Bli ny:

- Jeg vil kle meg selvsikkert!

Malins stil er preget av friluftstøy, men hun drømmer om et klesskap som gjør det enkelt å kle seg pent.

BLI NY: Slik så Malin Sunniva ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Malin Sunniva ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil gjerne finne min egen stil med litt hjelp fra dere. Ønsker å lære meg enkle grep som kan gi meg et nytt uttrykk. Fra før av er stilen min preget av mye friluftslivsklær. Får ikke helt til det å pynte meg, og vil gjerne føle meg mer selvsikker i klærne jeg kler meg i.

- Julia Roberts og Meryl Streep har begge stiler som inspirerer meg. Innholdet i klesskapet mitt er variert. Kunne ønske at jeg hadde en delikat garderobe som gjør det lett å kle seg. I tillegg vil jeg gjerne ha sko og sminke som passer til. Bruker ikke makeup til vanlig, og morgenrutinen min på badet tar bare fem minutter i hverdagen og ti minutter til fest.

Pssst, vil du bli ny med KK? Meld deg på her!

LES OGSÅ: Melisa har Victoria Beckham som sitt stilikon, og ønsket seg en ny look – både når det kommer til hår og klær. Det har vi gitt henne!

STILTIPS!

- Malin ønsket seg en mer pyntet og velkledd stil. Malin bruker veldig praktiske klær og sko til vanlig. Vi ønsket å få fram den flotte kroppen hennes og få henne til å tørre gå ut av komfortsonen sin. Vi ønsket å gi henne en mer feminin look, men fortsatt plagg hun kan føle seg vel i. Skinnbukser er godt alternativ til jeans, som Malin kler godt. Hun er flott i lyse farger, og det er en fin kontrast til hennes mørke hårfarge, sier Afaf Ali, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer