Bli ny:

– Jeg vil lære å kle meg riktig!

Monica beskriver stilen sin som kjedelig og umoderne, og drømmer om flere farger og fine plagg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Sist jeg kjøpte klær, var i London for tre år siden. Skulle ønske klesskapet mitt var mer oppdatert og inneholdt stilige klær. Jeg ønsker meg generelt mer farger og klær som passer min figur. Trenger inspirasjon til hverdags, men også ved finere anledninger.

Stilen jeg har i dag, vil jeg beskrive som kjedelig og umoderne. Jeg går for det meste i jeans, T-skjorter og vanlige gensere – ofte i svart og hvitt.

Jeg har null peiling på sminke. Bruker bare litt pudder til daglig, og til fest klasker jeg på noe øyeskygge og maskara. Min naturlige hårfarge er mørkeblond, men jeg farger det mørkebrunt. Jeg var hos frisøren like før koronaen brøt ut i mars, og fikk en bobfrisyre som jeg var veldig fornøyd med.

Jeg er ei positiv, tøff og glad dame. En typisk dag i mitt liv begynner med at jeg lager frokost til barna, drar på jobb, handler inn mat etter jobb og lager middag. Hjelper barna med leksene, ser på tv og rydder hjemme. Eventuelt, så trener jeg, og liker både zumba, styrketrening gåturer

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Monica ønsket seg mer kunnskap om snitt og farger som passer henne, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Hun kler både kalde og varme toner. Dype nyanser av rødt er spesielt kledelig til hennes nye hårfarge.
  • Kjoler som rekker til like under knærne, gir Monica en nydelig silhuett. Løs passform og mønster gir et mykt og feminint preg, og med et belte i midjen blir fasongen også framhevet.
  • Vide bukser er veldig moderne og kler Monica godt. Hun bør se etter ankellange bukser – de funker til både høye og lave sko.
ETTER: Kjole (kr 600, Zara) og sko (kr 400, H&M). Tips! En kjole som markerer midjen, kler Monica godt. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 600, Zara) og sko (kr 400, H&M). Tips! En kjole som markerer midjen, kler Monica godt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Vi ville gi Monica et mykere og varmere uttrykk, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Monicas hår var hjemmefarget og nesten svart, noe som er litt for hardt for henne. Vi ville finne en tone som var nærmere hennes egen, og måtte derfor avfarge før vi gikk over med en ny nyanse.
  • Monica har hatt bob tidligere, og likte det godt. Vi klipte en kortere frisyre som skaper mer volum. Vi lot lengden ende like ved kjevebeinet.
  • Klippen funker med både rett hår og bevegelse. Vi gikk for store bølger med rette tupper for en moderne vri. Sammen med produkter som gir tråhet og hold, ble frisyren superfin!
Kåpe (kr 1500) og sko (kr 400, begge fra H&M) og kjole (kr 600) og bukse (kr 550, begge fra Zara). Tips! Bruk beltet fra kjolen rundt kåpen for en gjennomført stil. FOTO: Astrid Waller
Kåpe (kr 1500) og sko (kr 400, begge fra H&M) og kjole (kr 600) og bukse (kr 550, begge fra Zara). Tips! Bruk beltet fra kjolen rundt kåpen for en gjennomført stil. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville få fram Monicas blendende utstråling med riktig makeup, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Rødhet i huden ble korrigert med en krem med grønne pigmenter før foundation. Ansiktet fikk farge med rouge og solpudder. På de høyeste punktene la vi en highlighter.
  • Brynene fylte vi inn med tynne, lette streker som etterligner hårstrå, og en klar gelé. På øynene la vi brun kajal langs de øvre vippene. Deretter gikk vi over med en skygge i varm brun, og duset ut. Vi la samme skygge under øynene også, før vi gikk for en lys variant innerst i øyekroken og en bronsefarget midt på selve lokket.
  • Vi brukte vippetang før vi la maskara, og avsluttet med en settingspray som gir sminken hold og glød.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en highlighter langs leppekanten. Lyset som reflekteres, gjør at leppene virker fyldigere.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Lipliner er perfekt å bruke for å forme leppene, og den sitter også bedre på enn en leppestift.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør en klar gloss over lipliner for å lage din helt egen leppestift! Glansen gir en fin friskhet.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer