Coachella

Jenner-søstrene vakte oppsikt på Coachella

Kendall og Kylie Jenner så ut som de skulle i begravelse på hippiefestival.

Jenner-søstrene vakte oppsikt på Coachella
Publisert
Sist oppdatert

Det var alt annet enn sommerlige antrekk Kendall og Kylie Jenner dukket opp med på Coachella-festivalen forrige uke. De populære søstrene tok den gotisk-orientalske stilen helt ut og vakte oppsikt blant de ellers festivalkledde gjestene.

ALL BLACK EVERYTHING: Halvsøstrene til Kim, Khloe og Kourtney Kardashian var ikledd svarte, gotiske antrekk på kuns, - og musikkfestivalen Coachella i California forrige uke. Foto: All Over.

ALTERNATIVT: Det stod ikke på mangel av tilbehør da Kylie og Kendall stylet de neppe tilfeldige antrekkene under hippie-festivalen. Jentene kjørte på med gotiske kors, svart blomsterkrans, lange svarte negler og til og med kroppsmaling. Kult eller tacky? Foto: All Over.

NESERING: Søstrene har flere ganger kommet i skyggen av deres ultrapopulære storesøsken, men har de siste årene markert seg mer og mer i rampelyset. Kendall Jenner ble i helgen sett med en alt annet enn diskré nesering og la ut dette bildet på sin private instagram-profil. Foto: Faksimile Instagram.

BFFS: Disney-stjernen Selena Gomez tilhører Jenner-søstrenes vennegjeng og var i også gjest på Cochella-festivalen. Foto: Faksimile Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer