Bli ny:

- Jeg vil se meg selv med nye øyne

Etter at Hanna ble mamma, føler hun at hun har mistet piffen, og ønsker seg ny inspirasjon.

Hanna ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller
Hanna ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Hanna Sager

Alder: 37 år
Høyde: 166 cm
Størrelse: 42/44
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Samboer, sønn på 15 måneder og hund
Yrke: Studerer for å bli terapeut

Det meste jeg har i klesskapet mitt, passer ikke lenger, så jeg går på en måte og venter på at klærne skal passe igjen, i stedet for å prøve å føle meg fin i min nye fasong. Liv Tyler og Drew Barrymore har begge en stil jeg beundrer. De kler seg på en måte som passer til både hverdag og fest, og så synes jeg de balanserer det maskuline og det feminine så godt. De ser selvsikre ut, og det er det aller viktigste!

Jeg håper å se meg selv meg nye øyne. Etter at jeg ble mamma, er jeg blitt ganske lat, og jeg er lei av stilen min. Går for det meste i jeans og sneakers, og mye svart. Jeg er fornøyd med at jeg ikke føler et behov for å følge trender, det viktigste for meg er å føle meg vel. Sist jeg var hos frisøren, er et år siden, men jeg farget håret hjemme for rundt en måned siden. Av utseende er jeg mest fornøyd med øynene og smilet mitt, og det fineste noen kan si til meg, er at jeg alltid smiler.

Hverdagen min består av levering i barnehagen, gåturer med hunden, studier og jobb. Jeg har medlemskap på treningsstudio, men har ikke vært der siden september. Liker egentlig ikke å trene, og sliter med å finne motivasjon.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Hanna har gjemt seg bort i for store plagg, men det er det absolutt ingen grunn til, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Med sin nye hårfarge er olivengrønt, okergult og burgunder nydelige farger til Hanna.
  • Formløse plagg bør byttes ut med snitt som framhever fasongen hennes. Hanna har hatt for vane å skjule kroppen sin i for store plagg, men fra nå av bør hun se etter klær som viser fram den flotte figuren hun har.
  • Kardiganer som kan lukkes med belte og omslagskjoler, er perfekt for Hanna. I tillegg er V-hals en veldig kledelig skjæring for henne.
ETTER: Kardigan (kr 2300, Johnny Love), bukse (kr 1600, By Malene Birger) og sko (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Bruk kardiganen lukket og med belte i livet for en fin fasong. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kardigan (kr 2300, Johnny Love), bukse (kr 1600, By Malene Birger) og sko (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Bruk kardiganen lukket og med belte i livet for en fin fasong. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Hanna ønsket seg en hårfarge som ikke gjør etterveksten så tydelig, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er stylist hos Nikita.

  • For kort tid siden var Hanna blondere, og hun hadde ganske nylig farget håret mørkere hjemme. Siden hun er student og småbarnsmor, ønsket hun seg en frisyre som ikke må farges så ofte, og derfor en farge som er tett opp mot hennes naturlige hårfarge.
  • Hun kom med mye rødskjær i håret, noe som gjør at hennes askebrune ettervekst blir mer tydelig. Derfor gikk vi for en kaldere nyanse som kler henne godt.
  • Hanna sparer til lengre hår, så vi lot lengden være, men klipte en superfin lugg som rammer inn ansiktet og de nydelige øynene hennes.
Kjole (kr 2700, Fwss) og boots (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Gjør den søte kjolen frekkere med et par kule boots. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 2700, Fwss) og boots (kr 2800, Lille Vinkel Sko). Tips! Gjør den søte kjolen frekkere med et par kule boots. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Hanna har vakre øyne og et strålende smil som vi ville framheve, sier Stine Brovold, som er makeupartist hos Nikita.

  • I vinterhalvåret blir huden ofte tørr, og derfor er flytende foundation eller fuktighetskrem med farge gode valg for å jevne ut hudtonen.
  • Vi formet og farget brynene hennes, noe som gir et godt utgangspunkt for å få fram øynene.
  • På øyelokkene la vi skygger i ulike kalde bruntoner. Vi valgte skimmer midt på lokket og matt skygge i globallinjen for å skape dybde. Eyeliner langs den øvre vippekanten og maskara gir henne et tydelig og godt blikk.
  • Kinnene fikk en svak rosa rouge som matcher lipglossen for å skape helhet i makeupen. Dette gir frisk glød og passer perfekt til hverdags.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Napp bort småhår som ligger på brynsbeinet og under selve brynet, for en tydeligere form. Napp med hårenes vekstretning, så blir ikke huden så irritert.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en tynn pensel, og legg lineren fra midten av øyet og ut i én lang bevegelse. Da blir streken jevn og presis.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Start med å tegne opp amorbuen med lipliner før du rammer inn resten av over- og underleppen. Legg lineren også på selve leppen før leppestift, da holder fargen mye bedre.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer