Bli ny:

– Jeg vil utfordre meg selv!

Tine synes selv at hun har en litt kjedelig stil. Derfor ønsker hun å bli inspirert til å bli mer eventyrlysten i klesveien.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Klesstilen min er praktisk og passer til min livsstil, men den er «basic», og jeg føler meg litt låst i den. Hverdags­antrekkene mine blir fort litt kjedelige, så det hadde vært fint med noe litt mer spennende som samtidig passer til hverdags. Derfor håper jeg at dette vil inspirere meg til å våge å utfordre meg selv og velge andre typer klær.

Jeg skulle ønske det var slik at jeg hadde problemer med å finne ut hva jeg skulle ha på meg fordi alt var like fint når jeg åpnet klesskapet mitt. Jeg ønsker generelt å få inspirasjon til hva jeg kan ha på meg både på ­hverdager og til sosiale anledninger og fester.

Jeg liker stilen til Jennifer Aniston og Marte Bratberg. Begge har en enkel, elegant, søt og til tider sporty stil. Jeg liker enkelheten til Aniston og den søte, sporty siden til Marte.

Sist jeg var hos frisøren, var i august. Da fikk jeg klipp og striper. Jeg er villig til å klippe håret, men ikke kort, for jeg er avhengig av å få det vekk fra ansiktet med en hestehale når jeg er på jobb.

Jeg bruker cirka 15–20 minutter på badet om morgenen. Produktene jeg bruker til ­daglig, er litt concealer og lett pudder, rouge og maskara.

Som person er jeg stille, omsorgsfull, balansert og sporty. Og jeg vil si at jeg har sans for ­humor.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Vi ville vise hvordan Tine kan kle seg til festlige anledninger, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Tine har flotte legger, og derfor kler hun skjørt og kjoler som slutter rett over knærne.
  • Et todelt sett er et smart kjøp før festsesongen – selv om det kanskje ikke blir så mange anledninger til å feste denne julen. Et slikt sett kan brukes til så mange anledninger, enten sammen eller i kombinasjon med andre over- eller underdeler.
  • Går du for en enkel look, kan du gjøre slik vi har gjort her – legge litt ekstra i tilbehøret. Glitrende sko eller veske skaper umiddelbart feststemning.
ETTER: Kjole (kr 2300, By Malina), clutch (kr 1200, Coach/ Høyer Byporten) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Spisse pumps får beina til å se ekstra lange ut. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 2300, By Malina), clutch (kr 1200, Coach/ Høyer Byporten) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Spisse pumps får beina til å se ekstra lange ut. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Tine ville ha en fin frisyre som er enkel å ha med å gjøre, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

  • Vi ønsket å gi Tine en frisyre som framhever ansiktet. Derfor gikk vi for en såkalt lob, altså en lang bob ned til kragebeinet. Vi klippet opp håret under i forsiktige partier. Dette kler hennes ansiktsform, det får håret til å se fyldigere ut, og det blir enklere for henne å style det.
  • For å skape enda mer dybde i frisyren, la vi inn noen partier i en litt mørkere farge, samt noen lyse striper.
  • For å style håret brukte vi et hårskum for volum, og ga det litt tilfeldige bølger. Sideskillen åpner opp ansiktet og blikket hennes.
Topp (kr 1200) og skjørt (kr 1500, begge fra Maud), clutch (kr 1100, Unisa) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Todelte sett gir deg muligheten til å variere med andre over- eller underdeler. FOTO: Astrid Waller
Topp (kr 1200) og skjørt (kr 1500, begge fra Maud), clutch (kr 1100, Unisa) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Todelte sett gir deg muligheten til å variere med andre over- eller underdeler. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville gi Tine en makeup som får henne til å skinne, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Vi farget brynene for å gjøre dem mer definerte.
  • Som base la vi en CC-krem i hele ansiktet og duste ut mot hårfestet, ørene og ned mot halsen. Deretter la vi en concealer under øynene og som primer på øyelokket. Vi påførte et løspudder under øynene og i T-sonen for å sette basesminken, før vi la en rosetonet rouge i kinnene for å få en frisk glød.
  • På øyelokket la vi først løspudder, samt skimmerskygge, og deretter et flerfarget glitter, før vi avsluttet med maskara.
  • Leppene fikk en frisk rødrosa farge fra en fuktighetsgivende leppestift.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Legg en skimmerskygge som base på hele det mobile lokket, og dus opp mot globalen. Dette er fint slik som det er, eller som en base for glitter.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Glitter er morsomt og gjør makeupen enda festligere. Vi toppet skimmerskyggen med glitter, noe som får øynene hennes til å skinne enda mer. Vi brukte øko-glitter som ikke inneholder mikroplast.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. På kinnbeinet la vi en skimmerhighlight for å få en ekstra frisk og skinnende finish! En fin farge på leppene fullfører looken.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer