Bli ny:

- Jeg vil kle meg stilig og behagelig!

Christl drømmer om ny frisyre og en hverdagsfin klesstil.

BLI NY: Slik så Christel ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Christel ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Stilen min er kanskje litt hippie, selv om jeg også liker sko med hæler og pyntede antrekk innimellom. Ønsker å endre stilen og få en bedre følelse for hva som kler meg. Bruker mye blått, men vil gjerne bli flinkere til å ta i bruk andre farger også. Vil ha en hverdagsstil som er stilig, men samtidig behagelig.

- Sist jeg var hos frisøren, stusset jeg bare bitte litt av lengden for å ta bort de slitte tuppene. Jeg har min naturlige hårfarge, men vil gjerne både farges og klippes nå!

- Øynene mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Har fått høre dette: «Du må ha sett pyramidene i Egypt mens de ennå var av gull, for øynene dine stråler.» Bruker ikke mye makeup, det går i maskara, litt øyeskygge, farge i kinnene og av og til leppestift. Fem til ti minutter på badet holder som regel, og kanskje ti ekstra når jeg staser meg opp til fest.

LES OGSÅ: 15 fantastiske fuskepelser til festsesongen

STILTIPS!

- Christl ønsket seg en ny stil som passer hverdagen hennes. Hun bruker mye blått, men vil gjerne inkludere nye toner i garderoben, så vi har gått for fine jordfarger. Kordfløyel er komfortabelt og veldig trendy denne sesongen. Vi gikk for en bukse som er høy på livet og har vidde i beina. Plaggene vi fant til Christl, kan brukes til både hverdag og fest, alt ettersom hvordan de styles, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer