Bli ny:

– Jeg vil kle meg klassisk og romantisk

Linda beskriver stilen sin som kjedelig, og ønsker seg en forandring som kan heve selvtilliten.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg håper denne dagen kan gi meg inspirasjon og selvtillit. Jeg føler meg litt ukomfortabel i egen kropp etter vektoppgang, og ønsker meg nye ideer til hverdagsantrekk.

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet og kjedelig, noe jeg ikke er fornøyd med. Føler at alt jeg kjøper, blir for likt, og jeg sliter med å finne klær som sitter fint. Det meste i klesskapet mitt er for smått, men jeg håper at det vil passe igjen. Smale bukser, vide topper og store strikkegensere er det som preger garderoben min, og mest mørke farger.

Drømmestilen min er klassisk og romantisk. Jeg liker bluser og maxikjoler, men vil ikke at det skal bli for søtt heller. Pia Tjelta har fine kjoler og en stil jeg kan identifisere meg med. Og så er lillesøsteren min flink til å kle seg.

Min naturlige hårfarge er brun, men jeg er blitt veldig grå. Jeg farger håret hjemme, og er villig til både å farge og klippe, men ikke helt kort.

Som person er jeg snill, rolig og omsorgsfull. Jobber hardt for å ta vare på de rundt meg, og får høre at jeg er beroligende å være rundt.

Stiltips

- Linda ønsket seg en romantisk stil som ikke er for sukkersøt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer