Ellen ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller
Ellen ble ny med KK. Se resultatet i saken. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil utstråle styrke og trygghet!

Ellen fikk ny stil, men også ny frisyre. Se hvor flott hun ble!

Publisert

Ellen Harstad

Alder: 46 år
Høyde: 154 cm
Størrelse: S
Hjemsted: Gjerdrum
Sivilstatus: Gift, to barn på 10 og 13 år
Yrke: Kvalitetsmedarbeider på grossistlager

Jeg drømmer om en voksen, men likevel leken stil. Ønsker meg rett og slett ny inspirasjon! Trenger spesielt ideer til jobbantrekk som får meg til å føle meg trygg og som utstråler styrke.

Jeg vil beskrive stilen min som praktisk og enkel. Jeg er fornøyd med at jeg bruker snitt som passer kroppen min, men liker ikke at uttrykket blir for ensformig og kjedelig. Jeg ender ofte opp med å gå i det samme, og til hverdags går jeg som regel i fleecejakke og olabukse.

I klesskapet mitt har jeg mange klær som passer, men ikke som jeg bruker. Ønsker meg en smart garderobe med gode kombinasjonsmuligheter av farger og plagg. Det viktigste er at klærne har fint snitt og er av god kvalitet.

Hårfargen min er blitt mørkere med årene, så nå farger jeg det lysere selv for å få det mer sånn det var før. Jeg bruker et kvarter på badet om morgenen, men gjerne opp mot tre kvarter når jeg skal stase meg opp til fest. Øynene mine er det jeg er mest fornøyd med, så jeg vil gjerne framheve dem.

Som person er jeg nysgjerrig, energisk og omsorgsfull. Hverdagen min består av jobb, matlaging, leksehjelp og aktiviteter med ungene. I tillegg deltar jeg på webinar og coaching. Av trening så klatrer jeg med barna og danser swing.

Stiltips

- Ellen er liten og nett, og kan gjerne bruke mer mønster enn hun har gjort tidligere, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Kåpe (kr 1500, Nümph), høyhalset genser (kr 1500) og bukse (kr 800, begge fra Part Two), veske (kr 500 Don Donna) og sko (kr 2500, J. Lindeberg). Tips! Ruter og dyreprint er trender som kommer igjen og igjen, og er derfor trygge investeringer. FOTO Astrid Waller
ETTER: Kåpe (kr 1500, Nümph), høyhalset genser (kr 1500) og bukse (kr 800, begge fra Part Two), veske (kr 500 Don Donna) og sko (kr 2500, J. Lindeberg). Tips! Ruter og dyreprint er trender som kommer igjen og igjen, og er derfor trygge investeringer. FOTO Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Ellens hjemmefargede hår manglet dybde som rammer inn fjeset hennes, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Blazer (kr 3495) og skjerf (kr 595, begge fra Lexington), T-skjorte (kr 500, Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 500, Don Donna) og sneakers (kr 2500, J. Lindeberg). FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 3495) og skjerf (kr 595, begge fra Lexington), T-skjorte (kr 500, Maud), skinnbukse (kr 4400, Part Two), veske (kr 500, Don Donna) og sneakers (kr 2500, J. Lindeberg). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville få fram Ellens trekk med riktig makeup, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør en øyeskyggeprimer for å få skyggen til å sitte bedre. Velg gjerne en nyanse som er ett hakk lysere enn hudtonen din for et våkent blikk.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Skap dybde med en mørk øyeskygge. Legg den med en skrå pensel tett langs vippekanten. Det skaper en illusjon av fyldigere vipper.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Pensel gjør påføringen av leppestift mer presis og pigmentert. Et godt tips er å starte med underleppen, for så å presse leppene forsiktig sammen, og deretter fylle inn resten av overleppen med farge.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer