Bli ny:

- Jeg vil kle meg selvsikkert!

Malins stil er preget av friluftstøy, men hun drømmer om et klesskap som gjør det enkelt å kle seg pent.

BLI NY: Slik så Malin Sunniva ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Malin Sunniva ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil gjerne finne min egen stil med litt hjelp fra dere. Ønsker å lære meg enkle grep som kan gi meg et nytt uttrykk. Fra før av er stilen min preget av mye friluftslivsklær. Får ikke helt til det å pynte meg, og vil gjerne føle meg mer selvsikker i klærne jeg kler meg i.

- Julia Roberts og Meryl Streep har begge stiler som inspirerer meg. Innholdet i klesskapet mitt er variert. Kunne ønske at jeg hadde en delikat garderobe som gjør det lett å kle seg. I tillegg vil jeg gjerne ha sko og sminke som passer til. Bruker ikke makeup til vanlig, og morgenrutinen min på badet tar bare fem minutter i hverdagen og ti minutter til fest.

Pssst, vil du bli ny med KK? Meld deg på her!

LES OGSÅ: Melisa har Victoria Beckham som sitt stilikon, og ønsket seg en ny look – både når det kommer til hår og klær. Det har vi gitt henne!

STILTIPS!

- Malin ønsket seg en mer pyntet og velkledd stil. Malin bruker veldig praktiske klær og sko til vanlig. Vi ønsket å få fram den flotte kroppen hennes og få henne til å tørre gå ut av komfortsonen sin. Vi ønsket å gi henne en mer feminin look, men fortsatt plagg hun kan føle seg vel i. Skinnbukser er godt alternativ til jeans, som Malin kler godt. Hun er flott i lyse farger, og det er en fin kontrast til hennes mørke hårfarge, sier Afaf Ali, som er stylist.

Et godt tips! En lang blazer med rett passform gjør seg godt over smale bukser.

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

MALIN SUNNIVA HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 700, Zara), skjorte (kr 2200, FWSS), skinnbukse (kr 5000, Gestuz) og pumps (kr 1600, Lille Vinkel Sko). FOTO: Astrid Waller
MALIN SUNNIVA HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 700, Zara), skjorte (kr 2200, FWSS), skinnbukse (kr 5000, Gestuz) og pumps (kr 1600, Lille Vinkel Sko). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Malin fortjente en dag med egenpleie og velvære. Lengdene hennes var slitte og floket seg fort, men en fuktighetskur gir mykhet og virker antistatisk på tørt hår. Hun trengte en god klipp, og har nå en oppdatert frisyre som er kortere i nakken, samtidig som vi beholdt mye av lengden hennes. Luggen ble skrådd fra kinnbeina, noe som åpner opp ansiktet. Hun har fortsatt lengde nok til å sette det opp under yoga. Malin har flotte bryn og glimt i øyet, noe som kommer bedre fram med en dypere sjokoladefarge. Vi la inn tynne slør med en lysere nyanse i underhåret i front for å skape spill. Håret ble blåst tørt med en saltvannsspray ved røttene og en utglattende krem med hold og varmebeskyttelse i lengdene. Deretter gikk vi over med en krølltang, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: Gjør blå maskara comeback nå?

MALIN SUNNIVA HAR PÅ SEG: Strikkegenser (kr 1200, Jean Paul) og bukse (kr 300, Lindex). FOTO: Astrid Waller
MALIN SUNNIVA HAR PÅ SEG: Strikkegenser (kr 1200, Jean Paul) og bukse (kr 300, Lindex). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Malin bruker aldri sminke i hverdagen, så vi ville vise henne noen triks hun enkelt kan få til selv. Huden hennes er jevn og har en varm tone, så vi la en lett BB-krem som viser fram hennes egen glød. Under kinnbeina og i pannen la vi en mørkere farge for å framheve trekkene i ansiktet. Brynene hennes er mørke og fyldige, så vi gikk kun inn med en skygge for å definere dem enda bedre. Malins blå øyne kommer virkelig til sin rett med en kobberfarget skygge på hele lokket. På leppene la vi en frisk farge som får fram smilet hennes på en nydelig måte, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: 5 vanlige rettetang-tabber du bør unngå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer