
Kveldens «billigste dyre» plagg, var det designer, programleder og modell Jenny Skavlan som stod for.

Til KK.no forteller nemlig 24-åringen at det er skinnjakken hennes, som er i mørkebrunt skinn med frynser, som koster mest av alt hun har på seg.

- Det dyreste jeg har på meg? Hmmm...Det var et veldig godt spørsmål egentlig, for alt er vintage. Men det må nok bli jakken min da, den kostet 800 kroner, smiler hun til KK.no.

HER FÅR DU SE BILDER AV KJENDISENES «DYRESTE» PLAGG OG ACCESSOIRER:


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer