Bli ny:

- Jeg vil kle meg stilig og behagelig!

Christl drømmer om ny frisyre og en hverdagsfin klesstil.

BLI NY: Slik så Christel ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Christel ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Stilen min er kanskje litt hippie, selv om jeg også liker sko med hæler og pyntede antrekk innimellom. Ønsker å endre stilen og få en bedre følelse for hva som kler meg. Bruker mye blått, men vil gjerne bli flinkere til å ta i bruk andre farger også. Vil ha en hverdagsstil som er stilig, men samtidig behagelig.

- Sist jeg var hos frisøren, stusset jeg bare bitte litt av lengden for å ta bort de slitte tuppene. Jeg har min naturlige hårfarge, men vil gjerne både farges og klippes nå!

- Øynene mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Har fått høre dette: «Du må ha sett pyramidene i Egypt mens de ennå var av gull, for øynene dine stråler.» Bruker ikke mye makeup, det går i maskara, litt øyeskygge, farge i kinnene og av og til leppestift. Fem til ti minutter på badet holder som regel, og kanskje ti ekstra når jeg staser meg opp til fest.

LES OGSÅ: 15 fantastiske fuskepelser til festsesongen

STILTIPS!

- Christl ønsket seg en ny stil som passer hverdagen hennes. Hun bruker mye blått, men vil gjerne inkludere nye toner i garderoben, så vi har gått for fine jordfarger. Kordfløyel er komfortabelt og veldig trendy denne sesongen. Vi gikk for en bukse som er høy på livet og har vidde i beina. Plaggene vi fant til Christl, kan brukes til både hverdag og fest, alt ettersom hvordan de styles, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! La mønstrete tilbehør pynte opp det stilfulle antrekket.

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke Meghan kjolene til Victoria Beckham

CHRISTEL HAR PÅ SEG: Kåpe i ull og kasjmir (kr 5200, Sand), genser (kr 300) og bukse (kr 300, begge fra H & M), skjerf (kr 1800, Missoni/Høyer Byporten), clutch (kr 1000, By Malene Birger) og sko (kr 2500, Michael Kors). FOTO: Astrid Waller
CHRISTEL HAR PÅ SEG: Kåpe i ull og kasjmir (kr 5200, Sand), genser (kr 300) og bukse (kr 300, begge fra H & M), skjerf (kr 1800, Missoni/Høyer Byporten), clutch (kr 1000, By Malene Birger) og sko (kr 2500, Michael Kors). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Christl hadde ufarget grått hår som hun var klar for både å farge og klippe. Vi ville tilføre glød og spill uten å skjule hennes naturlige hårfarge. Vi la inn en mørkere nyanse som skaper dybde uten å gi tydelig ettervekst. Håret ble klippet en del kortere med gradering i nakken. Dette gjør at det blir lettere å stelle og gir fin form. Mens håret var vått, påførte vi volumgivende skum og fønet det tørt med en rundbørste. Så avsluttet vi med teksturspray for å skape mer rufs i frisyren, sier Nina Miljanic, som er frisør hos Påhåret Barcode.

LES OGSÅ: Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

CHRISTEL HAR PÅ SEG: Kardigan (kr 3200, Dagmar), kjole (kr 3500, Fwss), veske (kr 4000, Kate Spade/Høyer Byporten) og private sko. FOTO: Astrid Waller
CHRISTEL HAR PÅ SEG: Kardigan (kr 3200, Dagmar), kjole (kr 3500, Fwss), veske (kr 4000, Kate Spade/Høyer Byporten) og private sko. FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Vi ville lære Christl å legge naturlig sminke som ikke tar for lang tid. Christl bruker lite tid på badet, og om hun bruker sminke, så er det maskara og litt rouge hun går for. Vi brukte mineralsminke på huden for et mer naturlig utseende. Hun kan også bruke en BB- eller CC-krem, som både gir fukt og farge. Hun har veldig fine hasselbrune øyne. Vi har framhevet dette ved å bruke brun skimmerskygge. Lys øyeskygge i øyekroken åpner blikket og det samme med en lys eyeliner på våtkanten, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret Vinderen.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Bør du unngå leppepomade på krukke?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer