Bli ny:

- Jeg vil være sexy og stolt!

Jeanette ville bytte ut svarte og grå antrekk med en hverdagsstil som er mer feminin og leken.

BLI NY: Slik så Jeanette ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Jeanette ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Å bli ny med KK står på min «bucketlist» – altså noe jeg alltid har hatt lyst til å være med på. Jeg har ventet på at tiden skal være rett. Ventet på å gå ned i vekt. Men så bestemte jeg meg for at livet er NÅ! Jeg elsker å få input av andre, og gleder meg til å høre hva de profesjonelle synes jeg kler.

- Etter tre barn på kort tid (først tvillinger, så en lillesøster to år etter) er livet blitt hektisk, og det er ikke lenger tid til egenpleie. Derfor trenger jeg virkelig hjelp. Hva kan jeg egentlig gå med? Hva kler jeg? Jeg aner ikke!

- Stilen min er kjedelig og veldig trygg. Jeg vil gjerne være mer feminin, sexy og stolt! Det er om lag et år siden jeg var hos frisøren, og før det var det fire år siden forrige frisørbesøk. Min naturlige hårfarge er kommunegrå, men jeg har farget det litt mørkere.

- Med tre barn går det i ett, og jeg fikser meg på maks ti minutter mens barna spiser frokost.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

STILTIPS!

- Jeanette er en kul dame med ben i nesa og en nydelig utstråling, og det ville vi få fram. Jeanette vil kle seg mer feminint og prøve noe nytt når det kommer til klær. Derfor introduserte vi noen lyse pasteller og mønster for å sprite opp antrekkene. Vi tok på henne et par vide silkebukser som gir en elegant og kul stil. For å vise fram fasongen, knøt vi opp skjorten. En lang kjole med V-hals og markert midje kler Jeanettes timeglassfigur godt og passer perfekt til fest, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: 17 høstfavoritter til under tusenlappen

JEANETTE HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 2100) og bukse (kr 2000, begge fra Sand), jakke holdt i hånden (kr 1200, Oasis) og sko (kr 1295, Sapatos). FOTO: NTB Scanpix
JEANETTE HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 2100) og bukse (kr 2000, begge fra Sand), jakke holdt i hånden (kr 1200, Oasis) og sko (kr 1295, Sapatos). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

HÅRTIPS!

- Jeanette har langt hår og opplever at det fort blir tungt og mister fasong. Ved både å klippe opp og ta litt av lengden, er mye vekt fjernet og håret blir lettere. Vi framhevet de naturlige fargene hennes med mer dybde i bunn, og løftet opp det lyse i håret med fokus rundt ansiktet slik det ville lysne naturlig i sola. Fine hårstrå trenger pleie, men unngå tyngende kremer. Varmebeskyttende produkter i sprayform er bedre. Før bruk av varmeverktøy, dusj lett over med en nærende spray. Påfør tørre produkter med hold, som saltvanns- eller teksturspray, med fokus på røttene. Dette gir volum, samtidig som du beholder mykheten og glansen i spissene, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør hos Påhåret.

LES OGSÅ: 3 frisører om høstens hårtrender

JEANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 3900, Sand) og pumps (kr 1295, Sapatos). FOTO: Astrid Waller
JEANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 3900, Sand) og pumps (kr 1295, Sapatos). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Jeanette har nydelige øyne og et superfint smil vi ville få fram. For å få sminken til å sitte pent hele dagen, begynner vi med en primer. Så la vi foundation i ansiktet, før vi formet med lyse og mørke partier, se steg 1 og 2 til venstre her. Vi tilførte ansiktet farge med solpudder og rouge. På øynene la vi rosa og lilla i kalde nyanser. Vi gikk for dus rosa på hele lokket og mørk plommefarge i goballinjen og under øynet. Langs øvre vippekant la vi en tynn eyeliner før vi avsluttet med maskara, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist hos Påhåret.

BLI NY: Slik så Jeanette ut etter at hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Jeanette ut etter at hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Tina ville bli mer modig i klesveien og ønsket seg en stil som både er ungdommelig og feminin

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer