BLI NY: Leeni Christine ble ny med KK. Se hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Leeni Christine ble ny med KK. Se hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg vil være hverdagsfin!

Leeni ønsket seg en mer spennende klesstil. Det fikk hun!

Publisert

Leeni Christine Andersen

Høyde: 168 cm
Størrelse: M/L
Hjemsted: Arendal
Sivilstatus: Samboer og en sønn
Yrke: Sykepleier, for tiden i mammapermisjon

Dronning Sonja er mitt stilikon – det finnes virkelig ikke en mer elegant dame! Og Jenny Skavlan er også veldig flink med klær. Stilen min er sporty og avslappet, og jeg går for det meste i grått, svart og hvitt. Antrekkene mine er ikke så veldig spennende akkurat, så jeg håper å få en hverdagsfin stil som passer utenfor huset.

Det jeg håper å få ut av «Bli ny»-dagen, er en stund alene uten barn, der jeg kan kose meg og få ny inspirasjon til hvordan jeg kan føle meg fresh i hverdagen. I klesskapet mitt er det altfor mange bukser, sikkert 50 stykker. Og halvparten av dem har jeg ikke brukt på to år, vil jeg tro. Skulle ønske jeg hadde færre plagg og mer oversikt. Bør vel rydde bort det som ikke er brukt på to år.

For tiden er jeg i mammapermisjon, så bleier, barseltreff og barnemat opptar det meste av hverdagen min. Og så deltar jeg på mammatrening en gang i uka, og har nettopp begynt å jogge. Jeg trener for at kroppen skal fungere, og for å få energi.

Som person er jeg åpen, vennlig, alvorlig, lyttende og ærlig. Og så beskriver samboeren min meg som en jordnær person som tar rommet med smilet mitt og min positive energi, det er jeg veldig glad for å høre.

Stiltips

- Leeni ønsket seg ny inspirasjon til antrekk som får henne til å føle seg fin, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Buksedress (kr 2200, Inwear), clutch (kr 500, Wouf) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Et belte i livet er perfekt for å skape fasong på buksedressen! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Buksedress (kr 2200, Inwear), clutch (kr 500, Wouf) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Et belte i livet er perfekt for å skape fasong på buksedressen! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Sist Leeni gjorde noe med håret sitt, var det en venninne som klipte henne. Nå var hun åpen for en forandring, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Strikkegenser (kr 1500, Gestuz), skinnbukse (kr 4400, Inwear), veske (kr 300, Kappahl) og pumps (kr 2300, Pura Lopez). Tips! Gjør hverdagsantrekket mer spennende med innslag av farger. FOTO: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 1500, Gestuz), skinnbukse (kr 4400, Inwear), veske (kr 300, Kappahl) og pumps (kr 2300, Pura Lopez). Tips! Gjør hverdagsantrekket mer spennende med innslag av farger. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Leeni har nydelige øyne som vi ville få fram, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

Slik gjør du sminken

1. Bruk en sminkesvamp etter at du har påført foundation for å presse produktet godt inn i huden. Dette gjør at ansiktssminken ser mer naturlig ut. Husk å fukte svampen med litt vann eller en ansiktsspray.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Gjør litt mer ut av sminken ved å velge en overraskende farge på øyeskyggen! For å få fram Leenis øyefarge brukte vi både en gullskygge med mye gult i, og en varmere kobbertone.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Gå over med en concealer under øynene etter du har påført øyeskygge. Dette trikset hjelper deg å fjerne søl fra øyesminken, og du kan også korrigere formen på skyggen i ytterkant av øyet.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer