Bli ny:

– Jeg vil se meg i speilet og tenke «wow»!

Frida ønsker å være mer vågal når det gjelder klær, hår og makeup.

BLI NY: Slik så Frida ut før hun ble ny med KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Slik så Frida ut før hun ble ny med KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Jeg er ei glad, utadvendt og livlig dame, men føler ikke alltid dette kommer til uttrykk gjennom klær, hår og sminke. Når det gjelder klær, velger jeg ofte det komfortable framfor det stilfulle. ­Kroppen min har forandret seg mye, og det hadde vært moro å lære mer om hva som kler meg og framhever det positive med min kropp og sjel.

Elsker håret til Gunhild Stordalen og synes hun har en tøff, men samtidig klassisk stil. Helene Olafsen er en av de vakreste kvinnene jeg vet om. Naturlig sminke og en klesstil som får fram hennes kraft og livsglede.

Etter ti år med kronisk migrene kjenner jeg meg ofte tappet for energi og livskvalitet. Har lyst til å se meg selv i speilet og tenke: «Wow, så bra du er.» Elsker utfordringer, tror selv jeg er ganske uredd og åpen for det ­meste.

Har hatt et titalls ulike frisyrer opp gjennom årene, og føler meg nokså vågal når det ­gjelder hår. Sminke er jeg innmari dårlig på. Har lyst til å lære meg å sminke øynene ­ordentlig.

Klesskapet mitt preges av mye ull og turtøy, samt olabukser, men jeg ønsker egentlig å kle meg tøft, sporty og feminint på en gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer