Bli ny:

- Jeg vil prøve noe nytt!

Marianne liker tidløse plagg, men vil gjerne ha mer variasjon i stilen sin.

BLI NY: Slik så Marianne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Marianne ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

MARIANNE MEE ANDERSEN

Alder: 40 år
Høyde: 157 cm
Størrelse: 34/35
Hjemsted: Fredrikstad
Sivilstatus: Samboer, to barn og to bonusbarn
Yrke: Mellom jobber

Synes det er vanskelig å ta til meg ros, så jeg er nok ikke så flink til å ta imot komplimenter. Men husker spesielt en som kommenterte huden min, og det føltes veldig oppriktig.

Jeg husker faktisk ikke når jeg var hos frisøren sist, men tror det er to år siden. Bør nok stusse tuppene nå, men ønsker ikke å ta for mye på lengden. Har alltid drømt om en annen farge enn mitt naturlige, så det hadde vært gøy å teste ut noe litt nytt.

Stilen min er hverdagslig og behagelig, men ikke spesielt spennende. Går for det meste i svart, hvitt og blått. Prøver sjeldent noe nytt når det kommer til klær, men nå som har jeg fylt 40 år, har jeg lyst til å våge mer. Liker at uttrykket er naturlig tidløst, og synes for eksempel Tone Damli er flink til å kle seg.

Om morgenen bruker jeg rundt ti minutter på badet. Bruker minimalt med sminke, kun litt concealer på røde områder, rouge og eyeliner på våtkanten. Det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt, må være leppene mine.

LES OGSÅ: Nå gjør dette Pretty Woman-plagget comeback!

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

Jeg er sosial og blid, og har et stort hjerte for dyr og mennesker. Lever et standard A4-liv, føler jeg. Dagen begynner med at jeg står opp tidlig og gjør barna klare til skolen. Ellers er det husarbeid, middagslaging og baking som tar opp tiden min.

Jeg elsker å jogge alene i skogterreng med høy musikk på øret. Det er trening og terapi i ett! Er ute og enten går eller jogger hver dag for tiden, så føler at jeg er i en god fly.

LES OGSÅ: Disse skjønnhetsnyhetene oser det sommer av!

TEAM

Foto: Astrid Waller
Styling: Afaf Ali
Hår: Sandra Jensen Kåsereff
Makeup: Moa Evelina Larsson

STILTIPS

Afaf Ali, stylist
Marianne ønsket seg en ny stil som ikke er for damete.

  • Vi ville vise henne antrekk som både er tidløse og elegante, og samtidig tøffe. Derfor gikk vi for elementer som skinnjakke, sneakers og en stor semsket veske for å bryte opp de pyntede plaggene
  • Både kjoler og skjørt får fram figuren hennes og gjør uttrykket feminint.
  • Marianne føler seg hjemme i svart, hvitt og blått, og kler også militærgrønt veldig godt - det står nydelig til hennes hudtone og hårfarge.
Skinnjakke (kr 1300) og skjørt (kr 700, begge fra Oasis), bluse (kr 400, Lindex) og sneakers (kr 1595, Sapatos). Foto: Astrid Waller
Skinnjakke (kr 1300) og skjørt (kr 700, begge fra Oasis), bluse (kr 400, Lindex) og sneakers (kr 1595, Sapatos). Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Sandra Jensen Kåsereff, frisør
Marianne har tykt, flott hår, og de lange lokkene er en del av henne.

  • For mange år siden hadde hun en uheldig blekejobb som gjorde at håret knakk, noe som har gjort henne redd for å endre fargen. Samtidig ønsket hun seg en ny vri, så vi la inn lysere striper for å skape spill. Vi brukte farge og ikke bleking, og beholdt dermed kvaliteten og glansen.
  • 10 centimeter med tørre spisser ble klippet bort for å gi en frisk look. I front skrådde vi luggen noe kortere enn lengdene for å både åpne opp og ramme inn ansiktet.
  • Til slutt krøllet vi håret for å skape bevegelse. Vi sprayet hver lokk med varmebeskyttende spray.

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

Kjole (kr 900) og veske (kr 700, begge fra Oasis) og pumps (kr 1295, Sapatos). Foto: Astrid Waller
Kjole (kr 900) og veske (kr 700, begge fra Oasis) og pumps (kr 1295, Sapatos). Foto: Astrid Waller Vis mer

MAKEUPTIPS

Moa Evelina Larsson, makeupartist
Hjemme har Marianne en del sminke hun ikke vet hvordan hun skal bruke. Hun synes makeup er gøy, så vi ville gi henne råd.

  • Marianne har fin hud, så vi la bare et veldig tynt lag med foundation. Deretter la vi en mørkere foundation langs hårfestet i pannen og under kinnbeina for å få fram trekk og kontur.
  • Highlighteren legges diagonalt på kinnbeinet, og rougen påførte vi på kinnets høyeste punkt og duset bakover for å gi et løft.
  • Brynene hennes er tatoverte, så dem gjorde vi ikke noe med. På øynene la vi en lyserosa skygge over hele lokket og en grå variant i globallinjen for å skape dybde.
- Jeg vil prøve noe nytt!

SLIK GJØR DU SMINKEN
1. Påfør lipliner langs leppekanten for å markere og framheve formen på munnen.
2. Legg en lys leppestift eller en foundation midt på under- og overleppen. Dette skaper inntrykk av fyldigere lepper.
3. Velg ut den leppestiften du ønsker å gå for, og sørg for at den matcher liplineren. Bland med den lyse nyansen for et naturlig resultat.

LES OGSÅ: Bli ny: - Jeg trenger nødhjelp!

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer