FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil kle meg klassisk med en vri!

Cecilie liker den preppy stilen, men vil bli flinkere til å inkludere farger og personlige elementer i antrekkene sine.

Publisert

Cecilie Nikodemussen

Alder: 35 år
Høyde: 175 cm
Størrelse: M
Hjemsted: Nøtterøy
Sivilstatus: Gift
Yrke: Autorisert regnskapsfører/teamleder

Jeg håper å få med meg hjem noen tips til en mer spennende hverdagsstil. Nå er klærne mine klassiske og litt kjedelige, typisk kontorstil med mye svart, hvitt og blått, vil jeg si. Drømmer om antrekk som fortsatt er klassiske og litt preppy, men med mer personlig vri.

Jeg misunner dem som er sikre på stilen sin og som tør gå med fargeinnslag, men som likevel er tidløse. Åse Kleveland er en av damene jeg synes har best stil, i tillegg til en kollega som alltid ser bra ut med bluser, høye sko og farger.

Det siste jeg kjøpte til garderoben, var en jakke og skjorte. Jakken var grå, men skjorten var prikkete i stedet for stripete, så da følte jeg meg litt vill og gæren! I klesskapet mitt er det for få farger, og spesielt på overdeler skulle jeg ønske jeg var litt tøffere. Ønsker meg inspirasjon til både jobbantrekk og feststil.

Når det kommer til hår og sminke, vil jeg å lære å framheve øynene mine med eyeliner og øyeskygge. Og så skulle jeg ønske jeg var flinkere til å krølle håret for å få mer volum. Nå går jeg nesten aldri med håret ned fordi det er så tynt.

To ord som beskriver meg godt, er optimist og realist. Jeg går turer og jogger, og liker å føle meg i form og ha god kondis. Ellers består hverdagen av jobb, middag, tilbringe tid med mannen min og husarbeid.

Stiltips

- Cecilie drømte om en klassisk stil som ikke er kjedelig, sier Afaf Ali, som er stylist.

ETTER: Kjole (kr 1300) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! En kjole med et klassisk snitt blir spennende om du velger en fresh farge og et lekkert stoff. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 1300) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! En kjole med et klassisk snitt blir spennende om du velger en fresh farge og et lekkert stoff. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Cecilie synes at håret hennes kan bli litt tynt og flatt, og ønsket seg mer volum, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

Bluse (kr 400), veske (kr 300) og pumps (kr 600, alt fra Zara) og dressbukse (kr 500, Mango). Tips! Den hvite skjorten blir mer feminin og leken med puffermer og blonder. FOTO: Astrid Waller
Bluse (kr 400), veske (kr 300) og pumps (kr 600, alt fra Zara) og dressbukse (kr 500, Mango). Tips! Den hvite skjorten blir mer feminin og leken med puffermer og blonder. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Cecilie ville lære seg å legge sminke som framhever øynene hennes, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Begynn med å massere inn flytende highlighter på de høyeste punktene i ansiktet. Ved å påføre dette før hudsminke vil du få naturlig og frisk glød.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Tegn små streker for å etterligne brynshår hvis brynet mangler hår. Påfør med en tynn, skrå kost og brynspomade. Dette gjør at brynet ser fyldigere ut på en diskré måte.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Finn din perfekte farge ved å bruke liplinere i forskjellige toner. Du kan for eksempel legge lys tone på midten og en mørkere i ytterkant. Du kan også blande liner med gloss til ønsket konsistens på håndbaken før du påfører.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer