Bli ny:

- Jeg vil være stilig!

På tre og et halvt år har Else hatt hele tre svangerskap, og kroppen hennes har endret seg. Vi ville gi henne en ny og kledelig stil!

BLI NY: Slik så Else ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Else ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg jobber med eksklusive brillemerker som Gucci, Prada og Versace, så jeg kunne absolutt tenkt meg en mer stilig klesstil på jobb. Ønsker også å pynte meg mer i hverdagen nå som jeg går hjemme i permisjon. Liker stilen til Vår Staude, den er både voksen og sprek på en gang. Og Caroline Berg Eriksen er alltid pent kledd.

- På tre og et halvt år har jeg vært gjennom tre svangerskap. Kroppen min har forandret seg, og mange av klærne jeg brukte før, passer meg ikke like godt lenger. Føler jeg ble bråvoksen, og ønsker meg tips til hvordan jeg får mer edge i stilen min.

- Pen hverdagsmakeup som ikke tar spesielt lang tid eller er for krevende å legge, står på listen over ting jeg ønsker å lære meg. Spesielt sminke til øynene! Jeg har lyst til å lære å bruke øyeskygge og eyeliner, for det gjør jeg ikke så mye av til vanlig. Og hjelp til å skjule poser under øynene er etterlengtet siden det blir mange våkenetter for tiden.

- Stilen min er klassisk, og jeg bruker mest svart, hvitt og blått. Jeg er fornøyd med at klærne mine ikke går så fort ut på dato, men den kan fort bli kjedelig. Vil bruke mer mønster, tilbehør og tøffe smykker.

LES OGSÅ: - Hjelp meg ut av de svarte klærne!

Stiltips!

- Vi ville gi Else en ny stil og en dose selvsikkerhet. Etter tette svangerskap føler Else at hun ikke kjenner kroppen sin, så det beste er å prøve litt ulike passformer og plagg for å bli trygg. Else ville ha tips til en mer edgy stil. Vi dresset henne opp i en blazer som er innsvinget og som viser fram midjen hennes. Hun ønsket seg plagg som passer til både jobb og fest. Et godt tips er å starte med klassike basisklær først, deretter krydre med tilbehør som store øredobber og høye hæler, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: - Klesstilen min er altfor feig!

ELSE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 7100), bukse (kr 3700) og pumps (kr 4300, alt fra Barbara Bui), singlet (kr 600, Majestic) og øredobber (kr 3000, Caprice). FOTO: Astrid Waller
ELSE HAR PÅ SEG: Blazer (kr 7100), bukse (kr 3700) og pumps (kr 4300, alt fra Barbara Bui), singlet (kr 600, Majestic) og øredobber (kr 3000, Caprice). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Else har et utrolig tykt og glansfullt hår med mange småhår som holder på å vokse ut etter svangerskapene. Frisyren og fargen som Else hadde, var litt for kjedelig til å matche hennes vinnende vesen. Vi klipte det kortere i nakken, med lengre front. Vi gikk for en mørkere nyanse, men holdt oss til en kald farge som hun har naturlig. Det kler hudtonen og øyefargen hennes godt. Kremer og oljer som gir næring til håret, er perfekt for å temme statiske småhår. Spesielt nå om vinteren hvor luften er tørr etter mye fyring og vi bruker luer, er det ekstra viktig å gi fukt og næring til håret, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: Slik legger du perfekte røde lepper

ELSE HAR PÅ SEG: Sauejakke (kr 7100, Line of Oslo), bluse (kr 4600), bukse (kr 3000) og pumps (kr 4300, alt fra Barbara Bui) og øredobber (kr 2900, Bjørg Jewellery). FOTO: Astrid Waller
ELSE HAR PÅ SEG: Sauejakke (kr 7100, Line of Oslo), bluse (kr 4600), bukse (kr 3000) og pumps (kr 4300, alt fra Barbara Bui) og øredobber (kr 2900, Bjørg Jewellery). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Else har klare, blå øyne som vi ville framheve. Vi la en matt primer i T-sonen for å unngå at huden blir blank utover dagen. Det gjør også at foundation sitter bedre. Under øynene la vi en hakket lysere og mer gul foundation for å lysne og dempe blå ringer. Rundt nesen og i kinnene la vi en CC-krem med hint av grønn for å nøytralisere det røde i huden. På øynene gikk vi for en lys og beige base både over og under. Deretter skapte vi dybde med rustfargede øyeskygger. Highlighter under brynet og i øyekroken åpner og løfter blikket. Avslutt med maskara, sier Moa Evelina Larsson.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: James Franco og Lady Gaga i norsk design

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer