Hanna ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller
Hanna ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil se meg selv med nye øyne

Etter at Hanna ble mamma, føler hun at hun har mistet piffen, og ønsker seg ny inspirasjon.

Publisert

Hanna Sager

Alder: 37 år
Høyde: 166 cm
Størrelse: 42/44
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Samboer, sønn på 15 måneder og hund
Yrke: Studerer for å bli terapeut

Det meste jeg har i klesskapet mitt, passer ikke lenger, så jeg går på en måte og venter på at klærne skal passe igjen, i stedet for å prøve å føle meg fin i min nye fasong. Liv Tyler og Drew Barrymore har begge en stil jeg beundrer. De kler seg på en måte som passer til både hverdag og fest, og så synes jeg de balanserer det maskuline og det feminine så godt. De ser selvsikre ut, og det er det aller viktigste!

Jeg håper å se meg selv meg nye øyne. Etter at jeg ble mamma, er jeg blitt ganske lat, og jeg er lei av stilen min. Går for det meste i jeans og sneakers, og mye svart. Jeg er fornøyd med at jeg ikke føler et behov for å følge trender, det viktigste for meg er å føle meg vel. Sist jeg var hos frisøren, er et år siden, men jeg farget håret hjemme for rundt en måned siden. Av utseende er jeg mest fornøyd med øynene og smilet mitt, og det fineste noen kan si til meg, er at jeg alltid smiler.

Hverdagen min består av levering i barnehagen, gåturer med hunden, studier og jobb. Jeg har medlemskap på treningsstudio, men har ikke vært der siden september. Liker egentlig ikke å trene, og sliter med å finne motivasjon.

Stiltips

- Hanna har gjemt seg bort i for store plagg, men det er det absolutt ingen grunn til, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Kardigan (kr 2300, Johnny Love), bukse (kr 1600, By Malene Birger) og sko (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Bruk kardiganen lukket og med belte i livet for en fin fasong. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kardigan (kr 2300, Johnny Love), bukse (kr 1600, By Malene Birger) og sko (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Bruk kardiganen lukket og med belte i livet for en fin fasong. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Hanna ønsket seg en hårfarge som ikke gjør etterveksten så tydelig, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er stylist hos Nikita.

Kjole (kr 2700, Fwss) og boots (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Gjør den søte kjolen frekkere med et par kule boots. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 2700, Fwss) og boots (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Gjør den søte kjolen frekkere med et par kule boots. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Hanna har vakre øyne og et strålende smil som vi ville framheve, sier Stine Brovold, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Napp bort småhår som ligger på brynsbeinet og under selve brynet, for en tydeligere form. Napp med hårenes vekstretning, så blir ikke huden så irritert.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en tynn pensel, og legg lineren fra midten av øyet og ut i én lang bevegelse. Da blir streken jevn og presis.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Start med å tegne opp amorbuen med lipliner før du rammer inn resten av over- og underleppen. Legg lineren også på selve leppen før leppestift, da holder fargen mye bedre.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer