BLI NY: Monique (46) ble ny med KK. Se hvor flott hun ble! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Monique (46) ble ny med KK. Se hvor flott hun ble! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil kle meg fargerikt og klassisk!

Monique vil leke seg mer med farger og snitt for å få en ny stil som kler henne.

Publisert

Monique Årnes

Alder: 46 år
Høyde: 167 cm
Størrelse: 40/42
Hjemsted: Nesodden og Roskilde
Sivilstatus: I forhold, mor til tre jenter på 17, 15 og 11 år
Yrke: Sykepleier

Jeg drømmer om en voksen og frisk stil! Jeg vil ha råd om hvordan jeg kan leke meg med farger og snitt, for jeg ønsker meg antrekk som er fargerike og klassiske på samme tid. Synes ofte det er vanskelig å finne tøy som passer meg, og til vanlig kler jeg meg behagelig og kjedelig, vil jeg si.

Jeg vil fortsatt kle meg behagelig, uten at det behøver å være strikk i bukselinningen, akkurat. Og så er jeg fornøyd med at klesskapet mitt nesten ikke inneholder svarte plagg. Til gjengjeld havner jeg ofte i joggebuksa, og den vil jeg bort fra nå. Tidligere i år ble jeg ferdigutdannet sykepleier, noe jeg er veldig stolt av at jeg klarte som alenemamma til tre.

Strikkordene godt humør, impulsiv, modig og ikke alltid så god til å tenke gjennom konsekvenser oppsummerer meg godt. Jeg danser fordi det gir meg glede og energi, og så liker jeg meditasjon for å tømme hodet for negative tanker. Turer i vakkert landskap gir også økt velvære.

Håret mitt har flere farger. I bunnen har jeg min naturlige, i lengdene er det både lyse og grå striper og en mørk hårfarge. Det er ett år siden jeg klipte meg, og jeg er generelt i villrede når det kommer til hva jeg skal gjøre med frisyren.

Stiltips

- Monique ville ha en voksen stil som fortsatt er litt leken, så vi prøvde å finne en fin balanse i antrekkene, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Blazer (kr 2200) og bukse (kr 1300, begge fra Karen by Simonsen), singlet (kr 600, Gestuz), øre dobber (kr 500, Edblad), veske (kr 1000) og pumps (kr 900, begge fra Vagabond). Tips! Dressen er klassisk i snittet, men får liv av den fine fargen. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Blazer (kr 2200) og bukse (kr 1300, begge fra Karen by Simonsen), singlet (kr 600, Gestuz), øre dobber (kr 500, Edblad), veske (kr 1000) og pumps (kr 900, begge fra Vagabond). Tips! Dressen er klassisk i snittet, men får liv av den fine fargen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Monique hadde ikke klipt seg på lenge, og ønsket en fresh frisyre, sier Sanya Keränen, som er stylist hos Nikita.

Bluse (kr 1300, Gestuz), bukse (kr 400, Kappahl) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Ta igjen fargen fra plaggene på sko eller veske for et gjennomført antrekk. FOTO: Astrid Waller
Bluse (kr 1300, Gestuz), bukse (kr 400, Kappahl) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Ta igjen fargen fra plaggene på sko eller veske for et gjennomført antrekk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Monique bruker ikke mye sminke til vanlig, så vi ville vise henne en naturlig, men likevel glamorøs look, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Trikset for å få en frisk glød og god base starter med hudpleieprodukter. Bruk en hydrerende dagkrem med SPF. Den vil både fukte og beskytte huden din, og gi godt grunnlag for sminken.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg svart eller brunsvart kajal helt inntil vippekanten for å få følelsen av mer volum på vippene. Vi duste kajalen ut og opp mot globalen for en lett «smokey» effekt, og base for øyeskyggen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. For å få fyldigere bryn, bruk en brynsgel med godt hold, enten med eller uten farge. Den vil separere brynshårene. Børst gjerne brynene litt opp og til siden for å få løftet blikket og åpne ansiktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer