Bli ny:

- Jeg vil være tøff og delikat

Sunniva har hatt den samme stilen i mange år, og var klar for en oppdatert look som reflekterer den hun er som person.

BLI NY: Sunniva (35) ville ha en oppdatert look som reflekterte henne som person. Og det fikk hun! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Sunniva (35) ville ha en oppdatert look som reflekterte henne som person. Og det fikk hun! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg ønsker meg en stil som verken er for ung eller voksen. Nå kler jeg meg veldig ungt, og på jobb hopper jeg gjerne inn i en blondekjole, mens hjemme går jeg i snekkerbukse. Som trebarnsmamma midt i 30-årene er det likevel skrekken å få en for damete stil. Jeg har ikke tid til å sette meg inn i trender og har ikke endret stil siden tidlig i 20-årene.

- Jeg kjøper aldri tilbehør, men når jeg finner en kjole jeg liker godt, kjøper jeg gjerne to av samme. Jeg liker at klærne er tettsittende og har stort sett kroppsnære plagg. Føler at jeg forsvinner om jeg har løse plagg. Jeg liker å utfordre og ønsker å få en stil som er både tøff og delikat. Drømmen hadde vært en garderobe som med enkle grep kunne brukes på både jobb og fest. Om jeg ser noen med et stilig plagg på gata, får de dagens kompliment av meg om hvor flott de er kledd og med spørsmål om hvor plagget er kjøpt. Jeg er rask til å «herme»!

- Når det kommer til håret mitt, har jeg prøvd ut alt fra helt pinnekort, svart hår til lange, mørke rastafletter. Jeg kan klippes, men ikke helt kort, og trives best som lys, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg trenger nødhjelp!

SUNNIVA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 500) og lakkskjørt (kr 350, begge fra Gina Tricot), genser (kr 1000, Hallhuber) og sko (kr 700, Tamaris). FOTO: Astrid Waller
SUNNIVA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 500) og lakkskjørt (kr 350, begge fra Gina Tricot), genser (kr 1000, Hallhuber) og sko (kr 700, Tamaris). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips:

- Sunniva hadde lyst på en mer voksen stil som ikke var damete eller kjedelig. Hun har en liten og nett figur som er enkel å kle. Hun kan bli flinkere til å velge klær med detaljer som gjør litt ut av seg. En blazer behøver ikke å være streng og døll. Style den med et lakkskjørt eller en skinnbukse for et hakket frekkere uttrykk. På bildene vil dere se at Sunniva kler rødt som bare det! Mørkeblått vil være et godt alternativ til svart for henne, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Et godt tips! En knallfarget kåpe er alt som skal til for å sprite opp hverdagen.

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at du får lo på klærne dine (og her er løsningen!)

SUNNIVA HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300) og jeans (kr 400, begge fra Kappahl), veske (kr 1500, Unisa) og sko 
(kr 1000, Tamaris). FOTO: Astrid Waller
SUNNIVA HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300) og jeans (kr 400, begge fra Kappahl), veske (kr 1500, Unisa) og sko (kr 1000, Tamaris). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips:

- Vi ga Sunniva en dypere og kald askeblond tone som står godt til huden hennes. Mye av lengden ble klippet bort, og Sunniva fikk en lob – en lang bob. Den nye klippen får håret hennes til å virke fyldigere og sunnere. Vi brukte volumgivende produkter og saltvanns-spray for å skape tekstur. Vi påførte i vått hår og fønet det tørt, sier Nina Mijanic, som er frisør.

LES OGSÅ: Her er årets fineste vintersko

Sminketips:

- Sunniva bruker lite tid på badet, og vi ville vise henne noen kjappe triks hun kan dra nytte av selv. Hun er vant til å bruke CC-krem, så vi la kun et pudder over for å dempe blankhet. Vi valgte en mørk øyeskygge for å markere øynene. Bruntoner og et hint av rosa passer godt til Sunnivas øyne. Til slutt la vi eyeliner og maskara som gir både lengde og volum for å ramme inn blikket, sier Kim Hong Loung, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

  1. Bruk en brynspenn, og jobb med lette strøk for å markere brynene. Gre deretter gjennom dem med en kost for å myke opp resultatet.
  2. Sunniva har nydelige kinnbein, og vi framhevet dem ved å legge matt, mørkt pudder uten skimmer under for å skape skygge.
  3. Vi la rød lipliner og nude leppestift for å skape en diskré farge. Det er viktig å blande overgangen mellom rødt og nude godt for å unngå harde overganger.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer