Vis mer

Coachella

Jenner-søstrene vakte oppsikt på Coachella

Kendall og Kylie Jenner så ut som de skulle i begravelse på hippiefestival.

Publisert

Det var alt annet enn sommerlige antrekk Kendall og Kylie Jenner dukket opp med på Coachella-festivalen forrige uke. De populære søstrene tok den gotisk-orientalske stilen helt ut og vakte oppsikt blant de ellers festivalkledde gjestene.

Vis mer

ALL BLACK EVERYTHING: Halvsøstrene til Kim, Khloe og Kourtney Kardashian var ikledd svarte, gotiske antrekk på kuns, - og musikkfestivalen Coachella i California forrige uke. Foto: All Over.

Vis mer

ALTERNATIVT: Det stod ikke på mangel av tilbehør da Kylie og Kendall stylet de neppe tilfeldige antrekkene under hippie-festivalen. Jentene kjørte på med gotiske kors, svart blomsterkrans, lange svarte negler og til og med kroppsmaling. Kult eller tacky? Foto: All Over.

Vis mer

NESERING: Søstrene har flere ganger kommet i skyggen av deres ultrapopulære storesøsken, men har de siste årene markert seg mer og mer i rampelyset. Kendall Jenner ble i helgen sett med en alt annet enn diskré nesering og la ut dette bildet på sin private instagram-profil. Foto: Faksimile Instagram.

Vis mer

BFFS: Disney-stjernen Selena Gomez tilhører Jenner-søstrenes vennegjeng og var i også gjest på Cochella-festivalen. Foto: Faksimile Instagram.

 

SKREVET AV: THEA ROLL RAKENG

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer