Bli ny:

- Jeg vil være gjennomført og stilig

Trude føler at garderoben hennes bærer preg lite sammenheng i plaggene og livet som småbarnsmor. Hun ønsket seg en mer gjennomført stil som passer til jobben hennes.

BLI NY: Slik så Trude ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Trude ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper å få tips til å se freshere ut – både når det kommer til klær, hår og sminke. Stilen min er egentlig ganske tilfeldig og kjedelig, og jeg bruker mye mørke farger. Er fornøyd med at stilen min er praktisk, men jeg har ofte på meg klær som jeg egentlig ikke kler så godt.

- Jeg vil gjerne få en mer gjennomført og stilig stil. I klesskapet mitt har jeg altfor mye, men det er lite sammenheng i garderoben min. Klærne er preget av livssituasjonen min de siste årene med små barn og graviditeter.

- Sist jeg klippet meg, er rundt et halvt år siden. Da stusset jeg håret og klippet lugg. Jeg har ikke lyst til å klippe meg noe særlig, men kanskje det kunne vært fint å få luggen tilbake? Vil ikke farge det røde håret mitt, men en glasvask for å sprite opp fargen er helt topp. Hårfargen min og øynene mine er det jeg er aller mest fornøyd med ved utseende mitt.

LES OGSÅ: - Jeg vil se en endring!

Stiltips!

- Trude har en flott figur med fine former. En kjole med markert midje og A-fasong kler Trude veldig godt. Smale jeans eller en kjole som viser fram de fine bena hennes er gode valg. Med den nye hårfargen blir hun litt mer typete og kan leke seg med både farger og mønstre, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: Dette blir høstens store trend

TRUDE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 2400, Day Birger et Mikkelsen), veske (kr 1600, By Malene Birger) og pumps (kr 1400, Sam Edelman/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller
TRUDE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 2400, Day Birger et Mikkelsen), veske (kr 1600, By Malene Birger) og pumps (kr 1400, Sam Edelman/Høyer Byporten). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Trude har en fantastisk lys kobbertone på håret sitt naturlig. Vi framhevet hårfargen med en glansvask som virkelig får fram kobbertonen. Håret ble klippet opp og hun fikk en tung lugg som gir henne særpreg og kler henne veldig godt. Vi stylet frisyren mykt og feminint med en tykk krøllstav. Til slutt sprayet vi lett over med hårspray for å gi hold til bølgene, sier Nina Miljanic, som er frisør Påhåret Bacode.

LES OGSÅ: Legger du concealeren din riktig?

TRUDE HAR PÅ SEG: Bluse (kr 2000, Sand), jeans (kr 1550, Rag & Bone) og sandaler(kr 1100, Unisa). FOTO: Astrid Waller
TRUDE HAR PÅ SEG: Bluse (kr 2000, Sand), jeans (kr 1550, Rag & Bone) og sandaler(kr 1100, Unisa). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Naturlig makeup er Trudes favoritt, så vi gikk for det med fargesterke lepper. Vi startet med en foundation med en rosa undertone som passer huden hennes godt. Under kinnebena la vi en brun skygge for å markere dem. Deretter rouge på selve kinnet for å gi farge og glød til ansiktet. Brynene ble markert med en brynspenn. Vi valgte en kald nyanse av blondt som ikke blir for hard til Trudes egne farger. Vi holdt øyesminken enkel og fokuserte på leppene med en knallrød leppestift, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret Vinderen.

ETTER: Slik så Trude ut etter at hun ble ny! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Slik så Trude ut etter at hun ble ny! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Tabbene som gjør at huden eldes raskere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer