Bli ny:

- Jeg vil være hverdagsfin!

Leeni ønsket seg en mer spennende klesstil. Det fikk hun!

BLI NY: Leeni Christine ble ny med KK. Se hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Leeni Christine ble ny med KK. Se hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Leeni Christine Andersen

Høyde: 168 cm
Størrelse: M/L
Hjemsted: Arendal
Sivilstatus: Samboer og en sønn
Yrke: Sykepleier, for tiden i mammapermisjon

Dronning Sonja er mitt stilikon – det finnes virkelig ikke en mer elegant dame! Og Jenny Skavlan er også veldig flink med klær. Stilen min er sporty og avslappet, og jeg går for det meste i grått, svart og hvitt. Antrekkene mine er ikke så veldig spennende akkurat, så jeg håper å få en hverdagsfin stil som passer utenfor huset.

Det jeg håper å få ut av «Bli ny»-dagen, er en stund alene uten barn, der jeg kan kose meg og få ny inspirasjon til hvordan jeg kan føle meg fresh i hverdagen. I klesskapet mitt er det altfor mange bukser, sikkert 50 stykker. Og halvparten av dem har jeg ikke brukt på to år, vil jeg tro. Skulle ønske jeg hadde færre plagg og mer oversikt. Bør vel rydde bort det som ikke er brukt på to år.

For tiden er jeg i mammapermisjon, så bleier, barseltreff og barnemat opptar det meste av hverdagen min. Og så deltar jeg på mammatrening en gang i uka, og har nettopp begynt å jogge. Jeg trener for at kroppen skal fungere, og for å få energi.

Som person er jeg åpen, vennlig, alvorlig, lyttende og ærlig. Og så beskriver samboeren min meg som en jordnær person som tar rommet med smilet mitt og min positive energi, det er jeg veldig glad for å høre.

Stiltips

- Leeni ønsket seg ny inspirasjon til antrekk som får henne til å føle seg fin, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Jumpsuiten er supert plagg som funker til både hverdag og fest. Stilen blir gjennomført, og antrekket krever lite annen styling for å være fresht.
  • En skinnbukse vil rocke opp og være en fin variasjon til vanlige bukser. Sammen med en strikkegenser eller en feminin bluse er antrekket i boks!
  • Leeni kler klassiske plagg og snitt, men kan gjerne leke seg med innslag av farger og tilbehør for å sprite opp.
ETTER: Buksedress (kr 2200, Inwear), clutch (kr 500, Wouf) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Et belte i livet er perfekt for å skape fasong på buksedressen! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Buksedress (kr 2200, Inwear), clutch (kr 500, Wouf) og pumps (kr 2000, Pura Lopez). Tips! Et belte i livet er perfekt for å skape fasong på buksedressen! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Sist Leeni gjorde noe med håret sitt, var det en venninne som klipte henne. Nå var hun åpen for en forandring, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Vi klipte håret kortere, til en trendy bob i kjevelengde. Vi beholdt en rett linje nederst, men skapte tekstur i frisyren ved å klippe opp overhåret litt. Det gir letthet og gjør håret enkelt å style.
  • Hun har fra naturens side noen røde pigmenter i hårfargen sin, så vi ville framheve dette med en ferskentone som står godt til huden hennes. Vi farget bunnen litt mørkere, som fikk håret til å se fyldigere ut, og skapte et spill i lengdene for et naturlig resultat.
  • For å style frisyren begynte vi med å volumføne håret med teksturspray. Vi hadde også litt olje i tuppene. Deretter lagde vi bølger med en krølltang.
Strikkegenser (kr 1500, Gestuz), skinnbukse (kr 4400, Inwear), veske (kr 300, Kappahl) og pumps (kr 2300, Pura Lopez). Tips! Gjør hverdagsantrekket mer spennende med innslag av farger. FOTO: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 1500, Gestuz), skinnbukse (kr 4400, Inwear), veske (kr 300, Kappahl) og pumps (kr 2300, Pura Lopez). Tips! Gjør hverdagsantrekket mer spennende med innslag av farger. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Leeni har nydelige øyne som vi ville få fram, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Vi la først god hudpleie, og deretter en BB-krem. Vi påførte med en sminkekost, og gikk over med en fuktet svamp.
  • Brynene fylte vi inn med en skygge, og la en farget gel for å forme og gre dem på plass.
  • På øyelokkene la vi først primer og en nøytral skygge opp mot brynet. Så la vi en gyllen gulltone med mye gult innerst på lokket og duset opp mot globalen. For å skape dybde valgte vi en mørkere farge i ytterkant og en liner langs vippekanten før maskara.
  • På leppene gikk vi for en farget leppekrem for friskhet og farge.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en sminkesvamp etter at du har påført foundation for å presse produktet godt inn i huden. Dette gjør at ansiktssminken ser mer naturlig ut. Husk å fukte svampen med litt vann eller en ansiktsspray.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Gjør litt mer ut av sminken ved å velge en overraskende farge på øyeskyggen! For å få fram Leenis øyefarge brukte vi både en gullskygge med mye gult i, og en varmere kobbertone.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Gå over med en concealer under øynene etter du har påført øyeskygge. Dette trikset hjelper deg å fjerne søl fra øyesminken, og du kan også korrigere formen på skyggen i ytterkant av øyet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer