Grått hår

Jennifer Aniston setter fyr på nettet med sin nye frisyre

– At stadig flere kvinner – også kjendiser – omfavner denne trenden er fantastisk.

GRÅTT HÅR: Jennifer Aniston får skryt for dette, men frisør stiller spørsmålstegn ved motivasjonen. FOTO: Skjermdump.
GRÅTT HÅR: Jennifer Aniston får skryt for dette, men frisør stiller spørsmålstegn ved motivasjonen. FOTO: Skjermdump. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går som en farsott i moteverdenen. For tråd med at den blir stadig mer mangfoldig og inkluderende er grått hår blitt trendy.

Det er i forlengelsen av at det mer naturlige nå er det som omfavnes. En naturlig motreaksjon på det som lenge har trendet kommer nå det stikk motsatte. Og slik går hamsterhjulet rundt og rundt igjen.

Og det går selvsagt ikke folk hus forbi.

For både kjendiser og merker ser nå sitt snitt til å kaste seg på trenden, og med det få litt ekstra oppmerksomhet – eller også klingende mynt i kassa. Kynisk? Tja, kanskje. Men det ser ut til å fungere greit.

For idet vi ser grått hår på den røde løperen, i magasinene og på stjernene vi ser opp til, eller i det minste vet hvem er, trigges en gjenkjennelsesfaktor i oss.

Men det er ikke alle som unisont hyller stjernene for å la det grå håret flomme.

Eller rettere sagt; De setter spørsmålstegn ved motivasjonen bak.

Da Jennifer Aniston viste frem sitt grå hår på Instagram, ble hun unisont hyllet.

54-åringen, som fikk en egen frisyre oppkalt etter seg – «The Rachel»; en skulderlang lagvis klipp som hun gjorde kjent gjennom karakteren Rachel i tv-serien Venner for livet på 90-tallet, gjorde ingenting for å skjule sine grå hårrøtter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer