Bli ny:

– Jeg vil våge å synes

Åshild trenger å få tilbake inspirasjonen i klesveien.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Stilen min er anonym og kjedelig. Jeg vet rett og slett ikke hvilke klær eller stil jeg vil kle og trives i. Jeg vil så gjerne, men er ikke modig nok. Nå går jeg mye kledd i stretchbukser og bomulls­topper i mørke farger. Jeg vil ut av komfortsonen og våge å synes.

Det er flest hverdager, så jeg vil gjerne ha inspirasjon til jobbantrekk. Jeg drømmer om en feminin stil med farger, mønstre, kjoler og tunikaer.

Når det gjelder håret, har jeg delvis min naturlige farge. Sist gang jeg var hos frisøren, klippet og stripet jeg det. Av sminke bruker jeg bare maskara og mineralfoundation. Om morgenen bruker jeg 10–15 minutter på ­badet, inkludert dusj.

Som person er jeg ekstrovert og sosial ved behov, og introvert for å lade opp, for ­eksempel etter jobb. Jeg har levd lenge alene, og da blir man litt sær. I hverdagen jobber jeg, går turer, hører på podkaster om åndelighet og egenutvikling eller ser serier. ­Annenhver helg passer jeg en hund.

Jeg har ingen spesielle stilforbilder, men jeg har en inspirerende kollega som har en kul og fargerik stil. Den passer personlig­heten hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer