Bli ny:

- Jeg vil utstråle styrke og trygghet!

Ellen fikk ny stil, men også ny frisyre. Se hvor flott hun ble!

Ellen ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller
Ellen ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg drømmer om en voksen, men likevel leken stil. Ønsker meg rett og slett ny inspirasjon! Trenger spesielt ideer til jobbantrekk som får meg til å føle meg trygg og som utstråler styrke.

Jeg vil beskrive stilen min som praktisk og enkel. Jeg er fornøyd med at jeg bruker snitt som passer kroppen min, men liker ikke at uttrykket blir for ensformig og kjedelig. Jeg ender ofte opp med å gå i det samme, og til hverdags går jeg som regel i fleecejakke og olabukse.

I klesskapet mitt har jeg mange klær som passer, men ikke som jeg bruker. Ønsker meg en smart garderobe med gode kombinasjonsmuligheter av farger og plagg. Det viktigste er at klærne har fint snitt og er av god kvalitet.

Hårfargen min er blitt mørkere med årene, så nå farger jeg det lysere selv for å få det mer sånn det var før. Jeg bruker et kvarter på badet om morgenen, men gjerne opp mot tre kvarter når jeg skal stase meg opp til fest. Øynene mine er det jeg er mest fornøyd med, så jeg vil gjerne framheve dem.

Som person er jeg nysgjerrig, energisk og omsorgsfull. Hverdagen min består av jobb, matlaging, leksehjelp og aktiviteter med ungene. I tillegg deltar jeg på webinar og coaching. Av trening så klatrer jeg med barna og danser swing.

Stiltips

- Ellen er liten og nett, og kan gjerne bruke mer mønster enn hun har gjort tidligere, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

 • En høyhalset genser er superlekkert til Ellens nye frisyre. Hun kan i tillegg leke seg med store øredobber eller en utsmykket løskrage for å pynte opp stilen.
 • Ved å kombinere ulike materialer får Ellen et fint spill i antrekket. Strikk og ull mot skinn er for eksempel kjempefint.
 • Ruter er et mønster som kommer tilbake hver høst, og siden Ellen vil ha klassiske plagg i garderoben sin, er dette mønsteret et godt valg.
ETTER: Kåpe (kr 1500, Nümph), høyhalset genser (kr 1500) og bukse (kr 800, begge fra Part Two), veske (kr 500 Don Donna) og sko (kr 2500, J. Lindeberg). Tips! Ruter og dyreprint er trender som kommer igjen og igjen, og er derfor trygge investeringer. FOTO Astrid Waller
ETTER: Kåpe (kr 1500, Nümph), høyhalset genser (kr 1500) og bukse (kr 800, begge fra Part Two), veske (kr 500 Don Donna) og sko (kr 2500, J. Lindeberg). Tips! Ruter og dyreprint er trender som kommer igjen og igjen, og er derfor trygge investeringer. FOTO Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Ellens hjemmefargede hår manglet dybde som rammer inn fjeset hennes, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

 • Naturlig er Ellen noe mørkere enn slik hun kom inn, men hun vil fortsatt gjerne være blond. Vi jevnet ut fargen, gjorde den hakket mørkere og kaldere, for et mer naturlig resultat.
 • I bunnen la vi en farge som er veldig lik hennes egen, noe som gjør at etterveksten ikke vil være så tydelig framover.
 • Vi gikk for en klipp som gir volum til håret og som kler ansiktsfasongen hennes godt.
 • Håret ble stylet med olje og mousse før vi gikk over med krølltang. For hold og tekstur påførte vi en matt paste.
Blazer (kr 3495) og skjerf (kr 595, begge fra Lexington), T-skjorte (kr 500, Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 500, Don Donna) og sneakers (kr 2500, J. Lindeberg). FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 3495) og skjerf (kr 595, begge fra Lexington), T-skjorte (kr 500, Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 500, Don Donna) og sneakers (kr 2500, J. Lindeberg). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville få fram Ellens trekk med riktig makeup, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

 • Vi farget brynene hennes i en askebrun farge for å definere dem. Da vi farget brynene, fikk vi med småhårene som er lyse, noe som gjorde at Ellen fikk nydelige, fyldige bryn.
 • På huden la vi en middels-dekkende foundation, concealer under øynene og på haken, samt solpudder. For å tilføre ansiktet farge påførte vi rouge på kinnene og opp mot tinningen.
 • For å framheve Ellens vakre øyne la vi solpudder på hele lokket, før vi gikk inn med en mørkere skygge langs vippekanten. For å ramme inn ytterligere avsluttet vi med eyeliner og maskara.
 • På leppene la vi en herlig, frisk farge som løfter hele looken.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør en øyeskyggeprimer for å få skyggen til å sitte bedre. Velg gjerne en nyanse som er ett hakk lysere enn hudtonen din for et våkent blikk.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Skap dybde med en mørk øyeskygge. Legg den med en skrå pensel tett langs vippekanten. Det skaper en illusjon av fyldigere vipper.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Pensel gjør påføringen av leppestift mer presis og pigmentert. Et godt tips er å starte med underleppen, for så å presse leppene forsiktig sammen, og deretter fylle inn resten av overleppen med farge.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer