Bli ny:

- Jeg vil prøve noe nytt

Marita er glad i klær og å pynte seg, men trenger hjelp til å se nye muligheter når det kommer til stil.

BLI NY: Slik så Marita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Marita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marita Valentin Jacobsen

Alder: 47 år
Høyde: 172 cm
Størrelse: M
Hjemsted: Halden
Sivilstatus: Gift
Yrke: Lærer

- Jeg har alltid hatt en «passion for fashion» og liker godt både å shoppe klær og å pynte meg. Jeg trenger likevel inspirasjon til hva som kler meg både når det gjelder sminke, klær og hår. Min garderobe består av mange plagg som er relativt like, så jeg har behov for hjelp til å se andre muligheter på klesfronten. Er litt for feig når det kommer til å prøve noe nytt. Det jeg er mest fornøyd med ved klærne mine, er at jeg ikke følger moten slavisk, men plukker opp litt fra forskjellige trender. Stilen min er som regel klassisk og feminin, og varierer etter humøret og hva jeg skal. Av farger er jeg glad i blått og de fleste varianter av rødt, i tillegg til svart.

- Har alltid likt glam og glamour, så Grace Kelly, Marilyn Monroe og Brigitte Bardot har alle en stil jeg liker godt. Hvis jeg skal nevne noen dagens kjendiser, liker jeg uttrykket til Dita von Tees, Nicole Kidman og selvfølgelig Carrie fra «Sex og Singelliv».

- Håret mitt vil jeg ikke farge mørkere, men jeg kan godt få en annen nyanse av blondt. Min naturlige hårfarge er kommuneblondt, og jeg har egentlig lyst på langt hår, men klarer aldri å spare.

LES OGSÅ: Ukens motenyheter: Her er 3 nye designsamarbeid

Klestips!

- Vi ga Marita en stil som framhever hennes friske utstråling og fine figur. Bukser er ofte det de fleste synes er vanskeligst å finne, så vi tok utgangspunkt i en jeans og et par vide dressbukser som begge kan styles opp og ned. Vi gikk for farger og mønstre for å gi liv til stilen, slik at Maritas personlighet kommer til syne i antrekkene. Marita har en ung og frisk utstråling som vi ville få fram med avklippede jeans og T-skjorte med trykk, sier Afaf Ali, som er stylist.

Et godt tips! Bruk en jeans under kjolen for å gjøre stilen mer nedpå og hverdagslig.

LES OGSÅ: Slik bruker du årets trendy denimplagg

MARITA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 600) og jeans (kr 300, begge fra Lindex) og sko (kr 550, Bianco). FOTO: Astrid Waller
MARITA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 600) og jeans (kr 300, begge fra Lindex) og sko (kr 550, Bianco). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Vi ville gi Marita en elegant frisyre med edge. Håret ble klippet opp og tynnet ut for å gi en nett og feminin klipp. Luggen ble klippet skrått, noe som rammer inn ansiktet. Den blonde fargen hennes fikk en kald og mer beige tone med en gloss-vask som holder cirka ti vask. Vi glattet ut håret med antifrizz-produkter for å skape en velformet og glatt frisyre. Deretter avsluttet vi med en stylingkrem for å få et mer definert resultat, sier Nina Mijanic, som er frisør hos Påhåret Barcode.

LES OGSÅ: Stine (22) har kun 13 hverdagsplagg i garderoben sin

MARITA HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 600, Hallhuber), bukse (kr 1000, Ellos) og sko (kr 1500, Eurosko). FOTO: Astrid Waller
MARITA HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 600, Hallhuber), bukse (kr 1000, Ellos) og sko (kr 1500, Eurosko). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Vi startet med å legge en fuktighetskrem og primer for at sminken skal sitte pent hele dagen. Vi brukte en fuktet makeupsvamp til å påføre foundation. Under øynene la vi en concealer med et hint av gult for å nøytralisere blå partier. Kinnene ble pudret med et transparent pudder for å gi en god base til rougen. Vi la også en mørkere pudderfoundation som en bronzer for en solkysset look. Brynene ble fylt inn med en brun skygge, før vi la en lys highlighter under for å løfte og framheve brynene. På øyelokkene la vi en rosa skygge over hele lokket og en grå variant for å skape dybde, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist hos Påhåret.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: 3 fletter du kan øve på fram til 17. mai

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer