Bli ny:

– Jeg vil være mer vågal!

Kjersti fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. Se resultatet her!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg har hatt lyst til å bli ny med KK helt siden jeg tittet i bladet som tenåring. Det ser ut som en drømmedag! Det hadde vært veldig nyttig å lære hva som kler meg – både av farger, snitt, sminke og hårfrisyrer. Ønsker å se hva som passer sammen, slik at jeg ikke står hjelpeløs foran klesskapet hver dag.

Drømmestilen min er leken, fargerik og variert, men at man også mestrer å tone det ned, så det ikke blir for mye heller. Synes Jenny Skavlan er en god inspirasjon på den fronten. Tone Damli og Maria Skappel Holzweiler har også fantastiske stiler.

Jeg elsker farger, men ofte feiger jeg ut og velger olabukse med en enkel genser. Skulle ønske jeg var mer vågal. Det er vanskelig å plassere stilen min, nettopp fordi jeg blander mange ­ulike ­stiler. Jeg kan synes det klassiske er flott, at det er kult med litt rocka preg, for så ha lyst til å gå i blomstrete kjoler.

Jeg har alltid vært fornøyd med øynene mine. Og med årene har jeg vokst meg mer tilfreds med hele meg, og det er deilig. Hvis jeg skal trekke fram noe, så liker jeg smilerynkene og kinnene som kommer fram når jeg ler.

Jeg er avhengig av å få beveget meg for å fungere optimalt og for å være lykkelig. Stort sett trener jeg fem til syv dager i uken. Det går mye i ski (bor jo i Nord-Norge), toppturer, løpeturer,intervaller, styrke hjemme og sykling.

Nå har jeg vært sykemeldt grunnet kronisk hjernerystelse siden mars i fjor. Jeg fikk en ­kettlebell i hodet på trening, og har siden den dagen slitt med mye hodepine, kvalme og svimmelhet, så hele hverdagen er blitt forandret.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Kjersti er glad i mange forskjellige stiler, og kler også flere uttrykk, så her er det rom for å eksperimentere, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Farger gir stilen et friskt pust, og siden Kjersti er glad i farger, slo vi til med en rosa dress!
  • Hun kler bukselengder som får fram anklene, og buksebeina kan gjerne ha litt vidde – enten i form av sleng eller en mer rett og vid passform.
  • Rene linjer gir et stilsikkert uttrykk, noe som passer Kjersti bra. Hun kan for eksempel bruke en blazer under kåpen for å få fram grafiske linjer og et moderne preg.
ETTER: Blazer (kr 3700) og bukse (kr 2200, begge fra Tiger of Sweden), øredobber (kr 1400, Miss Mathiesen) og boots (kr 580, zalando.no). Tips! Spill på kontraster ved å velge et par røffe boots til den rosa dressen. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Blazer (kr 3700) og bukse (kr 2200, begge fra Tiger of Sweden), øredobber (kr 1400, Miss Mathiesen) og boots (kr 580, zalando.no). Tips! Spill på kontraster ved å velge et par røffe boots til den rosa dressen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Kjersti var åpen for både ny farge og klipp, og ga oss frie tøyler til å finne en ny frisyre til henne, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Det er sjeldent vi frisører får et så ubehandlet hår som dette å jobbe med. Vi ville beholde det naturlige uttrykket som hun kler så godt, men gi frisyren et løft.
  • Øyefargen og hudtonen hennes er i den kalde enden av skalaen, derfor gikk vi for en varm hårfarge som skaper kontrast. Vi blandet tre ulike nyanser for å få et fint spill i håret.
  • Den nye skulderlengden kler henne veldig godt. For å style håret brukte vi en krølltang. Vi krøllet store partier for å få er mykt og naturlig resultat. Et smart tips er å spraye hårsprayen i hånden først, for så å klemme den inn i håret for ekstra hold.
Mørkeblå kåpe (kr 2845, Ivy & Oak), blazer (kr 4000, Tiger of Sweden), jeans (kr 400) og støvletter (kr 700, begge fra H&M) og smykke (kr 800, Miss Mathiesen). Tips! Jeans med sleng gir hverdagsantrekket et elegant løft. FOTO: Astrid Waller
Mørkeblå kåpe (kr 2845, Ivy & Oak), blazer (kr 4000, Tiger of Sweden), jeans (kr 400) og støvletter (kr 700, begge fra H&M) og smykke (kr 800, Miss Mathiesen). Tips! Jeans med sleng gir hverdagsantrekket et elegant løft. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips

- Kjersti har fantastiske øyne og et herlig smil som vi ville framheve, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Kjersti har fin hud, men den er litt tørr, så vi begynte med en god fuktighetskrem, øyekrem og en spray som gir enda mer fukt. Vi valgte makeup i flytende form, og holdt oss unna pudder.
  • Øynene fikk en cateyeeffekt med øyeskygge som skrår opp – noe som gir et kledelig løft.
  • Kinnene fikk en varm ferskenfarget rouge og leppene en korallfarget leppestift som også gir fuktighet
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. En kremrouge er perfekt for tørre hudtyper. Den er enkel å duse ut, og du kan gjerne bruke fingrene for å få produktet til å smelte inn i huden. Påfør på eplekinnene og opp mot tinningen for friskhet.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Cateyes gir et nydelig løft, og med øyeskygge i stedet for eyeliner får du et mykere uttrykk. Vi la først solpudder i den formen vi ønsket for å sjekke at det ble symmetrisk, så gikk vi over med den mørkebrune skyggen etterpå.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Avslutt sminken med en settingspray. Her finnes det mange varianter, enten du vil matte ned eller få mer glød, men felles for dem er at de får sminken til å holde bedre.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer