Bli ny:

- Jeg vil være gjennomført

Karin går i alt fra t-skjorter med Wonderwoman-print til bohemske kjoler og det hun kaller rockabilly-klær. Nå vil hun ha en mer voksen og pyntet stil.

BLI BY: Karin ble ny med KK - se forandringen her! FOTO: Astrid Waller
BLI BY: Karin ble ny med KK - se forandringen her! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Karin Lykke Paulsen

Alder: 40 år
Høyde: 174 cm
Størrelse: 38
Hjemsted: Bjorbekk, Arendal
Sivilstatus: Gift, tre barn
Yrke: Barne- og ungdomsarbeider

Jeg liker så mye forskjellig når det kommer til klær, det er egentlig litt av problemet. Kjøper alt fra dyre klær i forretningsstil til ungdommelige plagg med print, bohemske kjoler og rockabilly-klær. Det som er vanskelig, er å finne en måte å kombinere alle disse stilene på.

Mange sier at jeg har drømmegarderoben fordi jeg har så mye forskjellig, alt fra fancy design til hjemmesydde ting og masse farger. Drømmen min når det gjelder stil, må være å være mer gjennomført, gjerne med bohemske innslag. Samtidig ønsker jeg å kle meg litt voksent. Jeg er 40 år og elsker T-skjorter med Wonderwoman og My Little Pony, liksom.

Personligheten min vises gjennom klærne mine, og det liker jeg. Det jeg liker minst ved stilen min, er at jeg går mye i koseklær og kjipt undertøy. Mannen min fortjener ei hot kone, for det var det han giftet seg med for lenge siden. Jeg vil rett og slett pynte meg mer.

Av utseende er jeg mest fornøyd med håret mitt og at jeg er sterk. Jeg trener yoga og styrke, løper, sykler, går på ski og liker gåturer i skogen. Elsker å trene!

Det fineste komplimenten jeg har fått, er at jeg ligner på Gro Hammerseng-Edin og ble bedt om å skrive autograf. Både Gro og Unni Wilhelmsen er to fantastiske damer. Liker alt ved dem! Avslappet, men stilige.

Stiltips

- Karin har en atletisk figur som kler alle stiler og trender, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

 • Glitrende skjørt og kjoler gjør uttrykket glamorøst og pyntet. Karin har superflotte bein, og skjørtelengder som ender like over knærne er veldig fint til henne.
 • For å gjøre antrekkene mer klassiske har vi valgt å kombinere paljetter med stilrene plagg som blazeren og strikkegenseren.
 • Karin bruker mye farger i hverdagen, derfor ville vi gi henne et litt nytt uttrykk med tidløse toner som svart, gull, hvitt og sølv.
ETTER: Kjole (kr 2800), blazer (kr 3000, Tiger of Sweden) og clutch (kr 1900, Coach). Tips! Ton ned den glitrende kjolen med en klassisk dressjakke. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 2800), blazer (kr 3000, Tiger of Sweden) og clutch (kr 1900, Coach). Tips! Ton ned den glitrende kjolen med en klassisk dressjakke. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Karin trives best med langt hår, og kler det også veldig godt, sier Sanya Këranen, som er frisør hos Nikita.

 • Vi stusset tuppene og klipte lett opp for å få mer volum.
 • Fargen var gyllen etter hjemmefarging. For å unngå at Karin må farge håret ofte, valgte vi en bunnfarge som er veldig lik hennes egen og la inn tynne, lyse striper for å bryte opp. Deretter la vi ferskenfarget glossing, som virkelig fikk øynene hennes til å stråle!
 • ID:
  ad-fullscreen6
  Sticky:

  Load on:
  load
  Class:
  fullscreen-x
  Slot:
  /8578/kk_ny/artikkel
  Sizes:
  [[[480,600],[[1, 1],[1, 2]]],[[0,0],[[1,1],[1,2],[320,400],[320,250],[300,250]]]]
  Targeting:
  "pos": "fullscreen6", "platform": "labrador dynamic"
  Collapse:
  true
  Out of page:
  false
  ID:
  ad-fullscreen6
  Load on:
  view
  Class:

  Slot:

  Sizes:

  Targeting:

  Collapse:
  false
  Out of page:
  false
  ID:
  ad-fullscreen6
  Load on:
  view
  Class:

  Slot:

  Sizes:

  Targeting:

  Collapse:
  false
  Out of page:
  false
 • Vi fønet håret med teksturgivende spray og en krem som gir hold. Husk å føne helt tørt før du begynner å krølle. Vi skapte glamorøse bølger med krølltang. Til slutt gredde vi gjennom og sprayet med glansspray.
Strikkegenser (kr 2000) og skjørt (kr 1300, begge fra Sunco), øredobber (kr 700, Lily & Rose) og pumps (kr 1200, Lille Vinkel Sko). Tips! Kontraster gjør antrekket ekstra fint, så kombiner strikkegenseren med et paljettskjørt for maks effekt. FOTO: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 2000) og skjørt (kr 1300, begge fra Sunco), øredobber (kr 700, Lily & Rose) og pumps (kr 1200, Lille Vinkel Sko). Tips! Kontraster gjør antrekket ekstra fint, så kombiner strikkegenseren med et paljettskjørt for maks effekt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Huden til Karin er tørr, og hun sliter med eksem, derfor valgte vi fuktgivende makeup, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

 • Karin fikk eksem utløst av matallergi, og kan bruke noe allergivennlig sminke. Hør med lege/hudpleier for å få råd om hva som funker til deg om du har eksem.
 • Vi blandet foundation med fuktighetskrem. Under øyene la vi concealer blandet med highlighter, mens flytende bronzer og kremrouge tilfører glød ellers. På leppene fikk Karin en rosarød farge.
 • Brynene ble farget, så vi gikk kun over med en gelé for å forme dem.
 • På øynene la vi gulltonet skygge på hele lokket, en mørkere skygge i ytterkant for dybde, og highlighter på midten av lokket.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Concealer blandet med en flytende highlighter under øynene lysner opp. Legg også concealeren i øyekroken for et jevnt resultat.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Eksem rundt munnen gjør leppekanten mer diffus. For å dempe dette – bland concealer med hudsalve eller fuktighetskrem, og påfør denne rundt leppene før du legger lipliner og gloss.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør highlighter på midten av øyelokket over øyeskyggen for å få en reflekterende effekt, som gir masse fokus og glød til øynene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer