Bli ny:

– Jeg vil lære alt

Eilén er lei av å bruke en evighet på å gjøre seg klar til fest, men likevel aldri bli fornøyd.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg kler meg kjedelig og ofte i for store klær. Klesskapet mitt inneholder stort sett svarte, hvite og blå plagg.

Bli ny-dagen håper jeg vil gjøre at jeg blir mer vågal og selvsikker. Når jeg skal stase meg opp til fest, kan jeg bruke halv­annen time, for jeg blir aldri fornøyd. Drømmestilen min er feminin og framhever mine gode sider. Jeg trenger inspirasjon til både hverdag og fest.

Mitt siste kjøp var singleter i svart og hvitt for noen måneder siden.

Når det gjelder hår, er jeg åpen for både ny klipp og farge. På sminkefronten håper jeg å lære ALT! Jeg kan altfor lite om ­sminke.

Som person er jeg omsorgsfull og spontan, med mye temperament. Hverdagen min består av jobb, handling, middags­laging og tid med datteren min. Pandemien har satt en stopper for treningen, men jeg går 30 000 skritt om dagen.

Den fineste komplimenten jeg har fått noen gang, er at jeg ligner på skuespilleren Charlize Theron.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Eilén kan tillate seg å pynte seg i hverdagen, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

  • Føler man seg fin, blir man rettere i ryggen, selvtilliten øker, og smilet sitter løsere. Eilén kler både kjoler og bukser og er ekstra fin i lyse farger.
  • Den blomstrete kjolen har noen gjennomsiktige partier og noen strategiske områder med fôr. Den er lekker på fest, men kan også gjøres mer sporty og hverdagslig ved å kombineres med joggesko.
  • Joggesko har stått fjellstøtt motebildet i år, og jeg ville gjerne vise Eilén at hun kan bruke dem til både bukse og kjole. Beige joggesko er en trygg investering. De funker til nesten hele garderoben.
ETTER: Kjole (kr 1000, Marie Philippe), øredobber (kr 400, JWLS) og sko (kr 1900, Gaitline). Tips! En kjole med lange ermer er en sikker vinner i klesskapet. Når høstkulda kommer, kan den kombineres med strømpebukse og skinnjakke. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 1000, Marie Philippe), øredobber (kr 400, JWLS) og sko (kr 1900, Gaitline). Tips! En kjole med lange ermer er en sikker vinner i klesskapet. Når høstkulda kommer, kan den kombineres med strømpebukse og skinnjakke. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Eiléns frisyre skal ose av klasse, sier Cecilie, som er frisør og eier av Vest.

  • Håret trengte en god klipp, i tillegg til litt pleie, kjærlighet og noen velplasserte, lyse foliestriper.
  • Jeg ville beholde gløden i håret og styrte derfor unna de kaldeste fargene. Med Eiléns naturlige toner er det mye mer flatterende å tilføre litt varme i håret. Det gir en helt annen friskhet i huden.
  • Jeg ville gjerne unngå en hard, rettsklippet lugg, men i stedet gi ansiktet lengde og mykhet ved å style den til siden. Når luggen slutter ved kinnbeina, rettes fokuset automatisk dit, og du får en naturlig konturering i ansiktet. Si hei til ordentlig definerte kinnbein!
Bluse (kr 900, Jean Paul), bukse (kr 800, Donna), veske (kr 500, Match), klokke (kr 1400, Slazenger) og sko (kr 1900, Gaitline). Tips! Lyse bukser er vel så anvendelige som mørke, og antrekket får et ekstra løft. FOTO: Astrid Waller
Bluse (kr 900, Jean Paul), bukse (kr 800, Donna), veske (kr 500, Match), klokke (kr 1400, Slazenger) og sko (kr 1900, Gaitline). Tips! Lyse bukser er vel så anvendelige som mørke, og antrekket får et ekstra løft. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Med disse triksene blir Eilén festklar, sier Cecilie

  • La huden få se ut som hud. Når jeg sminker, påfører jeg produktet litt etter litt, i stedet for å legge tykt på med en gang. Slik bevarer jeg kontrollen, og sminken framhever, ikke gjemmer, dine beste trekk.
  • Løsvipper kan virkelig gi en «wow»-effekt. Bruk punktvipper, og lim på noen få helt ytterst på øyet. Du trenger for all del ikke å fylle hele vipperaden med punktvipper, noen velplasserte i ytterkant gir stor effekt.
  • Bruk en lipliner i samme tone som leppene dine for å markere dem bedre. Velg om du vil tegne etter leppene eller litt utenfor for å gjøre dem fyldigere. Avslutt med en delikat lipgloss om du ønsker en ungdommelig look.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik legger du sminken

1. For å finne riktig foundation, test den i ansiktet. Husk at foundation som regel oksiderer, det vil si at fargen blir mørkere etter at den er påført huden. Bruk en god kost, og påfør et tynt lag. Jeg legger en lett mineralfoundation.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Påfør en lys concealer under øynene. Den demper blå ringer og ujevnheter. Om du tar for mye produkt, kan concealeren legge seg i linjer og kroker, så påfør litt og litt produkt.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk et fikseringspudder til slutt for å «låse» sminken på plass. Flytende produkter kan ofte skli litt ut, spesielt under masker eller i varmen. Et settingpudder er finkornet, og du ser derfor ikke oversminket ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer