Bli ny:

– Jeg vil være mer vågal!

Kjersti fikk ny frisyre da hun ble ny med KK. Se resultatet her!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg har hatt lyst til å bli ny med KK helt siden jeg tittet i bladet som tenåring. Det ser ut som en drømmedag! Det hadde vært veldig nyttig å lære hva som kler meg – både av farger, snitt, sminke og hårfrisyrer. Ønsker å se hva som passer sammen, slik at jeg ikke står hjelpeløs foran klesskapet hver dag.

Drømmestilen min er leken, fargerik og variert, men at man også mestrer å tone det ned, så det ikke blir for mye heller. Synes Jenny Skavlan er en god inspirasjon på den fronten. Tone Damli og Maria Skappel Holzweiler har også fantastiske stiler.

Jeg elsker farger, men ofte feiger jeg ut og velger olabukse med en enkel genser. Skulle ønske jeg var mer vågal. Det er vanskelig å plassere stilen min, nettopp fordi jeg blander mange ­ulike ­stiler. Jeg kan synes det klassiske er flott, at det er kult med litt rocka preg, for så ha lyst til å gå i blomstrete kjoler.

Jeg har alltid vært fornøyd med øynene mine. Og med årene har jeg vokst meg mer tilfreds med hele meg, og det er deilig. Hvis jeg skal trekke fram noe, så liker jeg smilerynkene og kinnene som kommer fram når jeg ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer