Bli ny:

– Jeg vil utfordre meg selv!

Tine synes selv at hun har en litt kjedelig stil. Derfor ønsker hun å bli inspirert til å bli mer eventyrlysten i klesveien.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Klesstilen min er praktisk og passer til min livsstil, men den er «basic», og jeg føler meg litt låst i den. Hverdags­antrekkene mine blir fort litt kjedelige, så det hadde vært fint med noe litt mer spennende som samtidig passer til hverdags. Derfor håper jeg at dette vil inspirere meg til å våge å utfordre meg selv og velge andre typer klær.

Jeg skulle ønske det var slik at jeg hadde problemer med å finne ut hva jeg skulle ha på meg fordi alt var like fint når jeg åpnet klesskapet mitt. Jeg ønsker generelt å få inspirasjon til hva jeg kan ha på meg både på ­hverdager og til sosiale anledninger og fester.

Jeg liker stilen til Jennifer Aniston og Marte Bratberg. Begge har en enkel, elegant, søt og til tider sporty stil. Jeg liker enkelheten til Aniston og den søte, sporty siden til Marte.

Sist jeg var hos frisøren, var i august. Da fikk jeg klipp og striper. Jeg er villig til å klippe håret, men ikke kort, for jeg er avhengig av å få det vekk fra ansiktet med en hestehale når jeg er på jobb.

Jeg bruker cirka 15–20 minutter på badet om morgenen. Produktene jeg bruker til ­daglig, er litt concealer og lett pudder, rouge og maskara.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer