Bli ny:

- Jeg vil vite hva som kler meg

Anne ville ha nye ideer til både klær, hår og sminke.

BLI NY: Slik så Anne ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Anne ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg bruker ikke så mye tid på klær, og har nok ingen gjennomført stil. Blir som oftest jeans og en genser, noe jeg synes kan være litt kjedelig. Er ikke så flink til å kvitte meg med ting, så klesskapet mitt inneholder veldig mye forskjellig. Handler ikke klær så ofte, mitt siste kleskjøp var en jakke jeg kjøpte i november, så garderoben kunne nok ha vært mer oppdatert.

- I dag håper jeg å få nye ideer og hjelp til hva som kler meg av klær, hår og sminke. Bruker maskara noen ganger, men sjelden mer enn det. Jeg tenker egentlig ikke så mye på utseende, men føler at jeg er gjennomsnittlig på det meste, og er fornøyd med det.

- Vil beskrive meg selv som en rolig, utadvendt og positiv person. Hverdagen min består av jobb og levering og henting av barna i barnehagen og på skolen. Trener ikke så ofte, det blir som regel nedprioritert fordi vi ønsker å være sammen med barna når vi er hjemme alle sammen.

STILTIPS

Stylist: Afaf AliAnne kler sterke farger godt, og vi ville vise henne lekre antrekk som får fram det beste i henne.

  • Vi gikk for kjoler og skjørt som Anne kan bruke året rundt og til mange forskjellige anledninger med ulik styling.
  • På kalde dager er høye boots og en lang kåpe perfekt, mens til våren er en skinnjakke og sneakers kult.
  • Anne er småbarnsmor og ønsker ikke å bruke mye tid på klær, derfor valgte vi plagg i sterke og fine farger som gjør antrekket pyntet uten å kreve for mye planlegging eller innsats.

HÅRTIPS

Frisør: Sandra Jensen KåsereffAnne hadde ikke klipt eller farget håret siden sommeren, så vi ville friske opp frisyren hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer